• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor çıkarabilir miyiz acaba? yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi blgk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blgk

30.05.2017 - 11.08.2021 mucizelerim hoşgeldiniz:)
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
2.296
1.490
198
merhaba kızlar. öncelikle durumumu anlatayım. eşim testis ca nedeniyle bir testisini aldırdı kemoterapi gördü şu an atlattık çok şükür iyiyiz:16: tedavi sonrası onkoloji doktorumuz 2-3 yıl normal yolla çocuk sahibi olmayın dedi zaten tedaviden dolayı da sperm sayımız az şu an 1,5milyon civarında. tedavi öncesi sperm dondurma işlemi yapmıştık onlarla tüp bebek yaptırmak istiyoruz.

bir yıllık evliyiz, ben bir buçuk yıllık öğretmenim, eşim iki buçuk yıllık öğretmen yani sigorta prim şartlarını taşımıyoruz maalesef:50:

bu şartlarda hastalığımız sebebiyle rapor alma şansımız var mı acaba yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler. Allahım kimseye evlat arattırmasın inşallah tez zamanda tüm bebiş isteklerimizi hayırlısıyla kabul etsin Rabbim:16::16:

merhaba kızlar. öncelikle durumumu anlatayım. eşim testis ca nedeniyle bir testisini aldırdı kemoterapi gördü şu an atlattık çok şükür iyiyiz:16: tedavi sonrası onkoloji doktorumuz 2-3 yıl normal yolla çocuk sahibi olmayın dedi zaten tedaviden dolayı da sperm sayımız az şu an 1,5milyon civarında. tedavi öncesi sperm dondurma işlemi yapmıştık onlarla tüp bebek yaptırmak istiyoruz.

bir yıllık evliyiz, ben bir buçuk yıllık öğretmenim, eşim iki buçuk yıllık öğretmen yani sigorta prim şartlarını taşımıyoruz maalesef:50:

bu şartlarda hastalığımız sebebiyle rapor alma şansımız var mı acaba yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler. Allahım kimseye evlat arattırmasın inşallah tez zamanda tüm bebiş isteklerimizi hayırlısıyla kabul etsin Rabbim:16::16:

eşinin bu durumndan dolayı rapor çıkartırsınız;çünkü rapor çıkartıkrken erkete sprem sorunlu kadında da tubal faktör varsa direk rapor çıkıyor.Fakat sigorta prim günü şartları gerekir prim dolmadan yapmazlar diye biliyoryum.

eşinin bu durumndan dolayı rapor çıkartırsınız;çünkü rapor çıkartıkrken erkete sprem sorunlu kadında da tubal faktör varsa direk rapor çıkıyor.Fakat sigorta prim günü şartları gerekir prim dolmadan yapmazlar diye biliyoryum.

Hım işte benim sigorta başlangıcı vardı o 5yıl olmuştur ancak prim yok 900gün

herkese günaaydıın:16::16:

bugun doktora gittik bizde rapor çıkarma imkanımız var mı öğrenmek için. eşimin hastalığından dolayı çıkarabilirmişiz ve elimizdeki sperm ölçümlerinde de sayı tüp bebk için anca dediler tüp bebek bölümünde ama üroloji bölümüne yönlendirdi tüp bebekteki doktor o yeniden istedi sperm ölçümünü hastanede bi randevu verdiler gülsek mi ağlasak mı bilemedik 24 haziran.... neyse üroloji doktoru sayı kaç çıkarsa sana tüp bebek uygun dedi ama aklıma bişey takıldı 5milyonun altında olunca evlilik yılı ve aşılama şartı aranmıyomuş ya eğer sayı bunun üzerinde cıkarsa ama doktor sayı kaç çıkarsa sana tüp bebek dediği için yine de evlilik yılı ve asılama sartları aranmaz dimi kızlar:44:

hani ben sigortalı olma sartlarını saglayamıyoruz ben 5yıllık sartı doldurdum ama prim yetersiz, eşim primi doldurdu ancak 5yıl sigortalılık yok diye onu da sorduk sağlık kurulu bölümüne çiftleri bi kişi olarak değerlendiriyoruz ikiniz birlikte sartlar tamamlanmıs oluyo dediler. yani benim 5yıllık sigortayı doldurmam, eşimin de prim gününü doldurması birleşip o şartı da sağlamış bulunuyoruz

eşimin sperm sayısının 5milyonun üzerinde çıkması durumunda evlilik yılı ve aşılama sartları sorun olur mu o korkutuyo şimdi beni:50::50:

Back
X