Randevu alamama sorunsalı

Öncelikle geçmiş olsun.. Benimde virüsten 1 hafta sonrası için randevum vardı kanal yapılacakti gitmedim şimdi ise ağrı başladı . Dişci fobiniz için 75.yil da Gülseren hanıma gidin öneri üzerine geldim deyin ne fobi bırakacak sizde ne bisey. 75.yil hastanesini arayın durumunuzu anlatın onlar gelin derlerse giderseniz randevusuz olarak. Şuan randevu verilmiyor kimseye zaten diye biliyorum
Çoookk tesekkür ederim 🌸

En yakın aile hekimi bakacaktır farklı şehirdeyseniz. Antibiyotik yazar. Devlet hastanelerinin çoğu poliklinikleri kapattı. Özellerin çoğu da diş polikliniği gibi tehlikeli olanları kapattı. Özel muayenehaneler zaten kapattı. Şu an diş doktoru bulmak mucize gibi bişey.

Zaten şu an gidebilsende antibiyotik yazarlar direk apseli diş için bir işlem yapılmaz. Siz eczaneden bir şekilde antibiyotik almalısınız reçetesiz verilmiyor ancak belki şu durumlardan dolayı yardımcı olurlar. Antibiyotik ve ağrı kesici verilirse idare edebilirsiniz benimde apsem vardı ıkı hafta kullanmama rağmen çok geçmemişti artık uyuşturup işlem yapmıştı doktorum tabi azdı iltihap artık ama ona rağmen acılıydı
Zaten normalde de islem.yapmadan önce antibiyotikle iltihabı azaltıp/yok edip öyle işlem yapıyorlar. En azindan mayısa kadar idare eder. Bu kadar kısa sürede nokta kadar olan apse nasıl bu kadar büyüdü anlayamadım beklersem daha da büyüyevek diye korkuyorum

Zaten normalde de islem.yapmadan önce antibiyotikle iltihabı azaltıp/yok edip öyle işlem yapıyorlar. En azindan mayısa kadar idare eder. Bu kadar kısa sürede nokta kadar olan apse nasıl bu kadar büyüdü anlayamadım beklersem daha da büyüyevek diye korkuyorum
Antibiyotik ve ağrı kesici ile rahatlarsın emin ol o acıyı çok iyi bilirim. Bir de kullanmıyorsan ağız yıkama suyuda kullanabilirsin ilaçlarını kullanırken o da mentoldan mı ne rahatlatıyordu

Çoookk tesekkür ederim 🌸
Rica ederim inş kurtulursunuz en kısa zamanda bu sıkıntıdan. Toplamda 2 kanal tedavim var ilkini 75.yil da Mehmet hocaya yaptirmistim o kadar tonton bir doktor ki anlatamam 2 yıl sonra agrım olunca hiç beklemeden yine gittim Mehmet hocam emekli olmuş araştırdım Gülseren hocayı buldum ona gittim sakalastik gulustuk çok ama çok tatlı bir kadın eli hem hızlı hem hafif zerre duymuyorum acıyı iğne yaparken de ufacık bir cıs. Şimdi 4 gözle bekliyorum karantinanin bitmesini hemen gidicem. Inş sizde yenersiniz korkunuzu

internetten randevu olmuyor ama diş hastanelerinde doktor bulunuyor ve genelde randevu veriyorlar. hastaneye gidip sordunuz mu

Reis keçiören de tepebaşı diş has. var ama bana sorarsan 75. Yıl diş has. daha iyi ara sor öğren bi randevu verebilirlerse git görün

Diş ağrısı çok kötüdür ve bunu benden daha beter yaşayanı da henüz yoktur. Şimdi dişim ağırsa -ki kistler yüzünden daha geçtiğimiz hafta çektim ağrı- hastaneye gitmem. Dayanmaya çalışın inanın anlıyorum. Çabuk geçer umarım.

Antibiyotik ve ağrı kesici ile rahatlarsın emin ol o acıyı çok iyi bilirim. Bir de kullanmıyorsan ağız yıkama suyuda kullanabilirsin ilaçlarını kullanırken o da mentoldan mı ne rahatlatıyordu
Düzenli kullandigim gargaram var zaten mentollü ama yok fayda etmedi 😔
Diş ağrısına çok iyi gelen bir hap vardı onu getitseniz eczaneden
Pazartesi doktor randevusu alamazsam eczameden agri kesici alacağım zaten
internetten randevu olmuyor ama diş hastanelerinde doktor bulunuyor ve genelde randevu veriyorlar. hastaneye gidip sordunuz mu
Yok gidip sormadım cünkü yakinimda hastane yok internetten veremiyorlarsa gidince hic veremszler dedim
En yakın aile hekimi bakacaktır farklı şehirdeyseniz. Antibiyotik yazar. Devlet hastanelerinin çoğu poliklinikleri kapattı. Özellerin çoğu da diş polikliniği gibi tehlikeli olanları kapattı. Özel muayenehaneler zaten kapattı. Şu an diş doktoru bulmak mucize gibi bişey.
Aile hekimimi değistireceğim zaten e-nabızdan ama branşlar farklı ya antibiyotik yazabilir mi ?

