Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Canım çok sıkılıyor, ev temizlenecek ütü yapılacak. Bulaşık makinesi bosaltilip kirliler yerleştirilecek, akşam yemeği yapılacak. ve canım hiç bişey yapmak istemiyor, minik oğlum oynamak istiyor üstümde ağırlık var kolumu kipirdatmak istemiyorum
iş bitmiyor canım uyuyana kadar bitmiyor hiç. bugün temizlik yapmıcam bacağımı çelip oturucam diyorum ama bu sefer de içim rahat etmiyor.oğluşun kaç aylık canım benim de oğlum var 21 aylık oldu

Kızlar ben 68 i gördüm bügün :KK73:
Ama benim isveç diyeti yalan oldu. Dün ıspanak yoktu yiyeyemedim. Akşam da eşimin memeleketinde olduğumuz için biftek yiyemedim. Bugün de menüler dolapta eksik olunca bıraktım.
sabah kahve içtim. Öğle semizotu domates salatalıktan bol limonlu salata yaptım. Az öncede bir kaç üzüm yedim.
tebrik ederim canım :KK73:

Selam kızlar bu cuma 58 olmak istiyorum. akşam 6 dan sonra yemek yemiycem sadece şu içerim. Dün akşam yemeğini geç yedik ve mantı yedim pişmanım, neyse kacamaksiz cumaya 58 olmak istiyorum.

Hadi inşallah

Canım çok sıkılıyor, ev temizlenecek ütü yapılacak. Bulaşık makinesi bosaltilip kirliler yerleştirilecek, akşam yemeği yapılacak. ve canım hiç bişey yapmak istemiyor, minik oğlum oynamak istiyor üstümde ağırlık var kolumu kipirdatmak istemiyorum

Ben de 2 3 gündür öyleyim ya sıcaktan benimki galiba kolumu kaldırasım yok. Dün spora zar zor gittim ama bugün gidemeyebilirim bile

Kızlar ben 68 i gördüm bügün :KK73:
Ama benim isveç diyeti yalan oldu. Dün ıspanak yoktu yiyeyemedim. Akşam da eşimin memeleketinde olduğumuz için biftek yiyemedim. Bugün de menüler dolapta eksik olunca bıraktım.
sabah kahve içtim. Öğle semizotu domates salatalıktan bol limonlu salata yaptım. Az öncede bir kaç üzüm yedim.

Süperr:nazar:

Boşver benimki de öyle. Ben de kafama göre değiştiriyorum. Biftek normalde de hiç yemedim zaten :)) Biz de 5 6 değil 2 3 kilo veririz artık

Şu Cuma Cumartesi bi tartılalım sonra yeni topiğe geceriz artık

Ben de 56.5 istiyorum cumaya :KK45:

iş bitmiyor canım uyuyana kadar bitmiyor hiç. bugün temizlik yapmıcam bacağımı çelip oturucam diyorum ama bu sefer de içim rahat etmiyor.oğluşun kaç aylık canım benim de oğlum var 21 aylık oldu
19 aylık Pıtırcık oğlum. Allah sağlık versin evlatlarimiza anne olmak çok güzel. isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

Tam bitti işim diyorum oğlum ya bişeyler döküyor ya duvarları boyuyor boya kalemleriyle. Heryerden boya kalemleri çıkıyor bulasik makinesinden bile. Uyurken bile özlüyorum sevimli pitircigim :anne:

selam kizlar
bikac gundur sacma sapan yiyordum bugun malum sebepten oldugunu anladim neyse artik olan oldu ben bu hafta da yerimde sayarim iyi ihtimalle.. Almazsam kendimi sansli sayarim..
Spor yok havuz yok sicaktan yuruyus ve pilates zor geliyor bakalim artik..
Malum günde hem ödem oluyor hem bogazimiz açılıyor sonra 2 kat oluyoruz. Suyu çok tuket ve tatlıya dikkat et .sonrasında hemen geçiyor hepsi.

Back
X