- 24 Mayıs 2017
- 611
- 742
- 18
aaa çook geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşirsinKızlar ateşim çıktı galiba enfeksiyon galan kaptım hastane yolu göründü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa çook geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşirsinKızlar ateşim çıktı galiba enfeksiyon galan kaptım hastane yolu göründü![]()
olmadı bu. Pes etmek yok.
Güllaç kelimesini bile duyunca iştahım açıldı hemenen iyisi tatlı almamak görmemek
![]()
bir süredir eşimle birlikte diyet yapıyoruz ramazana özel bir defalık kaçamak yaptık ama bozmak yok devam ediyorumBiri güllaçççmı yemiş ne![]()
Hayırdır ne oldu?Günaydınn kızlarrrr iyi haftalarrr....
Benim moral sıfırrr![]()
Vücudumum inanılmaz şiş (malum günü olamıyorum) buda bana çok büyük rahatsızlık veriyor.Hayırdır ne oldu?
kızlar ben baygınlık geçirdim bozmak zorunda kaldım sanırım metabolizmam kaldırmadı çok az şey yediğim için(((
sağol canım ben bir ara onu yapmaya çalışmıştım tadı çok kötüydüü((
Evet çok kötü. Daha önce yapmıştım . Dayanmıştım. Şimdi ismi bile midemi bulandırıyor. Küçük boy lahana aldım. Kereviz bulmadım. Soğan da 6 tane koymadim .2 tane koydum. Kendi suyunda pişirdim. Buzluğa attım. Her gün bir tane çıkarıp yiyeceğim. Sanırım 3 güne biter .
sağol canımbundan sonra daha çok dikkat edicem spor yaptığım için 100-200 kalori fazla yiycem yoksa spor falanda yapamıycam
![]()
Spor yapıyor musun canım 2 aydır spor yapıyorum daha yeni yeni gitmeye başladı göbekten gitmez değil ama biraz zor gidiyor
Günaydınn kızlarrrr iyi haftalarrr....
Benim moral sıfırrr![]()
Kızlar günaydın. Sabah 6 da kalktım. 1 saat yürüdüm. 8km İşime yürüyerek geldim. Şuan da nöbetçiyim. Dönüşte yarım saatlik yuruyecegim . Annemlerden çocukları alıp eve geçeceğim.
Halim kalırsa iftara doğru yarım saat daha yürürüm.
Bugün ben de sizinle jillian veya leisle birine başlayacağım ben de. Hangisi sizce
Teravih kılıyorum diye yapamam diye düşünüyordum. Ama teravih kısa sürüyor. Çocuklarda 9 da uyuyor. Vakit bana kalıyor.
Vücudumum inanılmaz şiş (malum günü olamıyorum) buda bana çok büyük rahatsızlık veriyor.
Sabah tartıda 54.5 cıktım. Geçen ay 52 kiloydum.
Malum gününün geçmesi çok büyük sıkıntı stres ve mutsuzluk veriyor
Sahura kalkmadan oruç tutanlardanım...
Ama vücudum şiş çok hemde olsam da rahat etsem![]()
Kadın doktoruna gözükmem şart oldu,Geçmiş olsun canım protein al mutlaka
Lahana çorbasına ben kırmızı biber koydum daha iyi oldu ama lahana diyeti böbreklere zarar verebilir bol su iç ve mutlaka yanında başka bişey de ye
Domates maydanoz falan da koysaydın
Canım kalori az aliyorsan spor yapma
Canım kiloyu vermeden sporla göbekten gitmiyor
Günaydın noldu
Supersin
İner canım siskinlik
Kadın doktoruna gözükmem şart oldu,
Artık eziyet geliyor ama bu durum her ay![]()
Yürüyüş ve mekik çekiyorum ben de...Canım. Her ay geç oluyorsan git mutlaka
Bir de her gün aynı yerde aynı saatte aynı hareketi içeren bi spor yap mesela akşam 8 de 20 kere ip atla kuzenime öyle demiş doktor o da öyle hastalniyordu
Ben polikistikover hastasıyım. Hiç olmuyorum.Evlenene kadar olduğum bir elin parmaklarını geçmez.Vücudumum inanılmaz şiş (malum günü olamıyorum) buda bana çok büyük rahatsızlık veriyor.
Sabah tartıda 54.5 cıktım. Geçen ay 52 kiloydum.
Malum gününün geçmesi çok büyük sıkıntı stres ve mutsuzluk veriyor
Sahura kalkmadan oruç tutanlardanım...
Ama vücudum şiş çok hemde olsam da rahat etsem![]()
Yürüyüş ve mekik çekiyorum ben de...
Geçen ayda böyle olmuştum ya kesin gitmem lazım artık
Bana doğum yaptıran doktoruma gitmek istiyorum ama kadını bulamıyorum 8 sene oldu doğum yaptıralı :)
Birde nöbetçi doktor kendisi, hep hastanelerde akşam 6'dan sonra gelirdi sabaha kadar...
Gerçekten değişik ilk kez duydum böylesini.Ben polikistikover hastasıyım. Hiç olmuyorum.Evlenene kadar olduğum bir elin parmaklarını geçmez.
1. Çocuk tedaviyle oldu. Hamilelik ve 2 sene hiç olmadım.
2. Çocuk yine tedaviyle oldu. Hamilelik ve 2 sene olmadım.
Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım adetim düzelsin diye. Ama hapı düzenli içemedim.
Hapı yuttum ikizlere hamile kaldım tedavisiz. Şuan ikizler 3 yaşına yaklaştı. Hala olmadım. Ama şimdi sıkı sıkı korunuyorum.
Bana olmak sıkıntı veriyor . Sevmiyorum. Alıştım rahatlığa
Birde hazımsızlıkta varrr bende oda başladıBence de git canım
Ama dediğim gibi aynı yerde aynı saatte aynı hareket olması lazım doktor öyle demis
Bi de aç kalıyorsan metabolizma etkileniyor
Ben 76 kiloyum. Sisi farketmiyorum .Gerçekten değişik ilk kez duydum böylesini.
Maaşallah evlatlarına...
Bana da olmamak sıkıntı veriyor...
Geçen hafta 52 kilo iken 54.5 nedir ya
Karnımı bir görseniz patlıcak gibiyim, vücudum çok kasıntılı
Birde hazımsızlıkta varrr bende oda başladı![]()
Güldürdün beni ya, Allah'ta seni güldürdün emi :))))Ben 76 kiloyum. Sisi farketmiyorum .![]()
maşallah allah gücünü arttırsınKızlar günaydın. Sabah 6 da kalktım. 1 saat yürüdüm. 8km İşime yürüyerek geldim. Şuan da nöbetçiyim. Dönüşte yarım saatlik yuruyecegim . Annemlerden çocukları alıp eve geçeceğim.
Halim kalırsa iftara doğru yarım saat daha yürürüm.
Bugün ben de sizinle jillian veya leisle birine başlayacağım ben de. Hangisi sizce
Teravih kılıyorum diye yapamam diye düşünüyordum. Ama teravih kısa sürüyor. Çocuklarda 9 da uyuyor. Vakit bana kalıyor.
Amin. Cumlemizinmaşallah allah gücünü arttırsın