Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kızlar 1 saat yürüdüm. Eve geldim çocuklara yemek pişirdim. Doyurdum. Çamaşırları atmıştım onları astım Bir tanesini uyuttum . 3 uyanık. Onları uyuyunca evi süpürecem. Hala süpüremedim.

Vay maşallah :) sen onların pesinde koşmaktan bizden daha cok verirsin

Kızlar 1 saat yürüdüm. Eve geldim çocuklara yemek pişirdim. Doyurdum. Çamaşırları atmıştım onları astım Bir tanesini uyuttum . 3 uyanık. Onları uyuyunca evi süpürecem. Hala süpüremedim.
Allah kolaylik versin hareketli bir gun olmus. Cok kazancli cikacaksin insallah sonunda :)

Hayırlı ramazanlar herkese sahura kalktığımda peynir zeytin domates salatalık 1 tk pekmez ve 1 dl trabzon ekmeği yedim ama kızlar su içmeyi unuttum ben :D inşallah çok susamam ya akşama kadar 10.000 adım atmayı düşünüyorum gece yarısından sonra jillian yapıcam inşallah

Gunaydin arkadaslar
cok sukur sahurda olcuyu kacirmadim.
bir haslanmis yumurta
bir dilim peynir
uc siyah zeytin
bir hurma
yarim ceviz
bir bardak ayran
birkac dal maydanoz roka
domates salatalik yesil biber
avuc ici kadar bazlama

Hepimize hayirli Ramazanlar. Rabbim oruclarimizi kabul buyurur insallah.
Hepimiz bu sahur ölçüyü kaçırmadık iyi gidiyoruz inş iftardada bu durumu koruruz ben acıkmadım ama çok susadım ;(

Hayırlı ramazanlar herkese sahura kalktığımda peynir zeytin domates salatalık 1 tk pekmez ve 1 dl trabzon ekmeği yedim ama kızlar su içmeyi unuttum ben :KK70: inşallah çok susamam ya akşama kadar 10.000 adım atmayı düşünüyorum gece yarısından sonra jillian yapıcam inşallah
Su içmeyii basıl unuttun :olamaz: bende iftardan sonra yapıcam geceye yakın ama çok susadım :KK43:

Hergun tartilacak miyiz bildirim yapacak miyiz arkadaslar? Ben sahsen hergun tartilmayi sevmiyorum haftada birgun mu belirlesek nasil yapsak acaba ?

Hergun tartilacak miyiz bildirim yapacak miyiz arkadaslar? Ben sahsen hergun tartilmayi sevmiyorum haftada birgun mu belirlesek nasil yapsak acaba ?
Canım zaten normalde haftada bir gün cumaydı galibaa şimdi kızlar beni darp etmesin unuttum ama cumaydı sanırım:bicak: isteysen istediği gibi tartılıyor şimdi biri bana dese haftada bir tartıl ben yinede söylemeden tartılırım ama tartı günü cuma:KK76:

Hayırlı ramazanlar herkese sahura kalktığımda peynir zeytin domates salatalık 1 tk pekmez ve 1 dl trabzon ekmeği yedim ama kızlar su içmeyi unuttum ben :D inşallah çok susamam ya akşama kadar 10.000 adım atmayı düşünüyorum gece yarısından sonra jillian yapıcam inşallah
Allah kolaylik versin canim insallah suyu unutman iyi olmamis ama salatalik biraz su ihtiyacini karsilar umarim. Hava da sicak degil cok sukur zorlanmazsin bugun belki.

Canım zaten normalde haftada bir gün cumaydı galibaa şimdi kızlar beni darp etmesin unuttum ama cumaydı sanırım:bicak: isteysen istediği gibi tartılıyor şimdi biri bana dese haftada bir tartıl ben yinede söylemeden tartılırım ama tartı günü cuma:KK76:
tamamdir cnm uygundur. Ben tarti gunu ayrintisini kacirmisim ;)

Hergün olmasın. Gereksiz stres. Haftada bir olsun . Mesala cts başladık madem . Cts den cts ne olsun .
Benim bugün tartım 69,200

Su içmeyii basıl unuttun :olamaz: bende iftardan sonra yapıcam geceye yakın ama çok susadım :KK43:

Aklıma gelmedi doğrusu :confused: sahurda peynir ekmek yemek susatıyormuş canım azönce bir yerde okudum da sahurda ayran içmek lazımmış sporumuzu iftarımızı açtıktan sonra yapıp bildirimde bulunuruz sadece ikimiz mi jillian yapıyoruz valla dün zorlandım hatta şimdi bile dizlerimin az üstü ağrıyor ama yine de 1 ay boyunca devam etmek istiyorum çok faydasını görem olmuş

Ay ben tartılmıyprum wcyr çıkamadım :// sahurda yediklerim ve içtiği suyla fazla çıkarım diye ne zaman tartılıcam hiç bir fikrim yok iftardan önce tartılıyım en iyisi:KK76:

İftarı önce tartıl canım bende öyle yapıcam

Aslında bugün başladığımız için herkes bugünki kilosu yazsın iftardan önce tartılız gerekirse ona gçre haftaya c.tesi tekrar tartılır bildirimde bulunuruz isteyen tabii benim gibi iki üç günde bi tartılıp kilosunu kontrol edebilir ben tartılmadan duramıyorum

Allah kolaylik versin canim insallah suyu unutman iyi olmamis ama salatalik biraz su ihtiyacini karsilar umarim. Hava da sicak degil cok sukur zorlanmazsin bugun belki.

Teşekkür ederim tatlım :)) valla şuana kadar iyi gidiyor hem ilk defa ramazan ayında çalışmıyorum evde yatabilirim de çok bunalırsam :) sen oruç tutuyor musun canım

Back
X