Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

beni misafir bozdu yaa iyi gidiyordum aslında önümüzdeki hafta da eşimin yeğenleri gelicek cipsler kolalar havada uçuşur ne yapıcam bilmiyorum
misafir olayı çok zor valla. bende kardeşim kalıyor bu hafta, misafir bile sayılmaz ama bir kişiye yemek pasta yaptım diye iki gün kaçamak yaptım, görünce dayanamadım yedim. o gelmemiş olsa bozmicaktım diyeti. inşallah kaçamaksız atlatabilirsin.

yuzemedim hava bozdu..
iftara yemek yok hala ev halki kahvalti istiyor cok fena.. En cok ekmek yenilen ogun.. Tereyagli pideler patates kizartmalari sucuklu yumurtalar siparis edildi ..
Kendimi kurtarmaya calisiyorum;
iki kepce tarhana corbasi
yogurtlu semiz otu
karpuz
yerim. Az da sucuklu yumurta o kokuya dayanamam herhalde. Bu arada hakkinizi helal edin arkadaslar. Buraya menu filan yaziyoruz iyi mi ediyoruz kotu mu bilmiyorum.

Yemekten sonra sade Turk kahvesi ... Gece boyu iki litre su insallah.

Hayirli iftarlar hepimize..

yuzemedim hava bozdu..
iftara yemek yok hala ev halki kahvalti istiyor cok fena.. En cok ekmek yenilen ogun.. Tereyagli pideler patates kizartmalari sucuklu yumurtalar siparis edildi ..
Kendimi kurtarmaya calisiyorum;
iki kepce tarhana corbasi
yogurtlu semiz otu
karpuz
yerim. Az da sucuklu yumurta o kokuya dayanamam herhalde. Bu arada hakkinizi helal edin arkadaslar. Buraya menu filan yaziyoruz iyi mi ediyoruz kotu mu bilmiyorum.

Yemekten sonra sade Turk kahvesi ... Gece boyu iki litre su insallah.

Hayirli iftarlar hepimize..
sen bugün tartıldın mı canım? 68i görebilmiş misin?

Back
X