Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Inşallah canım. Bayramı hepimiz az hasarla :olamaz:kapatalım ve bayram dönüşü daha pozitif başlayalım.
Tatile eşimin memleketine gideceğim . Tatilde baklavalar, kebaplar dürümler kahvaltıda katmerler börekler poğaçalar.
Nasıl diyetime devam edeceğim ben.:kk77:
Sonra Alanya da açık büfe 7 gün ama vermem gereken 10 kg var :KK22:

Tatile eşimin memleketine gideceğim . Tatilde baklavalar, kebaplar dürümler kahvaltıda katmerler börekler poğaçalar.
Vermen gereken 15 20 ye çıkabilir bunu düşünürsen tutarsin

İftar menum tatile eşimin memleketine gideceğimiz için dolaptakileri bitirmeye çalışıyoruz. İsveç diyetinden kalma bayağı biftek vardı. Tavada yağsız pişirdim.
Ben sadece iki parça yedim . Gerisini eşime bıraktım. Ispanaklı gül böreği vardı. Ondan da bir ısırık yedim .
Bir domates bir küçük salata.
Buraya kadar güzel
Arkadaşlarla dışarıda oturmaya gittik. Bayağı ay cekirdegi yedim . Bir kac parça cips yedim. Sohbet ilerledikçe yemiyiyim derken yiyorsun. Çıkışta arkadaş dondurma alsana dedi.
Kendime almasam ayıp olur diye düşündüm. Aslında yeterince kaçamak yapmıştım. Ama arkadaşlara dondurma alınca kendime de dondurma aldım.
Çok kaçtı ya .

En kilolu fotoğrafın ile en zayıf fotoğrafını kolaj yap bence canım işe yarıyor:)
Fazla kaçıracak gibi olursan bakarsın.

Yanına beğendiğin vücut tipinde birini de ekleyebilirsin mesela.
Before after fotolara bak.

Ya da etraftaki kadınları ve tabaklarına aldıkları yiyecek miktarlarını incele.
Fit olanların falan. Ne bilim yap işte bir şeyler:KK45: çünkü işin zor o güzelim yiyeceklerin arasında :kk77:

En kilolu fotoğrafın ile en zayıf fotoğrafını kolaj yap bence canım işe yarıyor:)
Fazla kaçıracak gibi olursan bakarsın.

Yanına beğendiğin vücut tipinde birini de ekleyebilirsin mesela.
Before after fotolara bak.

Ya da etraftaki kadınları ve tabaklarına aldıkları yiyecek miktarlarını incele.
Fit olanların falan. Ne bilim yap işte bir şeyler:KK45: çünkü işin zor o güzelim yiyeceklerin arasında :kk77:
Eşim yemeyi çok seviyor ve antepli, sabahları katmer alır ve yemem için ısrar eder . Yemediğim için küser. Sonra ye barışalım der. E yazın çalışmak yok. Tatil o da kilo aldırıyor. Bir yerleri gezerken surda oturup baklava yiyelim , dürüm yiyelim , lahmacun, kebap .
Kendi fıstık alır evde künefe yapar sonra herkesin peşinden koşar bir çatal ye. Ölümü öp diye:KK51:
Bir gün burma kadayıf dener. Tüm aile yazın toplanıyor. Her biri baska ilden gidiyoruz. Gecenin bir vakti birinin kafasına eser . Hadi ciğer yemeye gidelim diye tutturur. Aksi gibi gece 2 de bile 4 de bile çigerciler kebapcilar açık.
Pikniğe gideriz tıka basa yeriz dönüşte dondurmacıya uğranır. Yani 20 kişiyiz. Hem bütçeye zarar hem de vücuda.

Her yaz kilo alarak döndüm. Ama bu sefer kilo vericem . Gruptan ayrılmayacağım
Artık bana zevk verecek şeyler ,sağım solumdan etler pörtlemeden sevdiğim kıyafetleri rahat rahat giyinmek .
Sağlıklı olmak. Bugün 5 arkadaş buluştuk. Hey gidi günler dedik. Yaşlandık.
Arkadaş deme öyle aramızda en genç sensin
Ama en genç gözüken benim dedi. Şakayla karışık.
Haklı da baktım. İçlerinde en yaşlı gözüken benim.
Şıkır şıkır giyinecegim yaşımda göstereceğim.

katmer..baklava..dürüm..künefe..burma kadayıf..çigerciler kebapcilar

vayy maşallaaahh:kk77:
eşini frenlemen lazım biraz

:KK9:işte bu canım.
hepimiz için gecerli.
ben de ailemin yanına gidince kışın yiyosun yiyosun buraya gelince diyet yapıyrsun, bu yaz diyet yok diyorlar.
benim de işim zor biraz ama grupta yazışmaya devam edersek kendimizi kontrol edebiliriz en azından.
Vazgeçmeyelim.

