- Konu Sahibi pembemasal
-
Beni de ekleyin kizlaaar, bat 15 agustos.bu ayicin cok istekliyiz ailecek:)) Cook dua ediyorum, Allahim bizleri geri cevirme. Dileyen herkese nasip et insallah
Ben yine sonlardayım. 23 ağustosİnşallah bu ay da çok hamile çıkar diğer aydaki gibi
temmuzda cıktımı ben denk gelmedim sanırım inş bizde ağustosta ben ümitliyim ama hadi hayırlısı
Temmuz ayı listesi coştu coştu maşallah
Artık darısı başımıza
amin inş canım darı isteyen herkezin başına bol bol dua edelim bu güzel bereketli günlerdeya okadar ümitliyim ki ağustostan cabucak geçsin eşime diyorum oda sen her ay ümitlisin diyor. :26:
Ümit fakirin ekmeğiÜmitsiz olmak müslümana yakışmaz. Son güne son ana kadar ümitvar olacağız tabi ki de.
öylede her ay o hayal kırıklığı varya sadece ben yıkılmıyorum oda üzülüyor ama bilmiyorum içimde kuvvetli bir inac var ağustosa karşı inş Allahım bu kullarını duyar inş
Hayal kırıklığı kötü oluyor beklenti olunca. Eşim de regl olacağım gün durmadan arıyordu ne oldu nasılsın diye. O da umutlanıyor ama napalım bi< elimizden geleni yapıyoruz
Ben daha çok kırıldığım için o beni teselli ediyor. Kendimize biraz daha zman vermemiz lazım. Sen ne kadardır istiyorsun?
valla cnm 5 yıllık evliyim hiç hap kullanmadım sadece doğal yollarla korunduk ama tam anlamıyla 4 aydır istiyoruz bakalım bir şey sorucam ben sürekli küçük tuvaletim geliyor gidiyoruz az yapıyorum okdar birde dün akşam sağ kasığım ağırıdı hatta ilişki sırasında çok acı cektim bugünde sanki adet olucakmışım gibi belim kasıklarım ağrıyor ama adet olma tarihim 8/8 sence ümitlenmelimiyim :44:
Ümitlenebilirsin ama şu an psikolojik gibi duruyor. Özellikle ilşki sırasında acı enfeksiyon ihtimalini getirdi aklıma. Böyle bir gebelik belirtisi duymadım ben. Adetine var daha. Yumurtalama döneminde olabilirsin. Onun belirtileri de gebelik belirtisi gibi.
Yine de belli olmaz bakarsın güzel haberler çıkar
Merhaba kızlar ayın sonuna dogru gelıyoruz ve umudunu ağustosta arıyanlar burda bol bol Hamileyimmmm diyelim
Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
AĞUSTOS LİSTESİ
Pembemasal - 13 ağustos
Zuzu4742 3 agustos
Karanfil 3 agustos
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
benim 29 temmuz ama bende ağustos listesine girebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?