- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.281
- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yorumun için çok teşekkür ederim plesenta dediğin tam olarak neresi acabalunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı
Mesela senin Ultrasona göre bakarsak daha açık renkli bir alan var ya canım sağ tarafta hale gibi orası diye biliyorumCanım yorumun için çok teşekkür ederim plesenta dediğin tam olarak neresi acaba![]()
Şimdi sen deyince araştırdım kuzum gerçekten de öyleymiş :) plesenta parlak alanmış evet bişey daha öğrendimMesela senin Ultrasona göre bakarsak daha açık renkli bir alan var ya canım sağ tarafta hale gibi orası diye biliyorum![]()
Canım zahmet olmazsa bunu yorumlayabilir misin kuzenimin bu da :) ben solda gördüm plesentayı amaMesela senin Ultrasona göre bakarsak daha açık renkli bir alan var ya canım sağ tarafta hale gibi orası diye biliyorum![]()
Cinsiyeti öğrenince yazmayı unutma bakalım tutacak mı tahminŞimdi sen deyince araştırdım kuzum gerçekten de öyleymiş :) plesenta parlak alanmış evet bişey daha öğrendim
Seninki kadar net bir ultrason değil canım ama evet solda gibi bu erkek bebiş sanırımCanım zahmet olmazsa bunu yorumlayabilir misin kuzenimin bu da :) ben solda gördüm plesentayı ama
Tamam canım yazıcam mutlakaCinsiyeti öğrenince yazmayı unutma bakalım tutacak mı tahmin![]()
Teşekkür ederim kuzumSeninki kadar net bir ultrason değil canım ama evet solda gibi bu erkek bebiş sanırım![]()
Teoriye göre erkek plesenta solda canımKızlar benim ulturasonu da yorumlar mısınız 9 +4 teyim çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3225609
Evet canım bende bu konuyu araştırmıştım. Hep söylüyordum plasenta önemli diye ama bakıyorum genel olarak bebeğin konumuna göre yorum yapıyorlarlunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı
Canım peki burda görüyor musun plasentayı?lunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı
Her ultrasonda net anlayamıyorum kuzum bazılarında fark edilmiyor anlamak güç oluyor cidden ama bazılarında kabak gibi belli oluyorEvet canım bende bu konuyu araştırmıştım. Hep söylüyordum plasenta önemli diye ama bakıyorum genel olarak bebeğin konumuna göre yorum yapıyorlarzaten bu şekilde tutmayan çok var onu da ekliyorum. Ben plasentayı hiç göremiyorum resimlerde ya. Sen net anlıyor musun?
Sağda gibi canım bak parlak alan sağ tarafta kız bebek sanırım buCanım peki burda görüyor musun plasentayı?
Anladım canımHer ultrasonda net anlayamıyorum kuzum bazılarında fark edilmiyor anlamak güç oluyor cidden ama bazılarında kabak gibi belli oluyor
Sağda gibi canım bak parlak alan sağ tarafta kız bebek sanırım bu
Benimkinede bakar mısın lütfen 6 haftalık karındanHer ultrasonda net anlayamıyorum kuzum bazılarında fark edilmiyor anlamak güç oluyor cidden ama bazılarında kabak gibi belli oluyor
Sağda gibi canım bak parlak alan sağ tarafta kız bebek sanırım bu
lunamovas Canım ramzi ye göre bebeğin yerleştiği yer değil plesanta nerede o önemliymiş bebeği sağda olup plesantası solda olan da oluyor Y yasocan_kk nın plesantası net şekilde ayırt ediliyor mesela sağda bu yüzden yüksek ihtimal kız, her ultrasonda bu kadar net olmuyor anlayamıyorsun o yüzden ya da ben göremiyorum her ultrasonda plasentayı
Canım hiç bilmiyorum. Ama ramziye göre tahmin yapmak için 6-7 haftalık resim gerekiyormuş.Eki Görüntüle 3228124
Canim merhaba. Banada bakarmisin rica etsem 9 haftalik burada.
Erkek diyorumBenimkinede bakar mısın lütfen 6 haftalık karından
Teşekkür ederimErkek diyorum
Ama çok da bel bağlamayın çünkü bu teorinin de tutmadığı çok kişi oluyor