zararlı bişey yok dedi inandık artık :) ama iyi gidiyor kilo veriyorum bi yan etkide yapmadıCanım bilmediğin şeylerimiçme(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zararlı bişey yok dedi inandık artık :) ama iyi gidiyor kilo veriyorum bi yan etkide yapmadıCanım bilmediğin şeylerimiçme(
İyi ozaman canım gelişmeleri yazarsınzararlı bişey yok dedi inandık artık :) ama iyi gidiyor kilo veriyorum bi yan etkide yapmadı
Öyle vallahi:)Erkek çocukları çok meraklı oluyor anneainin her yaptığı şeyi inceliyorlar. :)
Hoşgeldin canım bende 68 ama boy 160 küçük şişko bir 3yas erkek ve 7 aylık ikiz kız annesiyim yarışmaya malatyadan katılıyorum:)))))herkese başarılar:))))))Kızlar ben geldim . Ama 76.5 kg ile.
81 küsürdüm. İsveç diyeti ile 6 kg verdim.
Bayrama eşimin memleketine gideceğim. Oradan tatile.
Bayrama kadar kaç verirsem artık. Ama hedef 60kg. Kendime en çok yakıştırdışım kilo. Boy 168 ama kemiklerim çok iri.
Ay kızlar hastalığım daha kötüleşti başım çatlıyor![]()
Merhaba ben de 8yaş kız , 5 yaş erkek ,2.5 yaş ikiz erkek annesiyim. Evet İsveç diyeti.Öyle vallahi:)
Şimdi boll
Hoşgeldin canım bende 68 ama boy 160 küçük şişko bir 3yas erkek ve 7 aylık ikiz kız annesiyim yarışmaya malatyadan katılıyorum:)))))herkese başarılar:))))))
İsveç diyeti mı ??
Hay maşallah 4 tane mı çocuğunuz var ne güzel:)Merhaba ben de 8yaş kız , 5 yaş erkek ,2.5 yaş ikiz erkek annesiyim. Evet İsveç diyeti.
Herkese başarılar.
Evet 4 çocuk.Hay maşallah 4 tane mı çocuğunuz var ne güzel:)
Eşim de 4.yu istedi geçen kalsın dedim:)
Benim ikizlerim plansız oldular
Allah bağışlasın canım ama zor oluyordur demiEvet 4 çocuk.
Benim de bir kız bir oğlan. Defteri dürdük derken sürprizzz
Kızlarr şuna bakın
Ben armut tipliyim göğüslerim çok küçüktür ama basenler kaç km öteden fark ediliyor yaniama düzenli yürüyüş yaptığımda popo basen baya incelmişti benim.
Amin cümlemizin evlatlarını.Allah bağışlasın canım ama zor oluyordur demi![]()
Adı neydi canım videonun ben bakıyımBen yazın bi ara spor yaparken çok yüklemişim dizlere şimdi yapamıyorum squat malesef
Yürüyüş çok işe yarar ya bi de ben de bi bi video var. 2 yıl önce onu yaptığımda çok incelmişti. Eğer yüklenirse atarım buraya bir iki güne
Sağol canım sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun canım ben de öyle tam düzeldi diyorum yine başlıyor
BenSağol canım sanada geçmiş olsun![]()
Hep zaten diyete başlayınca oluyor umarım atlatırız şu durumları sakın motivasyonunu kaybetmeGeçmiş olsun canım
Bende diyete girdim diyemidir bilmem Sabah beri azıcık kahvaltıyla duruyorum he bide şuçocuklar hiç durmadı bugun
Ben