Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yanında mı duruyor sen mi bakıyorsunBenim kayinvalide şizofren hastası. Bazen katlanmak çok zor oluyor. İdare edemiyorum .
Maşallah canım inşallah bende haftaya bu kiloya diserim57.7 çıktım
iyi bari 59 falan cıkar diye korkmuştum
demek ki 56küsur olmuşum
haftaya seni yakalayabilirim canım bugün regli oldum haftaya bugüne 56 ya yaklaşmış olurum inşallah
Maşallah canım inşallah bende haftaya bu kiloya diserim
Hayır. Sadece tatillerde geliyorum . Ama tatiller de uzun . 4 tane çocuğum var.senin yanında mı duruyor sen mi bakıyorsun
Hayirdir canimBenim kayinvalide şizofren hastası. Bazen katlanmak çok zor oluyor. İdare edemiyorum .
umursama canım zaten hastaymışHayır. Sadece tatillerde geliyorum . Ama tatiller de uzun . 4 tane çocuğum var.
ay ne güzel dondurma da yiyorsun ben korkudan yiyemiyorum3 gibi 1 kase mercimek çorbası ve patetesli peynirli omlet yedim 1 dilim ekmek.
6 gibi küçük dondurma yedim.
Bugün Spor yok
Su 3 lt
Şükür günü kacamaksiz bitirdim.
Kalori sayma işini sevdim bu hafta hep kalori saydim canımın istediğini yedim.
Gunaydin kizlar. Dun rejim iyi gidiyordu ama aksam erkek arkadasimla kopeklerimizi alip piknik gibi bir sey yaptik. 2 lahmacun 2 antep burma 3 bira indirdim mideye saat 10 gibi :)) kilom 63.4 az once tartildimbugun yine diyete devam. Haftasonlari bozucam diyeti ben, herkes yiyip icerken benim de canim istiyor :))
3 gibi 1 kase mercimek çorbası ve patetesli peynirli omlet yedim 1 dilim ekmek.
6 gibi küçük dondurma yedim.
Bugün Spor yok
Su 3 lt
Şükür günü kacamaksiz bitirdim.
Kalori sayma işini sevdim bu hafta hep kalori saydim canımın istediğini yedim.