- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
çok inceler gerçekten. ben 30 yaşındayım, üniversite zamanlarımı düşünüyorum da, o zamanlar bu kadar ince değildi insanlar. ben 54-55 kilo falandım ve tek tük çırpılar dışında genelde benim kilodaydı zayıf diye nitelendirilen kızlarOf bende gidicem ve şimdiki kızlarda incecik anlamıyorum benmi şişkoyum bir şı ramazan sonuna kadar olmak zorundayım bu sefer şiiko gidemem tatileeee bir ve zayıfladığım an böyşe bir kombin yapıp atıcam buraya inşş :))
Ben de katılmak istiyorum canım. Arada bildirim yapabilirim
Yok canım ya arada bir kilo güncellemesi yapmanız ve bırakmadığınıza dair bir şeyler yazsanız yeter bende karşıyım katı kurallara ama bir şey şart o da kilo vermekk bozmayın sadece :)
Ama bozmak yok ve ramazanın sonumda ve ortalarında nasıl gittiğini yazarmısın canım ekliyorum seni şimdiBen de katılmak istiyorum canım. Arada bildirim yapabilirim
Boy: 156
Kilo: 70
Aynen ya şimdi neden böyleler onlar yüzünden biz tombiş hissediyoruzzçok inceler gerçekten. ben 30 yaşındayım, üniversite zamanlarımı düşünüyorum da, o zamanlar bu kadar ince değildi insanlar. ben 54-55 kilo falandım ve tek tük çırpılar dışında genelde benim kilodaydı zayıf diye nitelendirilen kızlar
Tabi . Eklersen sevinirim. Ramazanda umarım kilo verebilirim. Takip ederim tabiki canımAma bozmak yok ve ramazanın sonumda ve ortalarında nasıl gittiğini yazarmısın canım ekliyorum seni şimdi
kahve içiyorum ben, karnım aç ama eski fotolarıma bakıp kendimi frenliyorumKızlar neyapıyorsunuz
Bende kıyafetlere dalan bakıyoruö bir an çnce yarın olsunda 1 gün daha eksinsinkahve içiyorum ben, karnım aç ama eski fotolarıma bakıp kendimi frenliyorum
ben de bakıyorum sürekli gün içinde, dar kotlara falan. avmye işim düşerse küçük beden kot alacaktım ama gidemedim bir türlü bu ara.Bende kıyafetlere dalan bakıyoruö bir an çnce yarın olsunda 1 gün daha eksinsin
Ya ben kıyafet almaya gidiyorum kotona gittim geçen aynaları duba gibi gösterdi hiç bir şey almadımmben de bakıyorum sürekli gün içinde, dar kotlara falan. avmye işim düşerse küçük beden kot alacaktım ama gidemedim bir türlü bu ara.
sanırım ben de o yüzden gitmiyorum bu ara, zayıfken her hafta illa ki bir şeyler alırdım :)) 60 falan olsak biraz normal görünürüz bence. senin boyun kaçYa ben kıyafet almaya gidiyorum kotona gittim geçen aynaları duba gibi gösterdi hiç bir şey almadımm
163 benim basenler foraaaasanırım ben de o yüzden gitmiyorum bu ara, zayıfken her hafta illa ki bir şeyler alırdım :)) 60 falan olsak biraz normal görünürüz bence. senin boyun kaç
benim bel bölgesi berbat163 benim basenler foraaaa
Bu sefer vericez yani başka şansımız ypk çünkü bu seferde vermezsek yapışıp kalıcak hep diyetle geçicek ömür :)))benim bel bölgesi berbatne yapıp edip bayrama kadar 5-6 vermek lazım, beachte incecik hatunların yanında fışkıran yağlarla denize yürümek zorunda kalmayalım :))
Tamam canım ekliyorum senide ama bozmıycaksın değilmi :)Kızlar beni de alın boy 1.64 kilo 59 hedef minimum 55 ve alti
Tamam canım ekliyorum senide ama bozmıycaksın değilmi :)
Bende düzenli beslenme şekline geçtim canım bugün zaten :)Canım ben zaten diyetteyim ama sıvı diyeti değil de biraz daha protelin agirlikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?