MAX 80 KG ile - 70 KG ARASI zayıflama motivasyon grubu

happymom35

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
86
Kızlar herkese merhaba! Birbirimizi motive edebileceğimiz 80 - 70 kilo arası olup zayıflamak isteyen herkes buraya gelsinnnn ağlarsak çözülmez işler kalk ayağa daha da gelişmeliyiz diyor ve 77.45 ile başlamak istiyorum boyum 1,65 ve öncelikle ilk hafta arınma haftası şekerli ve de paketli ürünleri bırakarak bol su içerek başlayacağım sonrasına da haydi hep birlikte karar verelim. chatgpt ile güzel listeler oluşturduğum oldu, 3 kez diyetisyenle çalıştım ilk bikaç hafta iyi 1 ayın sonunda bırakıveriyorum 70 e ulaşıyorum sonrası yok ve artık bu zinciri kırmak istiyorum senin de buna benzer durumun varsa hadi sende gelll güzel bi grup olalım daha önce şu yeşil renkli saadet zincirli protein tozları lift off ları olan markaya da katılmışlığım var 70 lere düştüm fakat mucize değil ve bence metabolizmayı biraz bozuyor diyetisyenler de asla önermiyor safra kesem ağzına kadar taş dolu koskoca 7 aylık hamile gibi bir göbeğim var bacak göğüs sorunum çok değil ama göbekkkkkkk inanılmaz kocaman ve artık herkesin hamile misin? demesi beni bıktırdı. bir kaç ay öncede düşük yaptım hamile misin sorusuna tahammülüm yok artık en önemlisi kendimi iyi ve enerjik hissetmek istiyorum 1 kızım var onunla sağlıklı uzun ömürler geçirmek istiyorum metabolizmanın gittikçe yavaşladığını 35 yaşımda bu sene hissetmeye başladım artık gittikçe daha da zorlaşmadan yol almak gerek. 2 hafta sonra dahiliyeye randevu aldım. tahlillerimi yaptıracağım d vitamini ve kolestrolü merak ediyorum tansiyon problemimde başladı artık duuurrr demenin vaktidir. KİMLER BENİMLE ?

Kimsecikler yok galiba arkadaşlar ben başladım bile burayı da günlük olarak kullanıcam benimle devam etmek isteyen olursa yazsııın :halay:2gündür paketli gıdaları ve şekerli herşeyi bıraktım ilk ödemim gitmiş suyu da arttırdım. bu sabah 75,85 kg çıktım boy 1,65 göbek çevrem 101 cm hadi bismillah
sabah işyerime birileri geldi ve yine hamilemisin dediler insanlar gerçekten çok düşüncesiz bu da bana sapan gibi ileri gitme gücü versin moralim bozuldu ama toparlandım.
bugün yediklerim
1 kare dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 yumurtadan yaptığım kırma peynirli omlet üzerine çörek otu 5 siyah zeytin ve maydonoz yedim
öğlen dardanelin kinoalı ton balığına bolca yeşillik limon ekleyip yedim şimdi yaseminli yeşilçay ve armut akşama da yoğurtlu ıspanak üzeri tavada ince pişirdiğim hindiden yiyeceğim ekmeksiz.

Aynı yas ve yakın kilolardayiz ben eşlik edebilirim sana 35 yas 160 boy 79 kilo yaklaşık 1.5 aydır diyet yapıyorum bende ara ara bozduğum oldu ama 70 altina düşene kadar devam inşallah

Selamlar :) Nasil gidiyor diyet?Benzer durumdayiz , size katilabilirim.
Su anda 78 kilodayim , boyum 1.70

Back
X