Rica ederim inş kurtulursunuz en kısa zamanda bu sıkıntıdan. Toplamda 2 kanal tedavim var ilkini 75.yil da Mehmet hocaya yaptirmistim o kadar tonton bir doktor ki anlatamam 2 yıl sonra agrım olunca hiç beklemeden yine gittim Mehmet hocam emekli olmuş araştırdım Gülseren hocayı buldum ona gittim sakalastik gulustuk çok ama çok tatlı bir kadın eli hem hızlı hem hafif zerre duymuyorum acıyı iğne yaparken de ufacık bir cıs. Şimdi 4 gözle bekliyorum karantinanin bitmesini hemen gidicem. Inş sizde yenersiniz korkunuzu
Valla 5-6 kanal olmasi lazımda hep fobi işte. Tam tedaviye baslamaya karar verdim virüs cikti.

Valla 5-6 kanal olmasi lazımda hep fobi işte. Tam tedaviye baslamaya karar verdim virüs cikti.
Size şunu söyleyeyim ben kanal esnasında 1 gıdım acı duymadım ufacık ağrı değil his bile yaşasaydım hastanenin önünden geçmezdim bir daha. Benim maximum 15 dakika sürdü 1 dişim ,aa bumuydu dedim bitince. Sizde aa bumuydu korktugum diyeceksiniz(insaallah) eminim

Sorunuzun yanıtı değil ama kafanfil yağının diş apsesine iyi geldiğini okumuştum antiseptik özelliğinden dolayı.Bilginiz olsun.

Düzenli kullandigim gargaram var zaten mentollü ama yok fayda etmedi 😔

Pazartesi doktor randevusu alamazsam eczameden agri kesici alacağım zaten

Yok gidip sormadım cünkü yakinimda hastane yok internetten veremiyorlarsa gidince hic veremszler dedim

Aile hekimimi değistireceğim zaten e-nabızdan ama branşlar farklı ya antibiyotik yazabilir mi ?

Yazar. Ama dediğim gibi değiştirmene de gerek yok. Şimdiye kadar gittiğim her şehirde aile hekimine gidebildim. Şehir değiştiğinde kayıtlı hekim şartı aranmıyor.

Size şunu söyleyeyim ben kanal esnasında 1 gıdım acı duymadım ufacık ağrı değil his bile yaşasaydım hastanenin önünden geçmezdim bir daha. Benim maximum 15 dakika sürdü 1 dişim ,aa bumuydu dedim bitince. Sizde aa bumuydu korktugum diyeceksiniz(insaallah) eminim
Zaten beni korkutan acı ağrı değil ki. Acı eşiğim yüksektir o ağza bir sey koyuo bekletiyorlar nefes alamayınca bir de makinenin sesini duyunca panik oluyorum ben.
Yazar. Ama dediğim gibi değiştirmene de gerek yok. Şimdiye kadar gittiğim her şehirde aile hekimine gidebildim. Şehir değiştiğinde kayıtlı hekim şartı aranmıyor.
Tesekkür ederim gidip sorayım

Zaten beni korkutan acı ağrı değil ki. Acı eşiğim yüksektir o ağza bir sey koyuo bekletiyorlar nefes alamayınca bir de makinenin sesini duyunca panik oluyorum ben.

Tesekkür ederim gidip sorayım
Gülseren hoca bana bunalırsın sıkılırsın yâda sadece durmak istersin kolumu tutman yeterli diyerek rahatlattı beni gözünü kapatıp işlemin bitmesini bekliyorum ben bende burun eğriliği var direk burnumdan nefes almak sıkıntılı bende ona rağmen sıkıntı yaşamadım. Korkmam gereken birşey yok emin ol

Yani koronacı değiliz de şu anki gerçekler bu şekilde, akrabam acillik oldu nodülleri patlamış,kanser ihtimali var,ama devlette korona testi yapıp evine göndermişler, korona bulaşır özele git demişler. Bi şekilde para denkleştirip özele gitti. Diş ağrısı da zordur devlette şansınızı deneyin olmazsa özele gitmeye çalışın

Back
X