Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel vermissin canim tebrikler, birkac gune 69lari gorursun bu gidisle :)tartildim veeeeee ilk hafta sonucu 70.6
eksi 1.700
cok sukur![]()
tartildim veeeeee ilk hafta sonucu 70.6
eksi 1.700
cok sukur![]()
vok tesekkur ederim canimmm...insallah yaa soyle 6 li bi rakam gormeyi cok istiyorum . Hepimiz hayalimizdeki kiloya ulasiriz insallah.Cok guzel vermissin canim tebrikler, birkac gune 69lari gorursun bu gidisle :)
cok tesekkur ederimmmÇok güzel vermişsin canım :)))
Geçen hafta 73,9 bu hafta 73,0 giden 900 gram valla buna bile şükür ilk gün 74,3 görmüştüm bi haftada toparlandım :)
Güncel 73,0
Yarim saat hafif tempo yurudum. Azicik kalori yakmisimdir, spor saymiyorum aslinda bunu ama yine de yazayim dedim :))
Usengec olmayan insanlara bayiliyorum :)) yuru canim gitsin yaglarrhareket iyidir canim az da olsa iyi etmissin. Hatta bak beni de tesvik ettin simdi cikiyorum yoksa yayiliyordum evde
tesekkurler![]()
ah canim ya usenme luksum yok ki ondandir :)Usengec olmayan insanlara bayiliyorum :)) yuru canim gitsin yaglarr
Iyi yapmissin canim, tartida karsiligini alinca mutlu oluyor insanah canim ya usenme luksum yok ki ondandir :)
Gittim geldim esim hala kanepenin ayni yerinde .. Bi de guluyor halime gece gece ne azimmis
yurudum geldim 20 dk hizli tempoda.. Az oldu ama olsun hareket oldu sayende...
merhabalar uyanık olan var mı acaba 2 ml leslie kaç kalori yakıyor bilen var mı
canım teşekkür ederim. çok azmış amaMerhaba canım
ben de dün araştırmıştım
Mil başına 75 100 demişler
eğer elinde (yarımlık) su şisesi/dambıl veya bilek ağırlığı falan olursa daha iyi olur.
Ama ben mesela 5 milin 500 kalori olacağını sanmıyorum ama bilemem tabi
canım teşekkür ederim. çok azmış ama