Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar ben ramazanda tamamen bir detoks ruhumu ve bedenini temizlemek istiyorum sürekli pozitif olucam bol bol dua edicem ruhun yanjnda bedenim içinde en doğru şeyleri yapıcam mesala istardan 45 dakika sonra spor yapıcam cildime fontodeten rimel vs sürmeyi bırakıcam maske peeling yapıcam düZenli saçıma da aynı şekilde kendime şimdi bir kiste oluşturmayı düşünüyorum allah nasip ederse bir gün kaldı ve bu ramazan hem ruhumu hem bedenimi değiştiriceö
Aynen canım . Ben de aynı fikirdeyim . Planlıyorum öyle. Ama iftardan sınra spor yapabilecekmiyiz bakalım. Burda birbirimizi dürtelim . Spor olmazsa gündüz de su içmicez nasıl kilo verecez. Allah yardımcımız olsun :dua:

Sahura mutlaka kalkın kızlar tv de gördüm kahvaltı türü birşeyler sahurda yemek lazımmış zaten kaç saat aç dolaşacağız iftarı da abartmadan yemek gerekiyor 1 saat sonra spor yapılrsa kilo verilirmiş ben gün içinde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Yatana kadar ne kadar su içebilirim bilmiyorum bakıcaz artık

Ben yazın bi ara spor yaparken çok yüklemişim dizlere şimdi yapamıyorum squat malesef :KK43:

Yürüyüş çok işe yarar ya bi de ben de bi bi video var. 2 yıl önce onu yaptığımda çok incelmişti. Eğer yüklenirse atarım buraya bir iki güne

Adı ne canım videonun leslieyi mi diyorsun evde yürüyüş ?

Sahura mutlaka kalkın kızlar tv de gördüm kahvaltı türü birşeyler sahurda yemek lazımmış zaten kaç saat aç dolaşacağız iftarı da abartmadan yemek gerekiyor 1 saat sonra spor yapılrsa kilo verilirmiş ben gün içinde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Yatana kadar ne kadar su içebilirim bilmiyorum bakıcaz artık
Teşk ederim canım. Öyle yaparım inş.

Aynen canım . Ben de aynı fikirdeyim . Planlıyorum öyle. Ama iftardan sınra spor yapabilecekmiyiz bakalım. Burda birbirimizi dürtelim . Spor olmazsa gündüz de su içmicez nasıl kilo verecez. Allah yardımcımız olsun :dua:
Asla ihmal etmeyelim burayo ben bugün 4 litre su içtim hala susuyorum grip olduğum içinmi anlamadım :(

Ben iftarla sahur arası 4litre su içmeyi planlıyorum iftarda kepekli tost haşlanmı yumurta istarda ise salata çorba beya sebze yemeği en fazla bir dilim kepek ekmeği 45 dakika sonra spor canım tatlı çekersede hurma bence verebilirim böyle

Bende Katılıyorum sizee kilom 61 boyum 1,58 hedefim 52 yediklerime azda olsa dikkat ediyorum günde 3 litreye yakın su tüketiyorum sadece spor yapmıyorum ama beraber başlarsak ramazan sonuna kadar yapabilirim.Ayrıca çalışıyorum masa başı bir işte bu sabahta bir adet yoğurtlu yumurta 2 dilim peynir 2 dilim domates yedim ,ben istesemde çok yiyemiyorum zaten :halay:

Bende Katılıyorum sizee kilom 61 boyum 1,58 hedefim 52 yediklerime azda olsa dikkat ediyorum günde 3 litreye yakın su tüketiyorum sadece spor yapmıyorum ama beraber başlarsak ramazan sonuna kadar yapabilirim.Ayrıca çalışıyorum masa başı bir işte bu sabahta bir adet yoğurtlu yumurta 2 dilim peynir 2 dilim domates yedim ,ben istesemde çok yiyemiyorum zaten :halay:
Tamam canım ekliyorum :KK49: oruc tutucakmısın :halay:

:spor:
Canım çorba hurma yoğurt salata bana yeterli geleceğini düşünüyorum,tatlıdan uzak durucam o kesin:KK73:sen nasıl bir yemek listesi düşünüyorsun belki bana fikirler verebilirsin :halay:
Sahurda kepekli tost 2 dilim ekmekden haşlanmış yumurta okadar iftarda iste senin gibi çorba salata veya sebze yemeği bir tabak yiycem ne yersem sonra iftarla sahur arası 4 litre su isftardan 45 dakika sonra yürüyüş en az 20 dakıka veya leslie bende böyle uygulıycam bence kilo verebiliriz :spor: nasıl ?

:spor:
Sahurda kepekli tost 2 dilim ekmekden haşlanmış yumurta okadar iftarda iste senin gibi çorba salata veya sebze yemeği bir tabak yiycem ne yersem sonra iftarla sahur arası 4 litre su isftardan 45 dakika sonra yürüyüş en az 20 dakıka veya leslie bende böyle uygulıycam bence kilo verebiliriz :spor: nasıl ?

süpermiş:KK9: yürüyüş olmazsa biraz zor bende burda gezinirken farkettim 30 gün fit diye bir program var akşama onu yüklücem telefona ona başlamayı düşünüyorum sıkılaşmak için:KK73:

süpermiş:KK9: yürüyüş olmazsa biraz zor bende burda gezinirken farkettim 30 gün fit diye bir program var akşama onu yüklücem telefona ona başlamayı düşünüyorum sıkılaşmak için:KK73:
Açıkcası şuan biraz spor işini erteliyorum artık cuma başlıycam sıkı sıkı :KK55:

Back
X