Rapor vermek istememek büyük bir dert mi

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Merhaba. Dert mıdır bilmiyorum ama aklım çok karışık. Düğünüm olacak başka bir ile tayin bekliyordum. Tayin evraklarimi verdiğim de tayinimin cikacagina yönelik cevap almistim buna güvenerek düğün salonumuzu evimizi hallettik davetiyemizi bastirdik. Ancak tayinim olamayacagi ancak bir sonraki ay yani yaklaşık 25 gün sonra tayinim olacağı söylendi. Birçok yerle görüştüm ancak olumlu dönüt alamadim. Çok yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum bu süreç zarfında evlendikten sonra tayinim olana kadar ailemin yanına geri dönmek istemiyorum çünkü resmen kaçıyorum buradan bu şehirden. Daha fazla kalamam artık dedikçe daha çok sorun çıkıyor :( tayinim olana kadar rapor almak çarem ancak 25 günlük raporu götürüp iş yerime verdiğimde insanlar beni çok kınayacakmiş gibi hissediyorum inanılmaz geriliyorum sabahtan beri basım ağrıyor ve sürekli sorunlar çıktıkça ağlıyorum hiçbir şeyi erteleme şansım yok ancak bir aylık bir rapor almak beni çok utandırıyor

ben de böyle rapor alınmasına inanılmaz karşıyım. Arkadaş hem işim görülsün hem param yatsın ne kadar yanlış düşünce. Yıllık izin evlilik izni kullanın bi zahmet.
Yıllık iznim yok nikah iznim 7 gün ve rapor alınınca maaş yatmıyor merak etmeyin parasında da gözüm yok ben sadece işlerimi halletmeye çalışıyorum inanılmaz zor bir durum yasadigim

Yıllık iznim yok nikah iznim 7 gün ve rapor alınınca maaş yatmıyor merak etmeyin parasında da gözüm yok ben sadece işlerimi halletmeye çalışıyorum inanılmaz zor bir durum yasadigim
rapor alinca maas yatiyor yanliz onu bi kesinlestirelim .performans nobet vs yatmiyor

evet cunku haksiz rapor alarak kul hakki oluyor.devlet memurunun maasini tum ulkenin odedigini dusunursek o kadar hakka girilmemeli.
yasal olarak da raporunuz heyete gonderilir ve iptal edilirse memuriyetiniz tehlikeye girer
Kul hakkı olmasından korkuyorum bende bu sebeple içim rahat etmiyor ancak nasıl bir çözüm bulmalıyım onu düşünüyorum bu sebeple buraya yazdım ancak bana tayinim olacağı soulendikten sonra bunu bir ay iptal etmek ve benim bu süre zarfında her işimi halletmem bana haksızlık olmuyor mu

Hangi doktor ne sebeple size 25 gün rapor verecek? Ameliyat falan göstermesi lazım, hakem hastane heyetinin onaylaması lazım. Kimse kendini sizin için tehlikeye atmaz bu şekilde, sanmıyorum. Kendinizi de yakarsınız raporu veren doktoru da.

Hiç bir şey olmaz kınarlarsa da kınasınlar zaten tayin olunca bir daha görmeyeceksiniz hiç birini. Başkalarının düşüncelerini boş verin.
Bana haksızlık yapıldı diyorum ben her işimi hallettim sonrasında böyle bir dönüt aldım diyorum ancak sonra sen yanlış bir şey yapacaksın diyorum bir çözüm bulamıyorum dugunumu nasıl yapacağım bilmiyorum

Merhaba. Dert mıdır bilmiyorum ama aklım çok karışık. Düğünüm olacak başka bir ile tayin bekliyordum. Tayin evraklarimi verdiğim de tayinimin cikacagina yönelik cevap almistim buna güvenerek düğün salonumuzu evimizi hallettik davetiyemizi bastirdik. Ancak tayinim olamayacagi ancak bir sonraki ay yani yaklaşık 25 gün sonra tayinim olacağı söylendi. Birçok yerle görüştüm ancak olumlu dönüt alamadim. Çok yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum bu süreç zarfında evlendikten sonra tayinim olana kadar ailemin yanına geri dönmek istemiyorum çünkü resmen kaçıyorum buradan bu şehirden. Daha fazla kalamam artık dedikçe daha çok sorun çıkıyor :KK43: tayinim olana kadar rapor almak çarem ancak 25 günlük raporu götürüp iş yerime verdiğimde insanlar beni çok kınayacakmiş gibi hissediyorum inanılmaz geriliyorum sabahtan beri basım ağrıyor ve sürekli sorunlar çıktıkça ağlıyorum hiçbir şeyi erteleme şansım yok ancak bir aylık bir rapor almak beni çok utandırıyor
Bildiğim kadarıyla yeni evleneceğiniz için düğün evlilik izni felan zaten alıyorsunuz ama 10 gün. Bir de yılınız dolduysa yıllık izinle de birleştirebilirsiniz .
1 ay rapor verecek doktor bulabilecek misiniz ? 3 gün bile vermiyorlar.

Kul hakkı olmasından korkuyorum bende bu sebeple içim rahat etmiyor ancak nasıl bir çözüm bulmalıyım onu düşünüyorum bu sebeple buraya yazdım ancak bana tayinim olacağı soulendikten sonra bunu bir ay iptal etmek ve benim bu süre zarfında her işimi halletmem bana haksızlık olmuyor mu
o ayri mesele bu ayri mesele.sonuc olarak kul hakki ve size haksizlik yapildigi gercegi bunu degistirmiyor.ayrica heyete gonderilirse buyuk sikinti
bu arada ben de saglik personeliyim.kesinti maas ve sabitten olmuyor. sonucta maas almiyoruz diye bir sey yok yani

Hangi doktor ne sebeple size 25 gün rapor verecek? Ameliyat falan göstermesi lazım, hakem hastane heyetinin onaylaması lazım. Kimse kendini sizin için tehlikeye atmaz bu şekilde, sanmıyorum. Kendinizi de yakarsınız raporu veren doktoru da.
7 gün nikah iznim var onu da ekleyerek soyledim

bir ay içinde on günü geçen rapordan onuncu günden sonraki günler kesiliyor.
covid raporları 15 gün oluyodu genelde. 5 gün eksik 500 tl şeklinde yansıyodu.
çalıştığınız kurumun misafirhanesinde kalın tayin çıkana kadar madem parasında değilsiniz

Back
X