- Konu Sahibi Selin demirci
-
tsk ederım yazarım tabıkı :)Kız öğrenince yazın
6_7 haftalık varmı usgBende isterim tahmindoktorda tahmin yaptı ama sadece tahmin dedi, 12 haftaligiz ultrasonda
Burda 6 haftaydı6_7 haftalık varmı usg
Karındansa kiz vajinalsa erkekBurda 6 haftaydı
Karindandi , doktor büyük olasilikla erkek dedi , Ramzi bende tutmadı gibi, baya belli dedi doktor cinsiyeteKarındansa kiz vajinalsa erkek
Bnmde ne. Bilmiyorum cinsiyetiKarindandi , doktor büyük olasilikla erkek dedi , Ramzi bende tutmadı gibi, baya belli dedi doktor cinsiyete
Benim ramziye güvenim kalmadiBnmde ne. Bilmiyorum cinsiyeti
Yuzukte dikmi gitti yuvarlak miBenim ramziye güvenim kalmadiçin takvimi ve yüzük tuttu
İleri geri yaptı hepYuzukte dikmi gitti yuvarlak mi
Bnmde dik gidince kızİleri geri yaptı hep
Hic biri tutmuyor gercekten cinsiyet isi de tamamen nasip, sağlıklı hayırlı evlat olsunlar önemli değilBnmde dik gidince kız
Detaylı ya girseniz 12 hafta civarında büyük olasilikla biliyorlar aslındaBnmde dik gidince kız
Bnm 14 haftalıkDetaylı ya girseniz 12 hafta civarında büyük olasilikla biliyorlar aslında
Ama sizin bebek sağda plesanta solda bn bakınca içimden geçti plesanta orda değil diyeBurda 6 haftaydı
Allah gönlünüze göre versin, insan 2 kiz olunca oglan ister 3 uncuyu ama ne evlatlar var hayirlisi neyse o olsun gerçekten , valla sizin kini bende merak ettim, ilk içinize doğan neydi?Bnm 14 haftalıkama gitmiyorum 2 kızım var buda kız diyorum
Bn ilk erkek dedim sonra ne biliyim bide istemeden gebe kaldım kızım 8 aylıktı çok üzülmüştüm bilmiyorum ya iki kizimda ramzi tuttu bakın iki kızımın USGAllah gönlünüze göre versin, insan 2 kiz olunca oglan ister 3 uncuyu ama ne evlatlar var hayirlisi neyse o olsun gerçekten , valla sizin kini bende merak ettim, ilk içinize doğan neydi?
Usgden iyi anlayan kimse yok mu bildiğiniz ona göre hastaneye gideyim eşimin doğum günü sürpriz yaparımAllah gönlünüze göre versin, insan 2 kiz olunca oglan ister 3 uncuyu ama ne evlatlar var hayirlisi neyse o olsun gerçekten , valla sizin kini bende merak ettim, ilk içinize doğan neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?