- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- Konu Sahibi deusarebeld
Cts Randevu aldım doktordan kızlar. Ölçüyü kendisimi alıyo asistanı mı göğüsüm çok tüylü benim meme ucum bile öyle. Çok utanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek sonuçta ya içinden der adam ıyy falan diye dibime gircek sonuçta. Asistanı alsa keşke ölçüyü yaCAnım sonuçta doktor çekinceğin bişey olmamalı
Hiç sanmıyorum ne memeler görmüştür adam çok düşünüp kendini üzme bence :)Erkek sonuçta ya içinden der adam ıyy falan diye dibime gircek sonuçta. Asistanı alsa keşke ölçüyü ya
Peki üstümdekini tamamen çıkarttırır mı gömlek giysem iki üç düğme açıp göstersem?ölçü niye alınıyor ki o planlamaya girer sadece bakılır meme dokusuna çok rahatsızsan al türlerini uç kısmındakileri ben hep alırım.
tamamen çıkartılırrsın bence utanma utanılacak bir şey yok o da Dr sapık değil :)Peki üstümdekini tamamen çıkarttırır mı gömlek giysem iki üç düğme açıp göstersem?
Peki üstümdekini tamamen çıkarttırır mı gömlek giysem iki üç düğme açıp göstersem?
Protez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım daKiz ne güldürdün beni :) bosuna kendini germe bendede bir cok tuyler killar ne arrasanvardi ama dr isine odaklaniyor olcüyü kendisi almisti.sana sunu soyleyim kucuk memede tuyler daha dikkat cekici ve itici oluyor ama protez sonrasi inan o tuyler hala var ama gozume o kadar batmiyor.rahat ol dr iyce olçsün ki sonuclarin guzel olsun.
Canım benim de memenden büyük kıllarım var. Hiç almazdım ben de, Dr a gitmeden önce makasla kestim tek tekProtez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım da
Dr o, neler görüyor onlAr ama yine de tüy gibi olanlara dokunma, kıl gibi siyah olanları kes. Hepsi kıl gibiyse de dokunma, görsün, belki hormonal bişey vardır, en azından onu tespit eder.Protez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım da
Hepsi tüy gibi canım sert değil açık renkli. Meme ucuma dokunmam da göğüs aramı alayım diye düşünüyorumDr o, neler görüyor onlAr ama yine de tüy gibi olanlara dokunma, kıl gibi siyah olanları kes. Hepsi kıl gibiyse de dokunma, görsün, belki hormonal bişey vardır, en azından onu tespit eder.
Ben kestim hepsi fırça gibi çıktıHepsi tüy gibi canım sert değil açık renkli. Meme ucuma dokunmam da göğüs aramı alayım diye düşünüyorum
Valla benim annemde falan da yok ben kime çektim bilmiyorum. Lazer yaptırıcaz artıkalla alla ben niye kelaynak gibiyim ben de neden yok öyle bişey acaba
Bi de doktor doktor gezicem yarın aç dur sürekli bi garip hissedicem çok incelemediği sürece bi problem yok zaten yaTüy gibi ve açık renkliyse sakın oynama derim.doktordan da çekinmene hiç gerek yok.onlar neler neler görüyorlar kimbilir.bende ilk gittiğimde utanmıştım ama doktor öyle yaklaşıyor ki,sanki göğsüne değil,eline bakıyor.son derece profesyonel.hiçbir rahatsızlık duymuyorsun.utanma duygusu da geçiyor.
Protez sonrası alırım zaten canım da şuan zaten memelerimden utanıyorum o yüzden o bölgeyi hiç dha önce almamştım da