RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

İnternetten baktım da hastaların işine dönmesi 1 hafta 10 gün sürer diyor ayağa kalkamıyorum desen. Bir hafta ordan bir hafta da enfeksiyon oldu diye alsan kabul etmezler mi?
Valla inanan inanır inanmayan da naparsa yapsın gidip en Az 1 hafta alıcağım belim incindi diyerek sonrasında da bakarım artık duruma göre inşallah bunca strese değer :mad:

Gerçekten çok gerginim daha adet olmadım inşallah rahatlarım o zamana kadar
bu işin an formülü rahatlık....

bu arada 5 tüp bebek tedavisinden negatifle dönen biriyim. ilkinden itibaren müdürüm ve tüm çalışanlar durumumu biliyordu hepsine anlattım ki yalan söyleme ve yakalanma stresi yaşamayayım. tabi benim iş yerimdeki arkadaşlar daha anlayışlıydı ve ben de biraz rahat bir insanım bu konuda, beni baz alın diye demiyorum.

kolay bir tedavi de değil, kolay bir süreç de değil.... Allah yar ve yardımcın olsun.

bu arada 5 tüp bebek tedavisinden negatifle dönen biriyim. ilkinden itibaren müdürüm ve tüm çalışanlar durumumu biliyordu hepsine anlattım ki yalan söyleme ve yakalanma stresi yaşamayayım. tabi benim iş yerimdeki arkadaşlar daha anlayışlıydı ve ben de biraz rahat bir insanım bu konuda, beni baz alın diye demiyorum.

kolay bir tedavi de değil, kolay bir süreç de değil.... Allah yar ve yardımcın olsun.
Canım ilkinde ben de öyle yaptım ama olmadı yaptıkları şey beni daha fazla üzdü bu yüzden saklıcam artık ne olursa olsun onlara söyleyemem

Canım ilkinde ben de öyle yaptım ama olmadı yaptıkları şey beni daha fazla üzdü bu yüzden saklıcam artık ne olursa olsun onlara söyleyemem

Allah bu yoldaki herkese sabır ve güç versin inşallah

o zaman en kolayı temizlik yaparken belimi incitmişim demek.... ve raporu eşinizin götürmesi.... herhalde eşinize de ayrıntıları sormazlar....

o zaman en kolayı temizlik yaparken belimi incitmişim demek.... ve raporu eşinizin götürmesi.... herhalde eşinize de ayrıntıları sormazlar....
Öyle yapacağım artık ben de hiç memnun değilim bu durumdan ama yıllık izin tarihimi de ben belirleyemiyorum denk gelmez diye korkuyorum yoksa yıllık izinde daha rahat olurdu

yalan söylemesen de geçiştirsen olmaz mı? yuvarlak cümlelerle; bu süreler içerisinde mesela çok konuşmamaya çalışın onlarla.

neden böyle dedim; inşallah bebiş tutar da siz açıklama yaparken yalanınız ortaya çıkmasın..

yalan söylemesen de geçiştirsen olmaz mı? yuvarlak cümlelerle; bu süreler içerisinde mesela çok konuşmamaya çalışın onlarla.

neden böyle dedim; inşallah bebiş tutar da siz açıklama yaparken yalanınız ortaya çıkmasın..
Doktor bi şeyler dedi ama acıdan bi şey anlayamadım deyip geçiştircem

Canım fıtık olayında cok stratejik olman lazım . Mesela akşam işten çıktın ertesi gün fıtığım var 10 gün rapor verdiler dersen kimse inanmaz. Ondan önce her gün belinin ağrıyor olması falan lazım eğer şikayet ediyorduysan şirket içinde inanabilirler :))

Valla benim herşey 1 saat içinde gelişti spor salonundan çıktım arabada ağrı girdi bi ağrı kesici yaptirayim dedim doktor ısrarla mr isteyince 3 adet fıtık çıktı :-) sonraki günler ayakkabimi baglayamayacak hale gelmistim amaaan geçti gitti çok şükür de olabiliyo yani

Fıtık diyebilirsinix ancak ama anlaşılır çünkü fıtık önceden belirti veren bir hastalık şimdiye kadar böyle bir şikayetin yoktu diyecekler ve emin ol inanmayacaklar
İyi de bir şey almak için eğilip ters hareketle ya da sert hareketle kalksanız birden bir ya da iki fıtığa sahip olabilirsiniz :) yani öyle kuluçka süreci olan yerleşip de hah şimdi ben bir ortaya çıkıp seni bir hasta edeyim diyen bie hastalık değil dediğiniz gibi ben bunu özellikle bel fıtığı için dedim.
Boyun fıtığında dediğiniz gibi olabilir ama uzun bir süre boynunuzu belli saatlerde eğerseniz eğmek zorunda kalırsanız boynunuza ağrılar girmeye başlar ve sonradan da boynunuzu hareket ettirememeye başlarsınız.

