Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+1 şuanCanim cenin kac haftalik
Kız o deilde ne net bir ultrason bizimki masallah hic bisey gorunmuyirKızlar banada bakarmısınız 8.2 varjinal ultrason
Aynen bi kaç kişide öyle dedi yurtdışındayoım belki cihaz farkından bilemedim tahmin yok mu yaaaKız o deilde ne net bir ultrason bizimki masallah hic bisey gorunmuyir![]()
Canım bu teori tutmuyor ya . Vajinalse görüntü, erkek çocuk demek. Ama daha dün yengemde tutmadı bu teoriAynen bi kaç kişide öyle dedi yurtdışındayoım belki cihaz farkından bilemedim tahmin yok mu yaaa
Haklısın inaşallah tutmaz ya bi oğlum var Hayırlısı yaCanım bu teori tutmuyor ya . Vajinalse görüntü, erkek çocuk demek. Ama daha dün yengemde tutmadı bu teori![]()
Benim de bi oğlum var… inş kızım olurHaklısın inaşallah tutmaz ya bi oğlum var Hayırlısı ya
Oğlumun ultrason resmî var mı peki?Haklısın inaşallah tutmaz ya bi oğlum var Hayırlısı ya
Var yuvarlak tı oOğlumun ultrason resmî var mı peki?
Var yuvalaktı onun senin var mıOğlumun ultrason resmî var mı peki?
Buda vajinal görüntü mü?Var yuvarlak tı o
Var yuvalaktı onun senin var mı
Bende oğlumun ultrason resmî yok ya.. nereye koydum bilmiyorum…Var yuvarlak tı o
Var yuvalaktı onun senin var mı
Kızlar bana da tahmin yapar mısınızKızlar ramzi teorisi diye bir şey varmış. Plasentanın konumuna göre cinsiyet tahmin ediliyormuş. Burda plasenta nerede acaba? Bu konudan anlayanlar bakabilir mi acaba?
Bize de bakar mısınız rica etsekKiz senin bence tabi![]()
Gunaydinlar kız bu daha minicik biraz buyusun 11 12 olsun daaa ole bakalimBize de bakar mısınız rica etsekkarından
Ramzi teorisine göre kız cnm. Ama yengemde ve kız kardeşimde tutmadı buBize de bakar mısınız rica etsekkarından
Ramzi teorisi için çok büyük bebişinKızlar bana da tahmin yapar mısınız
Genelde bu haftalarda bakılıyormuş ama 6-8 o yüzden attım ben deGunaydinlar kız bu daha minicik biraz buyusun 11 12 olsun daaa ole bakalim![]()
Ramzi teorisine göre kız cnm. Ama yengemde ve kız kardeşimde tutmadı
Teşekkür ederim bakalım neymiş ilerleyen zamanlarda görelimRamzi teorisine göre kız cnm. Ama yengemde ve kız kardeşimde tutmadı bu