- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ben tutcam inşallah canımkızlar siz hepiniz oruç tutacak mısınız? ben oruç tutmuyorum
Ben azıcık yedim şimdi yaa açlıktan bayılmak üzereydimmNimetin kepekli tost ekmeğinden aldım artık sabahları uyanır uyanmaz kahve ve kepekli tost haşlanmış yumurta yiycem ramazandada sahurda öğlen ve akşam en hafif şeylerle geçiricem salatalık hendim hazırladığım meyve suları sebze yemekleri
Böyle kriz gelmesin diye düzenli atarlıycam canım artık sabah 9:kahve , tost ve yumurta 12-1 : sebze yeneği veya sebze 4-5 kendi hazırladığım içeçekler böyle düzenledim ve yapabildiğim kadar spor ve yürüyüş geçen sene böyle 15 günde 7 kilo vermiştim hatta 9 a yakınBen azıcık yedim şimdi yaa açlıktan bayılmak üzereydimm
Bı yumurta kırdım sadece yedim
Tabi karılabilirsin canım ama bozmamak şartıyla katı kurallar yok grupta 48 kilo hedefimiz kilonu söylermisin ?Kızlar selam ben de katılabilirmiyimm
Çok fazla süt tüketiyorsun benim kardeşim zamanında süt bebe bisvküvisi yiyiyordu sürekli deve gibi oldu kalıplı birde kız çok kilo aldı bence sütü azalt birazda olsaen son saat kaçta bir şey yiyorsunuz kızlar? ben 5-6 gibi bitiriyorum, gece çok acıkırsam süt içiyorum ya da biraz yoğurt yiyorum. kurtarıcım tabii ki filtre kahve, biraz süt ekleyerek içiyorum günde 3-4 kupa. tam bir kahve tiryakisiyim zaten. diyetten önce hiç kahvaltı yapmazdım sadece kahve içerdim, şimdi diyetteyim diye yumurta yiyorum sabah. geçen hafta regl zamanımdı bir sürü eti form yedim limon lifli bitter çikolatalı falan, bir de altınbaşak tükettim baya ve kilom sabit çıktı başka bir şey yemememe rağmen
60.6 canmTabi karılabilirsin canım ama bozmamak şartıyla katı kurallar yok grupta 48 kilo hedefimiz kilonu söylermisin ?
Teşekkür ederim canm 50 olursam dünyalar benim olacaksüper kilo vermişsin tebrikleredan18
Çok iyi kilo vermişsin canım nasıl verdin tebrik ederim60.6 canm
diyetisyene gittim canım valla ne derse yaptım bi ara bıraktım şmdi tekrar gidiyorum bir ayda 5 kilo verdimÇok iyi kilo vermişsin canım nasıl verdin tebrik ederim
İyi vermişsin canım grup üyelerimize önericeğin bir şeyler varsa yazabilirsindiyetisyene gittim canım valla ne derse yaptım bi ara bıraktım şmdi tekrar gidiyorum bir ayda 5 kilo verdim
Cidden herkesten duymaktan bıktık bunu biliyorum ama lütfen suyu ihmal etmeyin :) ve her öğünden önce mutlaka 2 brdak su için. bu çok önemliymiş. zaten içtiğinde otomatikman 6 öğün olunca 2. 5 lt oluyor.İyi vermişsin canım grup üyelerimize önericeğin bir şeyler varsa yazabilirsin
Gerçekden öyle ama bende yazın 3-4 litre su içip yazdığım gibi beslenerek baya kilo vermiştimCidden herkesten duymaktan bıktık bunu biliyorum ama lütfen suyu ihmal etmeyin :) ve her öğünden önce mutlaka 2 brdak su için. bu çok önemliymiş. zaten içtiğinde otomatikman 6 öğün olunca 2. 5 lt oluyor.
Tamam 48 kiloo bence o of off dertlendirdin beni şöyle olsak varyaaa daha ne isterimkaç kiloda yüksek bel skinny jeans ve croptop kıvamına geliriz acaba
ayy süper olur valla. ben bayramda tatile gidiyorum, bari bayrama kadar azıcık da olsa thigh gapim olsun istiyorumTamam 48 kiloo bence o of off dertlendirdin beni şöyle olsak varyaaa daha ne isterim
Of bende gidicem ve şimdiki kızlarda incecik anlamıyorum benmi şişkoyum bir şı ramazan sonuna kadar olmak zorundayım bu sefer şiiko gidemem tatileeee bir ve zayıfladığım an böyşe bir kombin yapıp atıcam buraya inşş :))ayy süper olur valla. ben bayramda tatile gidiyorum, bari bayrama kadar azıcık da olsa thigh gapim olsun istiyorumgöbeğim asla gitmeyecekmiş gibi geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?