- 12 Şubat 2014
- 540
- 593
- 303
Gerçekten hemen farkediliyor bence vücut arınıyor resmen :))Yok bırakır mıyım hiç
Zaten ilk günden göbeğim eridi sanki:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten hemen farkediliyor bence vücut arınıyor resmen :))Yok bırakır mıyım hiç
Açlık falan da çekmiyorum ama devamlı ellerimi boş kalmış hissediyorum:)Gerçekten hemen farkediliyor bence vücut arınıyor resmen :))
İnşallah il gün başarıyla tamamlandı sora bugün böyle diye diye bir bakmışız son gündeyiz ve inceciğizzzAçlık falan da çekmiyorum ama devamlı ellerimi boş kalmış hissediyorum:)
İnşallah böyle devam eder eririrz hemencecik
Oo süper olur :))İnşallah il gün başarıyla tamamlandı sora bugün böyle diye diye bir bakmışız son gündeyiz ve inceciğizzz![]()
İlk 59u sen gördün tebrik ederim canımm59.6 olmuşum bende sabah tartıldım iftara doğru 100 gr daha oynar inş![]()
ne güzel ben 15 kilo verdim neredeyse ama hala göbeğim var sezaryandan dolayı diyorlarYok bırakır mıyım hiç
Eridi dediysem dümdüz olmadı canım:)ne güzel ben 15 kilo verdim neredeyse ama hala göbeğim var sezaryandan dolayı diyorlar
ben de ikinci çocuğu düşünüyorum en büyük hayalim rahat bi hamilelik çünkü birincisinde neredeyse 9 ay yatmak zorunda kalmıştım bel ağrısındanBenimde hedefim bacakları inceltmek ve bayz patonlon ile kısa dar pudra bluz giymek of off
dümdüz de olur inşallah .Benimde doğumlardan kaldı göbeğim
Eridi dediysem dümdüz olmadı canım:)
Fârk var yani diyeyim:)
Benim kollar bacaklar ip ince . Göğüs, göbek , kalça almış başını gidiyor.Benimde hedefim bacakları inceltmek ve bayz patonlon ile kısa dar pudra bluz giymek of off
Ozaman daha fazla verirsiz bayramdada ölcüyü kaçırmazsakki bence midemiz küçülücek kaçırmayızOo süper olur :))
Benim brde borçlarım var kurbana kadar devam edeceğim tutabilirsem
Ortası kalınmııBenim kollar bacaklar ip ince . Göğüs, göbek , kalça almış başını gidiyor.
Annem bana ortası kalın diyor.
Kızlar dün davetteydim.
4 tane kalın sarma, bir dilim karpuz, bir dilim kavun, 2 kaşık yoğurt ve bol salata yedim
Şimdi neyapıyorsun devammııBen pek dikkat edemedim bi kaç gündür sabit kilom o yüzden yazmadım
Börek ile kadayıf yemedim ama .Ortası kalınmııozaman bol bol mekik cek ve karbonhidratdan uzak dur canım ve dolma yeme
![]()
Bende bu gün dışarıda yiycem ne yiyceğim konusunda hiç bir fikrim yokBörek ile kadayıf yemedim ama .
Artık evdeyim . Daha sağlıklı beslenecegim.
sezar salataBende bu gün dışarıda yiycem ne yiyceğim konusunda hiç bir fikrim yok![]()