- 3 Şubat 2018
- 25.789
- 110.943
- 598
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
ancak bir aylık bir rapor almak beni çok utandırıyor
Hakli olarak. Tayin bos yerden cikmiyor degil mi. Sizin derdiniz var, diger calisanlarin yok mu?!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ancak bir aylık bir rapor almak beni çok utandırıyor
Konu sahibi firar ettiçok kabasınız hanımlar.
Konu sahibi istediğini bulamadıHayır sorsak bir de çok sertsiniz yok kıskanıyorsunuz falan denecek.
Vallahi de değil, gerçekten hastalık geçiren biri olarak doktorla o maksimum sürelerin parmak hesabını yapana kadar iflahımız çıkmıştı oradan biliyoruz. Bittiği gün bile problem ona bile planlama gerekiyor.
Konu sahibi iki ay önce yazsaydı yıllık izinleri harcamamsı konusunda uyarırdık yoksa biz de anladık zor durumda olduğunu.
Allah aşkına 20 gün bile dayanamayacak kadar ne yapmış olabilir aileniz sizebu süreç zarfında evlendikten sonra tayinim olana kadar ailemin yanına geri dönmek istemiyorum çünkü resmen kaçıyorum buradan bu şehirden.
Konu sahibinin çok üstüne gidilmiş. Rapor kullananlardan ben de hoşlanmam, ki çalıştığım yerde çokça kullananlar var. Çoğu da ihtiyaç dışı. Kul hakkına inanmıyorum, etik olmadığını düşünüyorum sadece. Size 10 gün rapor ve 7 günlük evlilik izni toplam 17 gün neden yetmesin ki?
Katılıyorum size. Heyet raporu alabilmesi zaten mümkün değil gibi. Normal 7-10 günlük bir rapor için kimse kınamaz işyerinde (düğünü olduğunu biliyorlardı tahminim). O nedenle böyle bir çözüm önerisinde bulundum. Üstüne gidildi dememin sebebi, heyet olup olmamasından öte, rapora karşı çıkanların olması idi.Üzerine gittim zira doktorlara bana heyet raporu verin denince aşırı kızıyorlar, bu rapora bu kadar ihtiyacı olan ağır hasta varken bir sürü doktoru bunun için mi toplayacağız diyorlar. Heyette hasta tartışılır, X in düğünü varmış uymuyor tabi.Vereceği varsa da vermez.
Raporu verip vermemek ilgili doktorun alacağı bir risk. İhtiyaç dışı vermeyi kabul ediyorsa kendi seçimi.
Sadece reddedilince şaşırmayın kızmayın diye söylüyoruz zaten yasalarda normal olan reddedilmesi ve takip ediliyor.
Üstelik konu sahibi şehir dışına çıkmayı planlıyor ki bu da ayrı bir risk.
Katılıyorum size. Heyet raporu alabilmesi zaten mümkün değil gibi. Normal 7-10 günlük bir rapor için kimse kınamaz işyerinde (düğünü olduğunu biliyorlardı tahminim). O nedenle böyle bir çözüm önerisinde bulundum. Üstüne gidildi dememin sebebi, heyet olup olmamasından öte, rapora karşı çıkanların olması idi.
Bana haksızlık yapıldı diyorum ben her işimi hallettim sonrasında böyle bir dönüt aldım diyorum ancak sonra sen yanlış bir şey yapacaksın diyorum bir çözüm bulamıyorum dugunumu nasıl yapacağım bilmiyorum
Neden kınasınlar ki? Zaten baştan çakma rapor olduğu belli, evlendiğin belli, durum belli. Kınanacak bir şey göremedim ben. Alabiliyorsan rapor alMerhaba. Dert mıdır bilmiyorum ama aklım çok karışık. Düğünüm olacak başka bir ile tayin bekliyordum. Tayin evraklarimi verdiğim de tayinimin cikacagina yönelik cevap almistim buna güvenerek düğün salonumuzu evimizi hallettik davetiyemizi bastirdik. Ancak tayinim olamayacagi ancak bir sonraki ay yani yaklaşık 25 gün sonra tayinim olacağı söylendi. Birçok yerle görüştüm ancak olumlu dönüt alamadim. Çok yoğun bir kamu kurumunda çalışıyorum bu süreç zarfında evlendikten sonra tayinim olana kadar ailemin yanına geri dönmek istemiyorum çünkü resmen kaçıyorum buradan bu şehirden. Daha fazla kalamam artık dedikçe daha çok sorun çıkıyortayinim olana kadar rapor almak çarem ancak 25 günlük raporu götürüp iş yerime verdiğimde insanlar beni çok kınayacakmiş gibi hissediyorum inanılmaz geriliyorum sabahtan beri basım ağrıyor ve sürekli sorunlar çıktıkça ağlıyorum hiçbir şeyi erteleme şansım yok ancak bir aylık bir rapor almak beni çok utandırıyor