Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Daha bünye yeni yeni alışıyor düZene ama onada alışıcak eminimm :))

Aynen normalde 1 2 bardak su ancak içtiğim için bu yeter de artar bile.

Kilo kesinlikle su içerek veriliyor anladım bunu net olarak. İlk bir buçuk hafta 2.7 kilo verdim suyu bol bol içmiştim kendime göre. Sonraki bir buçuk hafta yediklerim benzer olsa da 300gr verdim ama su içmiyordum. 2-3 gündür yine içiyorum ve bari 63.9u göreyim derken şu an 63.6ya düşmüşüm:sampiyon::sampiyon:

Aynen normalde 1 2 bardak su ancak içtiğim için bu yeter de artar bile.

Kilo kesinlikle su içerek veriliyor anladım bunu net olarak. İlk bir buçuk hafta 2.7 kilo verdim suyu bol bol içmiştim kendime göre. Sonraki bir buçuk hafta yediklerim benzer olsa da 300gr verdim ama su içmiyordum. 2-3 gündür yine içiyorum ve bari 63.9u göreyim derken şu an 63.6ya düşmüşüm:sampiyon::sampiyon:
Katiliyorum canim su cok onemli. Ben de ayni sekilde icemedigim gunlerde pek eksi goremiyordum tartida

Gunaydin kizlar. 62.3 olmusum, bu hafta her gun eksi gordum cok mutluyum ama bir yandan da korkuyorum haftaya hic veremem diye. Arada bir birkac. HAFta suren bir duraklamaya girdigim oluyor, insallah oyle olmaz 59a bu kadar yaklasmisken

Gecmise soyle bir baktim da iftarda cok guzel beslenmis herkes, o kadar saatlik acliktan sonra cok buyuk basari bence, tebrik ederim valla kizlar
Aynen 1 haftalık alıştırma süresi ne kadar çok kaçamak yapsakda işe yaradı bence Süper gidiyoruz be haftaya cumartesiyi sabırsızlıklar bekliyorum hedefim cumartesi 60 olmak :spor:

insallah bozmayiz canim ..
pideyi yemedim cok sukur yerine yarim muz yedim esimle paylastik. Gozum kalmafu hic birseyde doydum hamdolsun :)
Bu hafta porsiyonlari kucultmek de ise yaradi sanirim.. Bu sekilde devam edebilirim insallah.
Böyle mesajları görünce çok seviniyorum kimse pes etmiyor be kaçamak yapmıyor :KK200:

Herkes düşücek inanıyorum senin zaten 2 kilon kalmış benden önce düşüceksin gibime geliyor:KK55:
Skinny jeans uzerine kisa bluz giymeyi ozledim canim ya, bacaklarim ince diye skinny jeans hep giyiyordum zaten ama thigh gapim yok diye kot icine gomlek falan sokamiyordum, su an icin hedefim o :))

Skinny jeans uzerine kisa bluz giymeyi ozledim canim ya, bacaklarim ince diye skinny jeans hep giyiyordum zaten ama thigh gapim yok diye kot icine gomlek falan sokamiyordum, su an icin hedefim o :))
Benimde hedefim bacakları inceltmek ve bayz patonlon ile kısa dar pudra bluz giymek of off

Back
X