Randevu öncesi kıllar off

ölçü niye alınıyor ki o planlamaya girer sadece bakılır meme dokusuna çok rahatsızsan al türlerini uç kısmındakileri ben hep alırım.

sen rahatsız değilsen Dr için alma tabi ki onun işi o kendinizi kendiniz için sevin mutlu olun başkasını düşünmek çok anlamsız

Peki üstümdekini tamamen çıkarttırır mı gömlek giysem iki üç düğme açıp göstersem?

Kiz ne güldürdün beni :) bosuna kendini germe bendede bir cok tuyler killar ne arrasanvardi ama dr isine odaklaniyor olcüyü kendisi almisti.sana sunu soyleyim kucuk memede tuyler daha dikkat cekici ve itici oluyor ama protez sonrasi inan o tuyler hala var ama gozume o kadar batmiyor.rahat ol dr iyce olçsün ki sonuclarin guzel olsun.

Kiz ne güldürdün beni :) bosuna kendini germe bendede bir cok tuyler killar ne arrasanvardi ama dr isine odaklaniyor olcüyü kendisi almisti.sana sunu soyleyim kucuk memede tuyler daha dikkat cekici ve itici oluyor ama protez sonrasi inan o tuyler hala var ama gozume o kadar batmiyor.rahat ol dr iyce olçsün ki sonuclarin guzel olsun.
Protez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım da

Protez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım da
Dr o, neler görüyor onlAr :KK66: ama yine de tüy gibi olanlara dokunma, kıl gibi siyah olanları kes. Hepsi kıl gibiyse de dokunma, görsün, belki hormonal bişey vardır, en azından onu tespit eder.

Tüy gibi ve açık renkliyse sakın oynama derim.doktordan da çekinmene hiç gerek yok.onlar neler neler görüyorlar kimbilir.bende ilk gittiğimde utanmıştım ama doktor öyle yaklaşıyor ki,sanki göğsüne değil,eline bakıyor.son derece profesyonel.hiçbir rahatsızlık duymuyorsun.utanma duygusu da geçiyor.

Tüy gibi ve açık renkliyse sakın oynama derim.doktordan da çekinmene hiç gerek yok.onlar neler neler görüyorlar kimbilir.bende ilk gittiğimde utanmıştım ama doktor öyle yaklaşıyor ki,sanki göğsüne değil,eline bakıyor.son derece profesyonel.hiçbir rahatsızlık duymuyorsun.utanma duygusu da geçiyor.
Bi de doktor doktor gezicem yarın aç dur sürekli bi garip hissedicem :KK70: çok incelemediği sürece bi problem yok zaten ya

Seni çok iyi anliyorum yerin dibine girmiştim.Ama ilk muaynede bu gerginlik olacak sonralari biraz daha rahat olursun.Benimde hem gogus aramda hemde meme uclarim da tuyler mevcut.uçlardakini almistim ama gogus arasina ellemedim iyice cogalir die.Goguslerimi yaptirmama rağmen dekolte bisey hala giyemem tuylerimden dolayi.Rahat olmaya calis her gun binlercesini goruyor dr. onun icin siradan bi durum.boyle dusunerek teskin oldum ben.

X