- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Cok sevindim canim, demek ki hep soyledigim gibi burada uye olan olmayan herkese ornek oluyor menulerimiz o yuzden seviniyorum cunku saglikli beslenmeye tesvik etmis oluyoruz kendi çapimizda.Arada spor yapıyorum, aslında düzenli yapmam gerek basen gibi bir sıkıntım var
Evet genel olarak araştırmayı seviyorum bnde de Ayça kayan kitabı var fakat bnde tarifleri çok yapamıyorum pratik şeyleri daha çok seviyorum
Teşekkür ederim Hoşbuldukevet okudum bnde yazmaya başlayacağım inş
Kk yi seviyorum araştırma yaparken ilgilendiği konularla alakali baktığım yerlerden birisi ve hep erteliyordum bugün ertelemek im ve gezinirken buraya denk geldim ve cok hosuma gitti bnde dahil olmak istedim ve yazdım
Kesinlikle öyleCok sevindim canim, demek ki hep soyledigim gibi burada uye olan olmayan herkese ornek oluyor menulerimiz o yuzden seviniyorum cunku saglikli beslenmeye tesvik etmis oluyoruz kendi çapimizda.
canım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu=) tarçının aromasını çok seviyorum en yakın zamanda deneyeceğimİbrahim Saraçoğlu akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı toz tarçınIn bayanlar için sakinleştirici özelliği olduğunu söylemişti sabahları sakin kalkmak istediğim zamanlarda denerim ama hep sütlü tatlılar da denedim oda birazcık kilo olarak döndü birde sütle deneyeceğim bilgi için teşekkür ederim canım
Harikasin canim, senin icin kafamda yeni bir kulüp kuruyorum ve ilk uyesi sen oluyorsun; porsiyon kontrolu yapmayi basaranlar kulübü
Daha once de tatliya hayir diyebilenler diyip duruyordum ama tadimlik alman da onun kadar guzel ve takdire şayan.
Boyle ornek menulere gereken ilgiyi gosterelim ki motivasyon tavan yapsin
Hergun gordugum menulerle cok daha fazla takdiri hak ediyorsunuz kuzucuklarim
hoşgeldin canım aramızaKesinlikle öyle
canım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba benSlm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Ben de sana çok teşekkür ederim bu motive edici takdir eden msjların için.. Sevgili arkadaşlarım sizlerin menüleri bana azim veren şey..
Misafirlikte tabağınızı salata ve yoğurtlu bişilerle doldurup yanına yemek alınca hiç kimse durumu da çakmıyooodolu dolu herkesle yemek yiyorsun.
Sahurum: K fleks + yulaf ezmesi ve süt.
Hepinizi kucaklıyorum.. B Believee hoşgeldin
Hoş bulduk canımhoşgeldin canım aramıza
Canim ben de sık kullanirim tarcini hic rastlamadim oyle bir etkiyecanım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu
Canim istersen aksam da leslie tarzi yap? Sen bilirsin kuzumkızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldune etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??
Hayır tarçın harika birseydir benim regl hiç değişmedi ve ben 1 yılı aşkın süredir Tarçini kullanıyorum denizcimcanım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu
İyi canim, yarim tabakta birakmişsin, cok guzel.merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker ama çok az
Canim sahurun gayet guzel. Ben de müslileri seviyorum ama icinde glukoz fruktoz surubu var diye yemiyorumBen de sana çok teşekkür ederim bu motive edici takdir eden msjların için.. Sevgili arkadaşlarım sizlerin menüleri bana azim veren şey..
Misafirlikte tabağınızı salata ve yoğurtlu bişilerle doldurup yanına yemek alınca hiç kimse durumu da çakmıyooodolu dolu herkesle yemek yiyorsun.
Sahurum: K fleks + yulaf ezmesi ve süt.
Hepinizi kucaklıyorum.. B Believee hoşgeldin
Guzel canim baya az yemişsinSlm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Aman dikkat kuzum, tatli krizini hurmayla kayisiyla atlatmaya calis. Onemli olan kilo vermek degil ki kuzum, regl zamani hepimiz ayni olcazcanım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben
Saol canim. Amann dikkat et tatlim yememeye calis yersende tadimlik kilo vermemende zaten regliden kaynakliyodur. 1 hafta onsesinden basliyo vucut su tutmaya inan bu hafta veremesende haftaya daha cok.vermis olursun eee tabi dikkat edersencanım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben
Ben bugün 4. Günü yapıcam canım.kesinlikle çok etkili bir spor acayip terletiyo günlük olarak takip et istersen sonra ağır gelir.benim hala her yerim ağrıyor 4. Günde olmama rağmenkızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldune etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??
hmm tamam canım öyle yapayım o zaman . 3 gün farkla peşindeyim tatlım ..Ben bugün 4. Günü yapıcam canım.kesinlikle çok etkili bir spor acayip terletiyo günlük olarak takip et istersen sonra ağır gelir.benim hala her yerim ağrıyor 4. Günde olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?