Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Başlangıç kilim 65 suan 62.8 im. Doğum kilolarimi maalesef veremedim tiroid degerlerim yüksekti 6 aydır ilaç kullanıyorum şimdi degerlerim düzeldi ve vermeye başladım gibi, sadece desteğe ihtiyacım var tek başına zor oluyor

Başlangıç kilim 65 suan 62.8 im. Doğum kilolarimi maalesef veremedim tiroid degerlerim yüksekti 6 aydır ilaç kullanıyorum şimdi degerlerim düzeldi ve vermeye başladım gibi, sadece desteğe ihtiyacım var tek başına zor oluyor
Hosgeldin aramiza.. Insallah kisa zamanda diledigin kiloya ulasirsin.

Selamlar
Sahur menum;
bir kase yogurt pul biberli corekotlu
bir haslanmis yumurta
bir dilim peynir
domates salatalik maydanoz dereotu nane
1.5 ceviz ici
bir hurma
yarim muz ( esimle paylastik bir muzu ama cok geldi)
bir litre su

sabah erken yuruyus yaptim. 40 dk tempolu.. Su saate kadar da mutfak temizligi dolap ici filan. Ancak oturabildim.
Aksama annemdeyiz iftara ne cikarsa artik azar azar :)

merhaba canım ben de haşimato hastasıyım 5 yıldır ilaç kullanıyorum ama doğum kilolarını vermeme engel olmadı çok şükür burada herkes birbirine güzel destek oluyor motive oluyor her gün için paylaşımlar sen de kısa sürede hayal ettiğin kiloya ulaşırsın inşallah.

Iftar menum ; dogrusu annemin davetinden kacabildiklerim :)

bir kase mercimek corbasi
iki yaprak sarma
bir kase pul biberli yogurt
pancar salatasi
bir hurma
ana yemek almadim tatli ve pide de yemedim. Cok sukur

Yemek cesidi fazla olunca bozuluyor bu is. Hic kimseye gitmek istemiyorum ama yarin kayinvalidem davet etti. Orda yemezsem cok uzulur. Anneme nazim geciyor en azindan bugunden kistim, yarina biraz esneme payim olsun :islik:

merhaba canım ben de haşimato hastasıyım 5 yıldır ilaç kullanıyorum ama doğum kilolarını vermeme engel olmadı çok şükür burada herkes birbirine güzel destek oluyor motive oluyor her gün için paylaşımlar sen de kısa sürede hayal ettiğin kiloya ulaşırsın inşallah.
Merhaba bende hipotiroidi var, inşallah zamanla düzelir hersey ve kilolar gider resmen bedenime yük

QUOTE="kaanin annesi, post: 51693279, member: 836409"]Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum ama konuyu acildigindan beri takip ediyorum herkes çok azimli kilo vermede maşallah. Bende ramazan da 2 kilo verdim geç de olsa aranıza katilmak istiyorum.[/QUOTE]

Hoşgeldin canım Hoppa

Selamun aleykum kızlar konunuzu okudum açmanızın üstünden günler geçmiş ne kadar kilo verdiniz merak ettim

Yarın tartılıyoruz canım bakarsın yarın sedef tabloyu eklerse:)

QUOTE="kaanin annesi, post: 51693279, member: 836409"]Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum ama konuyu acildigindan beri takip ediyorum herkes çok azimli kilo vermede maşallah. Bende ramazan da 2 kilo verdim geç de olsa aranıza katilmak istiyorum.

Hoşgeldin canım Hoppa[/QUOTE]
Hoşbuldum teşekkür ler

Benim menüm bu aralar benzer:-)
Yine kuru fasulye 2 kepçe
2bardak ayran
1 dilim ekmek
1hurma
turşu

Menüm 497 kalori olacakkeenn

Az birazcık tiramisudan yedim yine ama az da olsa kalorisi çok işte ama pişman olup olmayacağıma yarın karar veririm:-)

Bu yüzden toplam 744kalori

1 haftadır Leslie sensone videolarını izleyip sorumu yapıyorum, birde burda bır arkadaş plank la ilgili bır gönderi paylasmisti bende uyguluyorum bakalım 1 ay sonunda ne olacak

Allahım yaa ben burda tatlı yememek için savaşırken özsüt siteye reklam vermiş yarın da oğlumun doğum günü ne yapsam ki iftarı pastayla açsam hiç yemek yemesem Feministka Feministka kalori hesabina göre nasıl olur çorba ve pasta :silah:

Back
X