- Konu Sahibi pembemasal
-
selam ben geçenlerde aktara gitmiştim keçiboynuzu kürünü yapıyoruz biz ordaki bayana anlattım işte böyle böyle oda bana arı sütünü önerdi ama ben ozaman keçiboynuzu kürü yaptığım için pek önemsemedim ama şimdi sende yazınca bir kaç yerde de okudum ilgimi çekmedi değil teşekkür ederim canım bilgilerin için
tatlım ben esıme her gun kecı boyunuzu pekmezı yedırıyorum polenden de bu gun aldım denıyıcem B vıtamını folık asıt bebıs ıcın tam tesebbus hazırızz:) Allah yuzumuze baksın Amin
inş olur bende alıcam bakalım inş işe yarar ama ben ağustostan çok ümitliyim ya ne bilim işte heray aynıyım
hakklısın canım ama bende basta cok stres yapıyordum baktım olmuyor artık rahat olmaya karar verdım sen de oyle yap tatlım bız unutunca gelsın sıkılarak beklemek olmuyor hem bızı yıpratıyor hem kolay mutlu olamıyoruz
ay hadi inş teyze yap tabi beni ben teyze olmak istiyorum. benim oğlumda iyiymiş 235gr olmuş sıpam 18+6 haftalık çıktı gelişimi çok güzel dedi. kızlar oğlumun kafasında kist çıktı doktor önemli değil 7, ayda geçer dedi ama dualarınızı eksik etmeyin olurmu((
ay hadi inş teyze yap tabi beni ben teyze olmak istiyorum. benim oğlumda iyiymiş 235gr olmuş sıpam 18+6 haftalık çıktı gelişimi çok güzel dedi. kızlar oğlumun kafasında kist çıktı doktor önemli değil 7, ayda geçer dedi ama dualarınızı eksik etmeyin olurmu((
ohhh teyzesinin sıpasıben pek anlamam haftalara göre gramajdan cahilliğime ver ama maşallah diyim.
içini ferah tut seastirem. bak doktorda önemli deil demiş. allahın izniyle sağlıkla doğar inşallah annesi.
Kizlar benbisey sorucam; adetlerim gec oluyor genelde, yumurtlama gunumu tam bilemiyorum dolayisiyla. Yumurtlamanin oldugu gunler akintinin sekli degisiyormus ya. Ben bu ay yumurtlamadim mi acaba. Cunku o tarif edilenler gibi bi akintim olmuyor. Kontrol ede ede kafayi yicem. Sizler bu akintiyi fark edebiliyor musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?