Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

kızlar akşam biraz kötü oldum bir avuç çiğ badem ve bir çay bardağı sütü götürdüm
evde bir şey eksik olunca diyette böyle bocalıyor normalde sütü erken içerdim günü kapatırdım ama evde yoktu eşimde geç getirince böyle oldu

kızlar akşam biraz kötü oldum bir avuç çiğ badem ve bir çay bardağı sütü götürdüm
evde bir şey eksik olunca diyette böyle bocalıyor normalde sütü erken içerdim günü kapatırdım ama evde yoktu eşimde geç getirince böyle oldu
olsun canim o kadarcikdan bisey olmaz. Sen hemen dengelersin :)

Dün akşam yürümedim. Sabah sadece yarım saat yürüdüm. Ben de bugün 67.9 gördüm ama aç karına . Çoğunlukla 69 arada 68 gösteriyor :)

sabah
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 2 gün kurusu, domates, ufak salkım üzüm ve yeşil çay

öğlen
sütlü kahve

akşam
yeşil mercimek yemeği, 1 tk bulgur pilavı, semizotu salatası ve ayran

ara
10 badem ve bir çay bardağı süt

spor leslie 5 mile

su 3 lt

Ayy yeter valla bi zayıflayım bi daha kilo almamak için dikkat edeceğim - diye son dediğimde 48dim 67ye kadar çıktım:KK45: ama -artık gerçekten son:))

Ne uğraşcaz boyle ya dengeli beslenmek bu kadar mı zor:KK51: Çoğu arkadasım 3 4 çocuklu olanlar, benden 10 15 yaş büyükler, kendi yaşıtlarım hep zayıflar. Üç dört kişi var yok kilolu olan. Sıkıldım diyetlerdeeenn

sabah
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 4 zeytin, 4 ceviz, 2 gün kurusu, domates, ufak salkım üzüm ve yeşil çay

öğlen
sütlü kahve

akşam
yeşil mercimek yemeği, 1 tk bulgur pilavı, semizotu salatası ve ayran

ara
10 badem ve bir çay bardağı süt

spor leslie 5 mile

su 3 lt
isveç mi bu canım

Ayy yeter valla bi zayıflayım bi daha kilo almamak için dikkat edeceğim - diye son dediğimde 48dim 67ye kadar çıktım:KK45: ama -artık gerçekten son:))

Ne uğraşcaz boyle ya dengeli beslenmek bu kadar mı zor:KK51: Çoğu arkadasım 3 4 çocuklu olanlar, benden 10 15 yaş büyükler, kendi yaşıtlarım hep zayıflar. Üç dört kişi var yok kilolu olan. Sıkıldım diyetlerdeeenn
Aynen canım kilodan çok korkuyorum ben önceden idare edecek kilolarım vardı o yüzden pek diyet falan yapmamıştım ama hamilelik ve doğum sonrası kilolarından dolayı takıntı yaptım ideal kiloma ulaşıp dikkatli olucam inşallah
Abartmadan yersen yani tatlı gibi şeylerden kilo almazsın canım
Ramazan da genelde iftarda tatlılardan bir tane yedim hep gerisi yemeklerden istediğim kadar yedim kilo almadım ama bayramda tabak tabak baklava yiyince aldım

Genel anlamda Karatay canım İsveç'i hiç denemedim

Hmm..
Ben de Karatay hiç denemedim . Yapamam heralde çok zor gelmişti bana bı göz attım da . Konsantrasyon eksikligim var benim sanırım ya şu ara. En zorlandığım dönemm bu . Bı çok kez diyet yaptım başarıli da oldum ama bu sefer niye beceremiyorum bilmiyorum. Fatsecret le kalori sayıyorum. Zamanında 1300 kalori veriyodu en fazla o zamanki kiloma göre. Daha düşüktür şimdiden. Ve ben o zamanlar 750 800 de bile bıraktığım oluyodu. Şimdi 1600 veriyo sınırı geçme thlikesindeyim.hep. nasi doyuyodum ben o zamanlar bilmiyorum..:KK1:

Back
X