- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
canım senle hedeflerimiz aynıymış boyun kaç cmHedefe 6 kilo kaldı geri sayım yapıyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senle hedeflerimiz aynıymış boyun kaç cmHedefe 6 kilo kaldı geri sayım yapıyorum artık
sabırla gitmesini bekliyorum bende çok sık ödem oluyor hamilelikle birlikte olmaya başladı hala devam ediyorödem e care bulan var mı kızlarrr
bende 58 olmak istiyorum canım cumaya kadar ve 57 e el sallamak istiyorumSelam kızlar bu cuma 58 olmak istiyorum. akşam 6 dan sonra yemek yemiycem sadece şu içerim. Dün akşam yemeğini geç yedik ve mantı yedim pişmanım, neyse kacamaksiz cumaya 58 olmak istiyorum.
iş bitmiyor canım uyuyana kadar bitmiyor hiç. bugün temizlik yapmıcam bacağımı çelip oturucam diyorum ama bu sefer de içim rahat etmiyor.oğluşun kaç aylık canım benim de oğlum var 21 aylık olduCanım çok sıkılıyor, ev temizlenecek ütü yapılacak. Bulaşık makinesi bosaltilip kirliler yerleştirilecek, akşam yemeği yapılacak. ve canım hiç bişey yapmak istemiyor, minik oğlum oynamak istiyor üstümde ağırlık var kolumu kipirdatmak istemiyorum
tebrik ederim canımKızlar ben 68 i gördüm bügün
Ama benim isveç diyeti yalan oldu. Dün ıspanak yoktu yiyeyemedim. Akşam da eşimin memeleketinde olduğumuz için biftek yiyemedim. Bugün de menüler dolapta eksik olunca bıraktım.
sabah kahve içtim. Öğle semizotu domates salatalıktan bol limonlu salata yaptım. Az öncede bir kaç üzüm yedim.
Boyum 167 cm canimcanım senle hedeflerimiz aynıymış boyun kaç cm
Inşallah hadi yarış yapalım kaçamak yok cumaya kadar kilomuz hedefimiz boyumuz aynı sayılırbende 58 olmak istiyorum canım cumaya kadar ve 57 e el sallamak istiyorum![]()
Inşallah hadi yarış yapalım kaçamak yok cumaya kadar kilomuz hedefimiz boyumuz aynı sayılır
Selam kızlar bu cuma 58 olmak istiyorum. akşam 6 dan sonra yemek yemiycem sadece şu içerim. Dün akşam yemeğini geç yedik ve mantı yedim pişmanım, neyse kacamaksiz cumaya 58 olmak istiyorum.
Canım çok sıkılıyor, ev temizlenecek ütü yapılacak. Bulaşık makinesi bosaltilip kirliler yerleştirilecek, akşam yemeği yapılacak. ve canım hiç bişey yapmak istemiyor, minik oğlum oynamak istiyor üstümde ağırlık var kolumu kipirdatmak istemiyorum
Kızlar ben 68 i gördüm bügün
Ama benim isveç diyeti yalan oldu. Dün ıspanak yoktu yiyeyemedim. Akşam da eşimin memeleketinde olduğumuz için biftek yiyemedim. Bugün de menüler dolapta eksik olunca bıraktım.
sabah kahve içtim. Öğle semizotu domates salatalıktan bol limonlu salata yaptım. Az öncede bir kaç üzüm yedim.
19 aylık Pıtırcık oğlum. Allah sağlık versin evlatlarimiza anne olmak çok güzel. isteyen herkese nasip etsin Rabbim.iş bitmiyor canım uyuyana kadar bitmiyor hiç. bugün temizlik yapmıcam bacağımı çelip oturucam diyorum ama bu sefer de içim rahat etmiyor.oğluşun kaç aylık canım benim de oğlum var 21 aylık oldu
evet canım yarışalım bu bizi daha çok motive ederInşallah hadi yarış yapalım kaçamak yok cumaya kadar kilomuz hedefimiz boyumuz aynı sayılır
canim menun ve sporun cok guzel masallah..Istedigin kiloya da az kaldi tebrik ediyorum senisabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 6 ceviz, 3 gün kurusu, domates ve yeşil çay
öğlen
sütlü kahve
akşam
kıymalı yeşil fasulye,göbek salata ve yoğurtlu semizotu
spor leslie 5 mile
su 3 lt
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırızcanim menun ve sporun cok guzel masallah..Istedigin kiloya da az kaldi tebrik ediyorum seni![]()
Tam bitti işim diyorum oğlum ya bişeyler döküyor ya duvarları boyuyor boya kalemleriyle. Heryerden boya kalemleri çıkıyor bulasik makinesinden bile. Uyurken bile özlüyorum sevimli pitircigimiş bitmiyor canım uyuyana kadar bitmiyor hiç. bugün temizlik yapmıcam bacağımı çelip oturucam diyorum ama bu sefer de içim rahat etmiyor.oğluşun kaç aylık canım benim de oğlum var 21 aylık oldu
Malum günde hem ödem oluyor hem bogazimiz açılıyor sonra 2 kat oluyoruz. Suyu çok tuket ve tatlıya dikkat et .sonrasında hemen geçiyor hepsi.selam kizlar
bikac gundur sacma sapan yiyordum bugun malum sebepten oldugunu anladim neyse artik olan oldu ben bu hafta da yerimde sayarim iyi ihtimalle.. Almazsam kendimi sansli sayarim..
Spor yok havuz yok sicaktan yuruyus ve pilates zor geliyor bakalim artik..
Yoğurtlu s3miz otu beni rahatlattı hafif geldisabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 6 ceviz, 3 gün kurusu, domates ve yeşil çay
öğlen
sütlü kahve
akşam
kıymalı yeşil fasulye,göbek salata ve yoğurtlu semizotu
spor leslie 5 mile
su 3 lt