Ramzi teorisi kimlerde dogru cıktı?

banumamedof

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
105
76
13
29
Selam kizlar. Ramzi teorisi ne kadar dogru sizce. Ben şimdiye kadar 6 7 kişi bu sayfada bakti erkek dedi ama ne kadar dorgru bilemiyorum. Tabiiki onceliyimiz saglikli dogulmasi. Ama insan merak ediyor tabii)))

canım Ramzi teorisi nedir pek cahil kaldım bu konuda 🤣🤣 hiç gebelikte geçirmedim belki ondan bilmiyorum ultrason fotosu da yok tahmin. Yürütemedim🤭

canım Ramzi teorisi nedir pek cahil kaldım bu konuda 🤣🤣 hiç gebelikte geçirmedim belki ondan bilmiyorum ultrason fotosu da yok tahmin. Yürütemedim🤭
Ramzi teorisi plasentami ne oyle biliniyormuş. Ben cok anlamam. Ama anlayanlar var galiba. Bizimkisi bu. 9+2 haftalik karindan ultrason. Bakalim bilenler olacakmi
Screenshot_20230418-215020_Chrome.webp

Oğlumda da kızımda da çıkmıştı benim doğru

Yaa inşaallah kızım olur doğrudur neye göre kız diyorsunuz bı kaç kişide kız dedi coo merak ettim 😍
Canım Ramzı teorisi anlamıyorum hiç gebe de olmadım sadece hisslerim kuvvetlidir 🤭 bazen yanılıyorum ama çoğunlukla doğru çıkıyor sağlıklı olsunda kız da erkek evlatta aynıdır Allah can sağlığı versin 🙏🏼🧿

Canım Ramzı teorisi anlamıyorum hiç gebe de olmadım sadece hisslerim kuvvetlidir 🤭 bazen yanılıyorum ama çoğunlukla doğru çıkıyor sağlıklı olsunda kız da erkek evlatta aynıdır Allah can sağlığı versin 🙏🏼🧿
Tabi orası öyle sağlıklı olsun ama bir oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabu hayırlısı olsun ayaklarına taş değmesin inşallah 😍

Amin inşallah canm orası öyle sağlıklı olsun öncülügumuzdur ama oğlum var kızımda olsun çok istiyorum Allah gönlümüze göre verir inşallah ❤️

Merhaba Banada tahminde bulunurmusunuz 🫠🫶🏻

Eklentiler

• ED15B072-B4D0-4386-80FC-AA3F4C41DF77.webp
    ED15B072-B4D0-4386-80FC-AA3F4C41DF77.webp
    20 KB · Görüntüleme: 106
Back
X