Valla benim herşey 1 saat içinde gelişti spor salonundan çıktım arabada ağrı girdi bi ağrı kesici yaptirayim dedim doktor ısrarla mr isteyince 3 adet fıtık çıktı :-) sonraki günler ayakkabimi baglayamayacak hale gelmistim amaaan geçti gitti çok şükür de olabiliyo yani
Hadi ya ani gelişen olaylar tetikçi olabiliyor demekki. Teşekkürler aydınlattığınız için Hoppa

İlk fıtık ağrım lisede okulda merdivenlerden inerken oldu. Son basaga geldim kitlendim. 1 basamak dahi inemedim. Koluma girip dr a goturduler. Tartiya bile kendim cikamamistim.
Fitik tesbiti mr ile yapiliyor. Mr cekildim de diyebilirsiniz.
Bazen bir anda ağrım gelirdi. Yolda yururken kitlenir kalirdim. Sonra 10 gün istirahat mecburi. Wc ye gidemez. Dra tekerli sandalye ile giderdim. Beynim adim at komutunu veriyordu ama nedense bacaklarim algilamiyordu. O zamaanki mudurum bile seni anlamiyorum bir gün iyisin bir gün demisti. Cunku Belim kitlenir yuruyemezken 1 saat sonra kosa kosa gezdigim zamanlar da olmustu. Simdi anliyorum ki demek ona da inandirici gelmemis:))
Fitik agrisi genelde kalca ustinde olur. Benimki sagda. Bazen asaga topuga - dize kadar vurur. Genelde insanlarda oldugu icin sonrasinda ay bnm agrim surda seninki nerdeydi falan gibi muhabbet olabilir;)
Fizik tedavi oldum. Once sicak bir pedle bolgeyi isitiyorlar. Sonra radyo dalgalari ile bolgeyi icten isitiyorlar. Sonra da bardak cekme gibi bir suru vakumlu bisiler var. Vok vok vok diye beli vakumluyor. Bu islemler her gun 14 gun boyunca tekrarlaniyor.

Bebek konusunda ben de cok cektim. Bazenn insanlar kotu olmasa bile moral vermeye calissa bile oyle sacmaliyorlar ki öldüresiniz geliyor. Kotu niyetlileri saymiyorum bile.
3 yunurta takibi, 3 asilama oldum. Tup bebek icin regl olmayi bekliyordum neden hala olmadim derken megerse hamileymisim. İnsallah Allah size de nasip eder. En hayirli zamanda alirsiniz kucaginiza.

İlk fıtık ağrım lisede okulda merdivenlerden inerken oldu. Son basaga geldim kitlendim. 1 basamak dahi inemedim. Koluma girip dr a goturduler. Tartiya bile kendim cikamamistim.
Fitik tesbiti mr ile yapiliyor. Mr cekildim de diyebilirsiniz.
Bazen bir anda ağrım gelirdi. Yolda yururken kitlenir kalirdim. Sonra 10 gün istirahat mecburi. Wc ye gidemez. Dra tekerli sandalye ile giderdim. Beynim adim at komutunu veriyordu ama nedense bacaklarim algilamiyordu. O zamaanki mudurum bile seni anlamiyorum bir gün iyisin bir gün demisti. Cunku Belim kitlenir yuruyemezken 1 saat sonra kosa kosa gezdigim zamanlar da olmustu. Simdi anliyorum ki demek ona da inandirici gelmemis:))
Fitik agrisi genelde kalca ustinde olur. Benimki sagda. Bazen asaga topuga - dize kadar vurur. Genelde insanlarda oldugu icin sonrasinda ay bnm agrim surda seninki nerdeydi falan gibi muhabbet olabilir:KK66:
Fizik tedavi oldum. Once sicak bir pedle bolgeyi isitiyorlar. Sonra radyo dalgalari ile bolgeyi icten isitiyorlar. Sonra da bardak cekme gibi bir suru vakumlu bisiler var. Vok vok vok diye beli vakumluyor. Bu islemler her gun 14 gun boyunca tekrarlaniyor.

Bebek konusunda ben de cok cektim. Bazenn insanlar kotu olmasa bile moral vermeye calissa bile oyle sacmaliyorlar ki öldüresiniz geliyor. Kotu niyetlileri saymiyorum bile.
3 yunurta takibi, 3 asilama oldum. Tup bebek icin regl olmayi bekliyordum neden hala olmadim derken megerse hamileymisim. İnsallah Allah size de nasip eder. En hayirli zamanda alirsiniz kucaginiza.
Canım çok uzun yazmışsın çok sağol hakkını helal et keşke ben de kendiliğinden hamile kalabilseydim de böyle saçma şeylerle uğraşmak zorunda kalmasaydım Allah büyüktür inşallah bu işin içinden kolayca çıkarım. Sana da geçmiş olsun , Allah evladına uzun ömür versin :KK200:

Vertigo yazmıştı bana. Baş dönmem var der geçersiniz. Niye bu kadar takıyor insanlar?

yalandan rapor alanlara kılım açıkcası

bazı doktorlar da garip hasta olana zar zor 1 gün veriyorlar millete bas bas raporu yani

işyerindekilere açıklama yapmak zorunda değilsin bence ne bilim ben doktor verdi dersin.

Garip gelmesin, bazı doktorlar eş dost akrabalarına veriyorlar o şekilde.
15 temmuz sonrası kamuda çalışanlara rapor yasakken heyet raporu alan biliyorum hiç bir şeyi olmadığı halde. Daha bir çok örnekler.
Ben o dönemlerde ameliyat oldum ve sonrasında enfeksiyon kapmıştım, devlet hastanesi doktoru rapor vermedi ameliyatınızı biz yapmadık diye
Aynı hastanede başka bir doktor yatış yaptırdı direkt o kadar kötü durumdaydım yani.

Back
X