Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Ne zaman tartıldın canım stres yapma belki ödemdir ya da tok karnına tartılınca da artı gçsteriyor olabilir sakın moralini bozma bak yarın kahvaltını güzel yap ve öğlen akşam çorba iç doyana kadar
Yarım saat falan oldu işte canım :( yarın sıkı spor ve artık çok az kaloti beslenivem ve jillian michaels 30 day yapıcam before after artım baksanıza nasıl zayıflamış kadın

Bugğn 12.000 adım attım 2 lt su içtim sabah kahvaltı öğlen akşam şehriyeli tavuk çorbası içtim ve iki gündür yoğurt kürü yapıyorum inşallah bi faydasını görürüm .

Kızlar yarın mekik çekelim mi sabahtan başlarız akşama kadar kim en çok yapmış onu görürüz kendi aramızda ufaktan ufaktan yarışalım :KK50::KK50::eğlence:

Yarım saat falan oldu işte canım :KK43: yarın sıkı spor ve artık çok az kaloti beslenivem ve jillian michaels 30 day yapıcam before after artım baksanıza nasıl zayıflamış kadın

Canım akşam tartılınca bende artı çıkıyorum herzaman çok normal yani bugün neler yedin ? Valla sen başlarsan sana eşlik ederim bende 30 day shred videoları var onu yapıcam eğer sende yaparsan birbirimize motive oluruz ne dersin

Canım akşam tartılınca bende artı çıkıyorum herzaman çok normal yani bugün neler yedin ? Valla sen başlarsan sana eşlik ederim bende 30 day shred videoları var onu yapıcam eğer sende yaparsan birbirimize motive oluruz ne dersin
Yarın başlayalım ozaman eşlik etmek istyen kızlarda eder bize nasıl video o

Yarın başlayalım ozaman eşlik etmek istyen kızlarda eder bize nasıl video o

Üç video'dan oluşuyor seviye 1 seviye 2 ve 3. Seviye var. 30 dakika sürüyor galiba ilk 10 gün 1. Seviye yapılıyor sonraki 10 gün 2.seviye ben 3. Seviyeye geçmemiştim o baya bi zor geldi bana.

Başta zorlanırız kızlar ama sonra alışıyorsun 2. Seviyeye geçince 1. Seviye kolay geliyor insana :) deneyin görün ama pes etmeyin derim ben

Üç video'dan oluşuyor seviye 1 seviye 2 ve 3. Seviye var. 30 dakika sürüyor galiba ilk 10 gün 1. Seviye yapılıyor sonraki 10 gün 2.seviye ben 3. Seviyeye geçmemiştim o baya bi zor geldi bana.

Başta zorlanırız kızlar ama sonra alışıyorsun 2. Seviyeye geçince 1. Seviye kolay geliyor insana :) deneyin görün ama pes etmeyin derim ben
Bende aynı şeyr bakıyormuşum yarın başlıyoruz ozaman ama youtubeda hep amatör videolar var hangisine bakıyorsun sen

Of bu bana ders oldu birdaha asla kaçamak vs yok ekmek yok spor var hemde baya bir görüceksiniz kızlar 1 haftada 60 düşücemm :KK43:

Yaparsın canım istersen ben de şu an çok açım o yüzden uyuyacağım :)

Olur tatlım spora ağırlık verirsin hemen gidecek bu kilocuklar . Kızlar bende yatacağım şimdi Yarın güzel bir gün olsun inşallah hepinize iyi geceler

Cok güzelmişsin ya maşallah :KK200: kilolu da görünmüyorsun

AY KIZLARR AĞLIYCAM ŞİMDİİİİİ tartı bozuktuu bende kendini 65 sanıyorum 66.8. çıktım şu saatten sonra 1gr diyeti bozarsam öliuim öfff çok kötüyüm

Ben aksam tartılınca en az 2 kilo fazla çıkıyorum ya endişelenme :) sabah ac karnına hep aynı kıyafetle tartılmak lazım

Süperr:oha:

Yarım saat falan oldu işte canım :KK43: yarın sıkı spor ve artık çok az kaloti beslenivem ve jillian michaels 30 day yapıcam before after artım baksanıza nasıl zayıflamış kadın

Kızlar yarın mekik çekelim mi sabahtan başlarız akşama kadar kim en çok yapmış onu görürüz kendi aramızda ufaktan ufaktan yarışalım :KK50::KK50::eğlence:

Hmm cok mantıklı yapalım bunu :))

Back
X