Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunÇok hastayım kızlar bademciklerim inmiş. Ateş ,halsizlik ve ağrı var. Spora ara iyileşinceye kadar
Bozma moralini hemen bugün dusmeyebilir devam et belki yarın düşecekgünaydın kızlar. kaçamaktan sonra aldığım 500 gramı verememişimdün çok sıkı tutmuştum ama 100 gram bile gitmemiş, çok moralim bozuldu
tam da erkek arkadaşım gelecekken yaptığım işe bak. giymeyi plandığım elbiseyi giyemicem, 59 olsaydım giycektim
![]()
Moralini bozma canım devam et vericeksin daha bir hafta yok mugünaydın kızlar. kaçamaktan sonra aldığım 500 gramı verememişimdün çok sıkı tutmuştum ama 100 gram bile gitmemiş, çok moralim bozuldu
tam da erkek arkadaşım gelecekken yaptığım işe bak. giymeyi plandığım elbiseyi giyemicem, 59 olsaydım giycektim
![]()
canim o kilo kalici olmaz hemen gider merak etme ..Bikac gune fazlasi ile verirsin. Dikkat etmeye devam et .Moralini bozup yemege verme kendini. 1.5 haftada neler olur neler. Uzme kendini elbiseyi hayal etmeye devam et bence vazgecme..günaydın kızlar. kaçamaktan sonra aldığım 500 gramı verememişimdün çok sıkı tutmuştum ama 100 gram bile gitmemiş, çok moralim bozuldu
![]()
Cook gecmis olsun Elvanim..Allah sifa versin. Saglik olsun da kilo verilir. Dikkat et kendine.Çok hastayım kızlar bademciklerim inmiş. Ateş ,halsizlik ve ağrı var. Spora ara iyileşinceye kadar
Çok hastayım kızlar bademciklerim inmiş. Ateş ,halsizlik ve ağrı var. Spora ara iyileşinceye kadar
günaydın kızlar. kaçamaktan sonra aldığım 500 gramı verememişimdün çok sıkı tutmuştum ama 100 gram bile gitmemiş, çok moralim bozuldu
![]()
biran once gitsin de gelmesin şu kilolarmerhaba arkadaşlar annemler biz de bir hafta kalacaklar pek yazamıyorum bozmamaya çalışsam da biraz zor oluyor yarından itibaren toparlamaya çalışıcam inşallah .. ben de 80.9 görmek istiyorum çünkü . bayrama kadar .
evet 1 hafta var, hatta 10 gün falan. bazen 1 haftada 2 kilo verdiğim oluyor, belki de verebilirim, hemen modumu düşürmeyeyimMoralini bozma canım devam et vericeksin daha bir hafta yok mu
yemedim çok şükür. sabah 61.4 çıkmıştım, şimdi 61.1 çıktım, moralim düzeldi biraz, belki yarın 60ları görebilirim :)canim o kilo kalici olmaz hemen gider merak etme ..Bikac gune fazlasi ile verirsin. Dikkat etmeye devam et .Moralini bozup yemege verme kendini. 1.5 haftada neler olur neler. Uzme kendini elbiseyi hayal etmeye devam et bence vazgecme..
evet olabilir bazen benim de birden öyle gittiği oluyor, sabah 61.4 çıkmıştım, şimdi 61.1 çıktım, yarın görürüm inşallah bende, 61de kalınca 59a uzak hissediyorum :)) 800 gramın kalmış 59a, gözünaydın darısı başımızaDur canım belli olmaz. Bak kaç gündür düzenli yiyemedim,şişkinlik de vardı. Günlerdir 61.6 - 61.8 aralığındaydım dün dahil. Bugün 60.7 olmuşum hem de sabah tartıldım su kaybından değil yani. Seninki de şişkinliktir belki.
selamlar
sahur menum;
bir kase yogurt
yarim kayisi yarim seftali bes alti kiraz uc cilek
bir ceviz bes cig findik on kabak cekirdegi
bir litre su
Bugun tartilacagim Cuma dan beri ilk kez.. Gecen uc gun icinde k.valide iftari ve abarttigim dunku iftar var. Bakalim tartiya nasil yansiyacak ?
Bende şimdi tartildim 61.6 çıktım inşallah cumaya 59 olurum sizlerde istediğiniz kilolarda olursunuz.evet olabilir bazen benim de birden öyle gittiği oluyor, sabah 61.4 çıkmıştım, şimdi 61.1 çıktım, yarın görürüm inşallah bende, 61de kalınca 59a uzak hissediyorum :)) 800 gramın kalmış 59a, gözünaydın darısı başımıza![]()
Insallah canimBende şimdi tartildim 61.6 çıktım inşallah cumaya 59 olurum sizlerde istediğiniz kilolarda olursunuz.