- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
merhaba kızlar. öncelikle durumumu anlatayım. eşim testis ca nedeniyle bir testisini aldırdı kemoterapi gördü şu an atlattık çok şükür iyiyiz
tedavi sonrası onkoloji doktorumuz 2-3 yıl normal yolla çocuk sahibi olmayın dedi zaten tedaviden dolayı da sperm sayımız az şu an 1,5milyon civarında. tedavi öncesi sperm dondurma işlemi yapmıştık onlarla tüp bebek yaptırmak istiyoruz.
bir yıllık evliyiz, ben bir buçuk yıllık öğretmenim, eşim iki buçuk yıllık öğretmen yani sigorta prim şartlarını taşımıyoruz maalesef
bu şartlarda hastalığımız sebebiyle rapor alma şansımız var mı acaba yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler. Allahım kimseye evlat arattırmasın inşallah tez zamanda tüm bebiş isteklerimizi hayırlısıyla kabul etsin Rabbim

bir yıllık evliyiz, ben bir buçuk yıllık öğretmenim, eşim iki buçuk yıllık öğretmen yani sigorta prim şartlarını taşımıyoruz maalesef

bu şartlarda hastalığımız sebebiyle rapor alma şansımız var mı acaba yardımlarınızı bilgilerinizi bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler. Allahım kimseye evlat arattırmasın inşallah tez zamanda tüm bebiş isteklerimizi hayırlısıyla kabul etsin Rabbim