- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de hamile kalır kalmaz basladı . Doğurdum 17 aylık oldu hala aynıyım ya. delircem artık.sabırla gitmesini bekliyorum bende çok sık ödem oluyor hamilelikle birlikte olmaya başladı hala devam ediyor
olsun canim o kadarcikdan bisey olmaz. Sen hemen dengelersin :)kızlar akşam biraz kötü oldum bir avuç çiğ badem ve bir çay bardağı sütü götürdüm
evde bir şey eksik olunca diyette böyle bocalıyor normalde sütü erken içerdim günü kapatırdım ama evde yoktu eşimde geç getirince böyle oldu
Benimde öyle 19 ay oldu doğum yapali hala ödem var alyansim olmuyor parmagima.benim de hamile kalır kalmaz basladı . Doğurdum 17 aylık oldu hala aynıyım ya. delircem artık.
Neeee rakibem 58 olmuş cumaya kadar hemen 58 olmam lazımkızlar geçen hafta veremediğim kilolar şimdi gidiyor 58,6gördüm bu sabah tartıda
inşallah canım burda birbirimize verdiğimiz desteğin çok yardımı oluyor inşallah hedeflerimize ulaşırızNeeee rakibem 58 olmuş cumaya kadar hemen 58 olmam lazım. maşallah
canım hedefe az kaldı.
aynı durumdayız. sebebı nedır acaba ya. tahlıllerım falan hep normal cıkıyo . sureklı hareket halındeyım. suyumu ıcmeye dıkkat edıyorum falan .. ama neden hala boyle..Benimde öyle 19 ay oldu doğum yapali hala ödem var alyansim olmuyor parmagima.
Sayfaları ilerleteyimde sabah kalkınca canınız sıkılmasin okuyun okuyun vakit geçsin yemek yemekten alikoymus oluyorum sizi![]()
kızlar geçen hafta veremediğim kilolar şimdi gidiyor 58,6gördüm bu sabah tartıda
isveç mi bu canımsabah
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 2 gün kurusu, domates, ufak salkım üzüm ve yeşil çay
öğlen
sütlü kahve
akşam
yeşil mercimek yemeği, 1 tk bulgur pilavı, semizotu salatası ve ayran
ara
10 badem ve bir çay bardağı süt
spor leslie 5 mile
su 3 lt
Genel anlamda Karatay canım İsveç'i hiç denemedimisveç mi bu canım
Aynen canım kilodan çok korkuyorum ben önceden idare edecek kilolarım vardı o yüzden pek diyet falan yapmamıştım ama hamilelik ve doğum sonrası kilolarından dolayı takıntı yaptım ideal kiloma ulaşıp dikkatli olucam inşallahAyy yeter valla bi zayıflayım bi daha kilo almamak için dikkat edeceğim - diye son dediğimde 48dim 67ye kadar çıktımama -artık gerçekten son:))
Ne uğraşcaz boyle ya dengeli beslenmek bu kadar mı zorÇoğu arkadasım 3 4 çocuklu olanlar, benden 10 15 yaş büyükler, kendi yaşıtlarım hep zayıflar. Üç dört kişi var yok kilolu olan. Sıkıldım diyetlerdeeenn
Genel anlamda Karatay canım İsveç'i hiç denemedim