Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Cok sevindim canim, demek ki hep soyledigim gibi burada uye olan olmayan herkese ornek oluyor menulerimiz o yuzden seviniyorum cunku saglikli beslenmeye tesvik etmis oluyoruz kendi çapimizda.

merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım 3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker ama çok az

canım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu

Ben de sana çok teşekkür ederim bu motive edici takdir eden msjların için.. Sevgili arkadaşlarım sizlerin menüleri bana azim veren şey..
Misafirlikte tabağınızı salata ve yoğurtlu bişilerle doldurup yanına yemek alınca hiç kimse durumu da çakmıyooo dolu dolu herkesle yemek yiyorsun.

Sahurum: K fleks + yulaf ezmesi ve süt.

Hepinizi kucaklıyorum.. B Believee hoşgeldin

kızlar ben de bu sabah itibari ile oruca ara vermiş bulunuyorum ve sabah sabah ilk yaptığım şey de jilian 30 days level 1 oldu ne etkili bir spormus kızlar yaa tam olarak yapamadım bile doğru düzgün . bi ter bi ter ki sormayin . kızlar siz kaçıncı gününüzü yapıyorsunuz 30 günlük programda. ben daha 1. günü yaptım bugün . bide akşam da yapabilirsem yapmalı miyim sizce aynı sporu ??

Hoş bulduk kraliçem

canım tesadüf dün arkadaşım söyledi tarçın regl tarihini 1 hafta geciktiriyormuş sende hiç oldumu
Canim ben de sık kullanirim tarcini hic rastlamadim oyle bir etkiye
Canim istersen aksam da leslie tarzi yap? Sen bilirsin kuzum

merhaba kızlar dün giremedim regl oldum biraz erken oldum o yüzden tartılınca bu defa 60.2 çıktım 3 kilom kaldı bu arada dün yarım tabak mantı yedim sonrasındada biraz kraker ama çok az
İyi canim, yarim tabakta birakmişsin, cok guzel.
Canim sahurun gayet guzel. Ben de müslileri seviyorum ama icinde glukoz fruktoz surubu var diye yemiyorum
Slm arkadaslar
Sahurum
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
7_8 catal kavun
Guzel canim baya az yemişsin
canım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben
Aman dikkat kuzum, tatli krizini hurmayla kayisiyla atlatmaya calis. Onemli olan kilo vermek degil ki kuzum, regl zamani hepimiz ayni olcaz

canım çok güzel sahur yapmışsın. ben bugun regl oldum tatlı krizlerine giriyorum. Bu hafta veremedim galiba ben
Saol canim. Amann dikkat et tatlim yememeye calis yersende tadimlik kilo vermemende zaten regliden kaynakliyodur. 1 hafta onsesinden basliyo vucut su tutmaya inan bu hafta veremesende haftaya daha cok.vermis olursun eee tabi dikkat edersen

Ben bugün 4. Günü yapıcam canım.kesinlikle çok etkili bir spor acayip terletiyo günlük olarak takip et istersen sonra ağır gelir.benim hala her yerim ağrıyor 4. Günde olmama rağmen

elcin_k ve E enuref harikasiniz kizlar, sporunuzun 30 gun sonunda sonucunu cok merak ediyorum
Biz de markete falan gittik eşimle.
Aksama menum ayni, karisik corba, etli dolma ve yogurt.
bugun biraz boyleyim
Ev temizlik istiyor hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…