Ramzi Teorisi Plasenta Konumu

lunamovas lunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı

lunamovas lunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı
Canım yorumun için çok teşekkür ederim plesenta dediğin tam olarak neresi acaba 😍

Canım yorumun için çok teşekkür ederim plesenta dediğin tam olarak neresi acaba 😍
Mesela senin Ultrasona göre bakarsak daha açık renkli bir alan var ya canım sağ tarafta hale gibi orası diye biliyorum 💙

Mesela senin Ultrasona göre bakarsak daha açık renkli bir alan var ya canım sağ tarafta hale gibi orası diye biliyorum 💙
Canım zahmet olmazsa bunu yorumlayabilir misin kuzenimin bu da :) ben solda gördüm plesentayı ama

Eklentiler

• 74C5F438-FC71-49FA-A20F-CBC22C185BE9.webp
    74C5F438-FC71-49FA-A20F-CBC22C185BE9.webp
    25 KB · Görüntüleme: 867
Şimdi sen deyince araştırdım kuzum gerçekten de öyleymiş :) plesenta parlak alanmış evet bişey daha öğrendim
Cinsiyeti öğrenince yazmayı unutma bakalım tutacak mı tahmin 😍

Evet canım bende bu konuyu araştırmıştım. Hep söylüyordum plasenta önemli diye ama bakıyorum genel olarak bebeğin konumuna göre yorum yapıyorlar 😂 zaten bu şekilde tutmayan çok var onu da ekliyorum. Ben plasentayı hiç göremiyorum resimlerde ya. Sen net anlıyor musun?

Canım peki burda görüyor musun plasentayı?

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    IMG_0524.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 728
Evet canım bende bu konuyu araştırmıştım. Hep söylüyordum plasenta önemli diye ama bakıyorum genel olarak bebeğin konumuna göre yorum yapıyorlar 😂 zaten bu şekilde tutmayan çok var onu da ekliyorum. Ben plasentayı hiç göremiyorum resimlerde ya. Sen net anlıyor musun?
Her ultrasonda net anlayamıyorum kuzum bazılarında fark edilmiyor anlamak güç oluyor cidden ama bazılarında kabak gibi belli oluyor 😆
Canım peki burda görüyor musun plasentayı?
Sağda gibi canım bak parlak alan sağ tarafta kız bebek sanırım bu

Her ultrasonda net anlayamıyorum kuzum bazılarında fark edilmiyor anlamak güç oluyor cidden ama bazılarında kabak gibi belli oluyor 😆

Anladım canım 😍teşekkür ederim🤍

Benimkinede bakar mısın lütfen 6 haftalık karından

Eklentiler

• 562A5BA3-BE67-4369-85A2-C4F66741EE3B.webp
    562A5BA3-BE67-4369-85A2-C4F66741EE3B.webp
    53 KB · Görüntüleme: 543
20230329_115347.webp

Canim merhaba. Banada bakarmisin rica etsem 9 haftalik burada.

Back
X