- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Deneyeyim bendeYok klasik var ya taneli olan. Büyük bir bardakta sütün içine koyuyorum 1.5 tatlı kaşığı kadar canım. Bana iyi geliyor yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeyim bendeYok klasik var ya taneli olan. Büyük bir bardakta sütün içine koyuyorum 1.5 tatlı kaşığı kadar canım. Bana iyi geliyor yani
Inşallah canım. Bayramı hepimiz az hasarlaherkese merhaba,malesef 59 icin benimde en az 3 haftaya ihtiyacim var.son iki gündür iftara kadar cok acikiyorum umarim bayrami en az hasarla kapatirim![]()
Tatile eşimin memleketine gideceğim . Tatilde baklavalar, kebaplar dürümler kahvaltıda katmerler börekler poğaçalar.Inşallah canım. Bayramı hepimiz az hasarlakapatalım ve bayram dönüşü daha pozitif başlayalım.
Vermen gereken 15 20 ye çıkabilir bunu düşünürsen tutarsinTatile eşimin memleketine gideceğim . Tatilde baklavalar, kebaplar dürümler kahvaltıda katmerler börekler poğaçalar.
Nasıl diyetime devam edeceğim ben.
Sonra Alanya da açık büfe 7 gün ama vermem gereken 10 kg var![]()
inşallah ben bugün başladım yine sıkı tutmaya cuma günü en son verdiğim kilodan aşşağı düşmek istiyorum yani 81.3 denBenim de hedef o kadar . İnsaşşalalh 69 görsem yeter banasakura28 biz de senle atak yapalım bu hafta. İkimiz birbrimize yakınız
Tatile eşimin memleketine gideceğim . Tatilde baklavalar, kebaplar dürümler kahvaltıda katmerler börekler poğaçalar.
Nasıl diyetime devam edeceğim ben.
Sonra Alanya da açık büfe 7 gün ama vermem gereken 10 kg var![]()
Eşim yemeyi çok seviyor ve antepli, sabahları katmer alır ve yemem için ısrar eder . Yemediğim için küser. Sonra ye barışalım der. E yazın çalışmak yok. Tatil o da kilo aldırıyor. Bir yerleri gezerken surda oturup baklava yiyelim , dürüm yiyelim , lahmacun, kebap .En kilolu fotoğrafın ile en zayıf fotoğrafını kolaj yap bence canım işe yarıyor:)
Fazla kaçıracak gibi olursan bakarsın.
Yanına beğendiğin vücut tipinde birini de ekleyebilirsin mesela.
Before after fotolara bak.
Ya da etraftaki kadınları ve tabaklarına aldıkları yiyecek miktarlarını incele.
Fit olanların falan. Ne bilim yap işte bir şeylerçünkü işin zor o güzelim yiyeceklerin arasında
![]()
katmer..baklava..dürüm..künefe..burma kadayıf..çigerciler kebapcilar
Her yaz kilo alarak döndüm. Ama bu sefer kilo vericem . Gruptan ayrılmayacağım
Arkadaş deme öyle aramızda en genç sensin
Ama en genç gözüken benim dedi. Şakayla karışık.
Haklı da baktım. İçlerinde en yaşlı gözüken benim.
Şıkır şıkır giyinecegim yaşımda göstereceğim.
harikasın bu duruşunu hiç bozmaEşim yemeyi çok seviyor ve antepli, sabahları katmer alır ve yemem için ısrar eder . Yemediğim için küser. Sonra ye barışalım der. E yazın çalışmak yok. Tatil o da kilo aldırıyor. Bir yerleri gezerken surda oturup baklava yiyelim , dürüm yiyelim , lahmacun, kebap .
Kendi fıstık alır evde künefe yapar sonra herkesin peşinden koşar bir çatal ye. Ölümü öp diye
Bir gün burma kadayıf dener. Tüm aile yazın toplanıyor. Her biri baska ilden gidiyoruz. Gecenin bir vakti birinin kafasına eser . Hadi ciğer yemeye gidelim diye tutturur. Aksi gibi gece 2 de bile 4 de bile çigerciler kebapcilar açık.
Pikniğe gideriz tıka basa yeriz dönüşte dondurmacıya uğranır. Yani 20 kişiyiz. Hem bütçeye zarar hem de vücuda.
Artık bana zevk verecek şeyler ,sağım solumdan etler pörtlemeden sevdiğim kıyafetleri rahat rahat giyinmek .
Sağlıklı olmak. Bugün 5 arkadaş buluştuk. Hey gidi günler dedik. Yaşlandık.
Biz egeliyiz ama antep Adana ve Hatay in yemeklerine bayılıyorum. Senin yine arkadasin demiş benim eşim söylüyor ben daha genç duruyorum sen evin bakıcısı gibi duruyorsun dedi. aklınca espiri yaptı ama benim kalbim çok kırıldı sustum 4 kilo verdim birde plank duruşunu yaptım hergün gerçekten vucudumun duruşu düzeldi daha dik duruyorum bugün "M"beden e sigdim bayramda harika k9mbinim var çatır çatır catlaticam onuEşim yemeyi çok seviyor ve antepli, sabahları katmer alır ve yemem için ısrar eder . Yemediğim için küser. Sonra ye barışalım der. E yazın çalışmak yok. Tatil o da kilo aldırıyor. Bir yerleri gezerken surda oturup baklava yiyelim , dürüm yiyelim , lahmacun, kebap .
Kendi fıstık alır evde künefe yapar sonra herkesin peşinden koşar bir çatal ye. Ölümü öp diye
Bir gün burma kadayıf dener. Tüm aile yazın toplanıyor. Her biri baska ilden gidiyoruz. Gecenin bir vakti birinin kafasına eser . Hadi ciğer yemeye gidelim diye tutturur. Aksi gibi gece 2 de bile 4 de bile çigerciler kebapcilar açık.
Pikniğe gideriz tıka basa yeriz dönüşte dondurmacıya uğranır. Yani 20 kişiyiz. Hem bütçeye zarar hem de vücuda.
Artık bana zevk verecek şeyler ,sağım solumdan etler pörtlemeden sevdiğim kıyafetleri rahat rahat giyinmek .
Sağlıklı olmak. Bugün 5 arkadaş buluştuk. Hey gidi günler dedik. Yaşlandık.
Menulerin gayet hafif, bol eksiler görselamlar arkadaslar
Azminize iradenize hayranim..Tebrik ederim hepinizi .. Darisi basima insallah
Dun aksam yemegim;
iki kepce tarhana corba
iki yk taze fasulye
iki yk barbunya
iki yk pirinc pilavi
az salata
iki lokma pide
iki yudum zero kola
iki bardak cay 1,5 lt su
sahur;
bir bardak sut
bir dilim peynir
bir yumurta
iki kayisi yarim seftali bes kiraz
bir salatalik
bir ceviz bes findik
bir litre su
Sabahtan bu saate kadar bir bardak sute misir gevregi ve bir kayisi
Baska birsey yemem artik..
Bugun temizlik yapiyorum tek hareket bu..
Iftar menum;
iki kepce eksili kofte
karpuz
Bu hafta bayagi eksilere duseceksingüzel günler arkadaşlar kahvaltı menüm
bir lop yumurta
yarım domates salatalık
bir yeşil biber
4 zeytin
bir dilim peynir
bir dilim ekmek
yanında limonlu su bir fincan