Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Senin gene çok yok canım inşallah kolay verirsin
Yaptığın ekstra bişey varsa paylaşalım
sedef77 sedef77 gelince listeye eklesin
Sabahlari yulaf ezmesi tuketip protein aliyorum.Gun icersinde ictigim suya bile kabul tarcin atiyorum.Aksamlari mutlaka spor yaparim.Cardiyo ve kosu.Uyumadan yarim saat oncede yogurt aci pul biber ikilisini tuketiyorum:)

Sabahlari yulaf ezmesi tuketip protein aliyorum.Gun icersinde ictigim suya bile kabul tarcin atiyorum.Aksamlari mutlaka spor yaparim.Cardiyo ve kosu.Uyumadan yarim saat oncede yogurt aci pul biber ikilisini tuketiyorum:)
Yoğurt çok etkili
Arkadaşım akşam 6 dan sonra yemeği kesti ve o yoguryu yedi yatarken
4 ayda 35 kilo verdi
Tabi bide spor
Ama o çok aşırı kiloluydi

Tünaydınn kızlarrr kusura bakmayınbugün geç kalkdım çok yorulmuşum :(( mermaid ve atalente ekliyorum kızlar sizide :)) hemen kalkıp 1 lt su içicem :)

Tünaydınn kızlarrr kusura bakmayınbugün geç kalkdım çok yorulmuşum :KK43:( mermaid ve atalente ekliyorum kızlar sizide :)) hemen kalkıp 1 lt su içicem :)
Canım günaydın
Bende çok az atışırdım ama yedim bile sayılmaz:)
Bol bol su içiyorum
Senin adına cevap yazdım ama kızmadın inşallah bana:(

Yok canım ne kozıcam mutlu eder bu beni burdaki amaç birbirimizi motive etmek açıkları kapatmak yardım etmek sevindim bile. :)
Çok sağol canım
Benim tartım bozuldu galiba ama yaa bı çıkıyorum 66 bı çıkıyorum 68
Ucuza almıştım 15 TL'ye bozduk herhalde yada bana dayanamadı:)))

Ayy şu hale şu göbeğee basenlere bakarmısınız pijamadan belli olmamış ama yan resim atmak bile istemedim :(

Eklentiler

• IMG_3713.webp
    IMG_3713.webp
    15 KB · Görüntüleme: 52
Günaydın canım
Sıvı diyetini bana tam olarak anlatabilirmisin?
sedef77 sedef77 uyanmadı sanırım ekler seni de listeye
Canım sıvı beslenmeye dayalı herşeyi evde yapacaksın hazır hiçbir şey kullanılmıyor. Meyve suyunu katı m. Sıkacağı dan gecirip içiyorsun çorbayı sebze çorbası olarak tuketiyorsun. Yağsız salcasiz. Ben sütle meyveyi Blender dan gecirip içiyorum. Aklıma gelenler bunlar. Ha bide ceviz

Canım sıvı beslenmeye dayalı herşeyi evde yapacaksın hazır hiçbir şey kullanılmıyor. Meyve suyunu katı m. Sıkacağı dan gecirip içiyorsun çorbayı sebze çorbası olarak tuketiyorsun. Yağsız salcasiz. Ben sütle meyveyi Blender dan gecirip içiyorum. Aklıma gelenler bunlar. Ha bide ceviz
Canım kilon kaç ekliyorum seni he birde kaç kilo berdin sıvı diyetiyle

Back
X