Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Nimetin kepekli tost ekmeğinden aldım artık sabahları uyanır uyanmaz kahve ve kepekli tost haşlanmış yumurta yiycem ramazandada sahurda öğlen ve akşam en hafif şeylerle geçiricem salatalık hendim hazırladığım meyve suları sebze yemekleri

Ben azıcık yedim şimdi yaa açlıktan bayılmak üzereydimm
Bı yumurta kırdım sadece yedim

Ben azıcık yedim şimdi yaa açlıktan bayılmak üzereydimm
Bı yumurta kırdım sadece yedim
Böyle kriz gelmesin diye düzenli atarlıycam canım artık sabah 9:kahve , tost ve yumurta 12-1 : sebze yeneği veya sebze 4-5 kendi hazırladığım içeçekler böyle düzenledim ve yapabildiğim kadar spor ve yürüyüş geçen sene böyle 15 günde 7 kilo vermiştim hatta 9 a yakın

en son saat kaçta bir şey yiyorsunuz kızlar? ben 5-6 gibi bitiriyorum, gece çok acıkırsam süt içiyorum ya da biraz yoğurt yiyorum. kurtarıcım tabii ki filtre kahve, biraz süt ekleyerek içiyorum günde 3-4 kupa. tam bir kahve tiryakisiyim zaten. diyetten önce hiç kahvaltı yapmazdım sadece kahve içerdim, şimdi diyetteyim diye yumurta yiyorum sabah. geçen hafta regl zamanımdı bir sürü eti form yedim limon lifli bitter çikolatalı falan, bir de altınbaşak tükettim baya ve kilom sabit çıktı başka bir şey yemememe rağmen

Çok fazla süt tüketiyorsun benim kardeşim zamanında süt bebe bisvküvisi yiyiyordu sürekli deve gibi oldu kalıplı birde kız çok kilo aldı bence sütü azalt birazda olsa

İyi vermişsin canım grup üyelerimize önericeğin bir şeyler varsa yazabilirsin
Cidden herkesten duymaktan bıktık bunu biliyorum ama lütfen suyu ihmal etmeyin :) ve her öğünden önce mutlaka 2 brdak su için. bu çok önemliymiş. zaten içtiğinde otomatikman 6 öğün olunca 2. 5 lt oluyor.

Gerçekden öyle ama bende yazın 3-4 litre su içip yazdığım gibi beslenerek baya kilo vermiştim

Tamam 48 kiloo bence o of off dertlendirdin beni şöyle olsak varyaaa daha ne isterim
ayy süper olur valla. ben bayramda tatile gidiyorum, bari bayrama kadar azıcık da olsa thigh gapim olsun istiyorum göbeğim asla gitmeyecekmiş gibi geliyor :))

ayy süper olur valla. ben bayramda tatile gidiyorum, bari bayrama kadar azıcık da olsa thigh gapim olsun istiyorum göbeğim asla gitmeyecekmiş gibi geliyor :))
Of bende gidicem ve şimdiki kızlarda incecik anlamıyorum benmi şişkoyum bir şı ramazan sonuna kadar olmak zorundayım bu sefer şiiko gidemem tatileeee bir ve zayıfladığım an böyşe bir kombin yapıp atıcam buraya inşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…