Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

kılolarımız aynı. 77,7 dim bayramdan once ama regl donemı ve bayram zıyafetiyle birlikte ben de 79,9 cıktım pazartesı sabahı . onumuzdekı pazartesı tartrılcam . senı kendıme rakıp seçtim kabul mu :KK60:
Kabul tabi canım ama ben biraz yavasladim son dönemde belki sana bakıp tekrar gaza geliri son 4 kilo

Kızlar size bir sorum var Çevrenizde veya sizlerde yaşayan oldumu, ben doğumdan beri kabızlık çeken biriyim 2 3 günde bir zorlanarak.. 4 gündür de günde 4 5 defa tuvalete çıkıyorum ve öncesinde karnimda ağrı oluyor. çok özür dilerim açık açık yazdım.

Benim de bazen oluyor canım nedendir bilmiyorum. Önce olmuyor dediğin gibi sonra da ağrıyla çok kez:KK45: bilen varsa bi çözüm alalım

Ben 7 gün yaptım isveçi. Açlığa dayanamama sorunu yok da peynir bile bir kez vardı sıkıldım menülerden :) Peynirsiz kahvaltı yapamıyorum ki.

Bugün normal yedim. Belki 2 3 gün sonra bi detoks sonra da karatay olabilir.

Öğleden sonra 3 çeşit peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, zeytin, çay, karpuz.

Akşam 1 porsiyon ızgara tavuk, booll salata, 1 bardak ayran, 1 kırmızı büyük erik.

Sıradaki büyük bir bardak sütlü, muzlu soğuk neskafe:kk77:

Ben 7 gün yaptım isveçi. Açlığa dayanamama sorunu yok da peynir bile bir kez vardı sıkıldım menülerden :) Peynirsiz kahvaltı yapamıyorum ki.

Bugün normal yedim. Belki 2 3 gün sonra bi detoks sonra da karatay olabilir.

Öğleden sonra 3 çeşit peynir, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi, zeytin, çay, karpuz.

Akşam 1 porsiyon ızgara tavuk, booll salata, 1 bardak ayran, 1 kırmızı büyük erik.

Sıradaki büyük bir bardak sütlü, muzlu soğuk neskafe:kk77:
Isvec in faydasını gördün mü kaç kilo gitti. ayyy kimde ne işe yaradiysa deneyeceğim artık :KK19:

sabah
acılı peynirli omlet, 2 zeytin, bir domates, 6 ceviz, 3 gün kurusu ve çay

öğlen
sütlü kahve

akşam
fırında sebzeli soslu tavuk, çoban salata ve yoğurt

ara
10 badem ve bir çb süt

spor leslie 5 mile

su 3 lt
10 gün kadar Leslie 5 mile yi bende yapmıştım hem eğlenceli hemde çok işe yarıyor ama artık yapamıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi. oğlum uyuyunca yemek mi, ütü mü, ev toplama mi , spor mu, Kaş mi bıyık mi. .. derken hiç biri tam olmuyor :KK55:

2 gündür akşam yemeğide yemedim canım istemedi sabah öğle dikkat ettim 3 lt suyumu içtim ama spor yoktu birde sabahları tüm vücudum şiş uyaniyorum. Kısacası tartida fazla çıkıyorum :olamaz: Kilom 60.6 geçen haftaya göre 700 gram fazla

Kızlar benim kilom da 67.3 kg
Oh ya 6 li rakamlara indim. İsveç de 5. Günüm. İsveç karatay karışık yapıyorum.
İsveçteki ekmek ve meyveleri çıkardım. Yerine azıcık ceviz yiyorum .
5 saat boyunca leptin bozulmasın diye hiç bir şey ağzıma koymuyorum. Sakız dahi cignemiyorm.

Süpersiniz yaa bu İsveç hiç bana göre değil tebrik ediyorum yapanları jatinvalidemlerde 3 kilo verdim annemde o kiloları alırsam çok üzülürüm sizin azminizi gördükçe motive oluyorum

Back
X