Keşke öyle demeseymiş yine de.
Ama seni motive ettiyse bunu hatırla tatilde.
10 kilo sonra alışverişin ardından bir buluş bakalım yine kızlarla:cool::cool:

Eşim yemeyi çok seviyor ve antepli, sabahları katmer alır ve yemem için ısrar eder . Yemediğim için küser. Sonra ye barışalım der. E yazın çalışmak yok. Tatil o da kilo aldırıyor. Bir yerleri gezerken surda oturup baklava yiyelim , dürüm yiyelim , lahmacun, kebap .
Kendi fıstık alır evde künefe yapar sonra herkesin peşinden koşar bir çatal ye. Ölümü öp diye:KK51:
Bir gün burma kadayıf dener. Tüm aile yazın toplanıyor. Her biri baska ilden gidiyoruz. Gecenin bir vakti birinin kafasına eser . Hadi ciğer yemeye gidelim diye tutturur. Aksi gibi gece 2 de bile 4 de bile çigerciler kebapcilar açık.
Pikniğe gideriz tıka basa yeriz dönüşte dondurmacıya uğranır. Yani 20 kişiyiz. Hem bütçeye zarar hem de vücuda.

Artık bana zevk verecek şeyler ,sağım solumdan etler pörtlemeden sevdiğim kıyafetleri rahat rahat giyinmek .
harikasın bu duruşunu hiç bozma:KK19: eşinle de ciddi ciddi konuş vicdan yaptır sana destek olsun

Biz egeliyiz ama antep Adana ve Hatay in yemeklerine bayılıyorum. Senin yine arkadasin demiş benim eşim söylüyor ben daha genç duruyorum sen evin bakıcısı gibi duruyorsun dedi. aklınca espiri yaptı ama benim kalbim çok kırıldı sustum 4 kilo verdim birde plank duruşunu yaptım hergün gerçekten vucudumun duruşu düzeldi daha dik duruyorum bugün "M"beden e sigdim bayramda harika k9mbinim var çatır çatır catlaticam onu:süslü:

selamlar arkadaslar
Azminize iradenize hayranim..Tebrik ederim hepinizi .. Darisi basima insallah :51:
Dun aksam yemegim;
iki kepce tarhana corba
iki yk taze fasulye
iki yk barbunya
iki yk pirinc pilavi
az salata
iki lokma pide
iki yudum zero kola
iki bardak cay 1,5 lt su

sahur;
bir bardak sut
bir dilim peynir
bir yumurta
iki kayisi yarim seftali bes kiraz
bir salatalik
bir ceviz bes findik
bir litre su

Sabahtan bu saate kadar bir bardak sute misir gevregi ve bir kayisi
Baska birsey yemem artik..
Bugun temizlik yapiyorum tek hareket bu..

Iftar menum;
iki kepce eksili kofte
karpuz

selamlar arkadaslar
Azminize iradenize hayranim..Tebrik ederim hepinizi .. Darisi basima insallah :KK51:
Dun aksam yemegim;
iki kepce tarhana corba
iki yk taze fasulye
iki yk barbunya
iki yk pirinc pilavi
az salata
iki lokma pide
iki yudum zero kola
iki bardak cay 1,5 lt su

sahur;
bir bardak sut
bir dilim peynir
bir yumurta
iki kayisi yarim seftali bes kiraz
bir salatalik
bir ceviz bes findik
bir litre su

Sabahtan bu saate kadar bir bardak sute misir gevregi ve bir kayisi
Baska birsey yemem artik..
Bugun temizlik yapiyorum tek hareket bu..

Iftar menum;
iki kepce eksili kofte
karpuz
Menulerin gayet hafif, bol eksiler gör

Dünkü iftar menumde iki yk et , 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 lokma kadar pide, biraz yoğurt yedim sahura kadar da 2 lt şu içtim.
Sahurda ise biraz kaçırdım 2 avuç içi kadar pideye domatesli peynirli tost yaptım yedim biraz bal 1 bardak çay.

Back
X