Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar ben geldim . Ama 76.5 kg ile.
81 küsürdüm. İsveç diyeti ile 6 kg verdim.
Bayrama eşimin memleketine gideceğim. Oradan tatile.
Bayrama kadar kaç verirsem artık. Ama hedef 60kg. Kendime en çok yakıştırdışım kilo. Boy 168 ama kemiklerim çok iri.

Erkek çocukları çok meraklı oluyor anneainin her yaptığı şeyi inceliyorlar. :)
Öyle vallahi:)
Şimdi boll
Kızlar ben geldim . Ama 76.5 kg ile.
81 küsürdüm. İsveç diyeti ile 6 kg verdim.
Bayrama eşimin memleketine gideceğim. Oradan tatile.
Bayrama kadar kaç verirsem artık. Ama hedef 60kg. Kendime en çok yakıştırdışım kilo. Boy 168 ama kemiklerim çok iri.
Hoşgeldin canım bende 68 ama boy 160 küçük şişko bir 3yas erkek ve 7 aylık ikiz kız annesiyim yarışmaya malatyadan katılıyorum:)))))herkese başarılar:))))))
İsveç diyeti mı ??

Öyle vallahi:)
Şimdi boll

Hoşgeldin canım bende 68 ama boy 160 küçük şişko bir 3yas erkek ve 7 aylık ikiz kız annesiyim yarışmaya malatyadan katılıyorum:)))))herkese başarılar:))))))
İsveç diyeti mı ??
Merhaba ben de 8yaş kız , 5 yaş erkek ,2.5 yaş ikiz erkek annesiyim. Evet İsveç diyeti.
Herkese başarılar.

Kızlarr şuna bakın

Ben yazın bi ara spor yaparken çok yüklemişim dizlere şimdi yapamıyorum squat malesef :(

Ben armut tipliyim göğüslerim çok küçüktür ama basenler kaç km öteden fark ediliyor yani :KK70: ama düzenli yürüyüş yaptığımda popo basen baya incelmişti benim.

Yürüyüş çok işe yarar ya bi de ben de bi bi video var. 2 yıl önce onu yaptığımda çok incelmişti. Eğer yüklenirse atarım buraya bir iki güne

Kızlaar aklımıza gelen püf noktaları söyleyelim birbirimize

İlk lokmanız her zaman bitkisel veya hayvansal protein olsun arkadaşlar
Karbonhidratla başlandığında insülin yükseliyor ve insülin yükselirse de yağ olarak depolanır. Proteinle başlayıp insülini çabuk yükseltmeyelim.

Kızlar ben ramazanda tamamen bir detoks ruhumu ve bedenini temizlemek istiyorum sürekli pozitif olucam bol bol dua edicem ruhun yanjnda bedenim içinde en doğru şeyleri yapıcam mesala istardan 45 dakika sonra spor yapıcam cildime fontodeten rimel vs sürmeyi bırakıcam maske peeling yapıcam düZenli saçıma da aynı şekilde kendime şimdi bir kiste oluşturmayı düşünüyorum allah nasip ederse bir gün kaldı ve bu ramazan hem ruhumu hem bedenimi değiştiriceö

Back
X