- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
Ücretsiz izin talep edebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç çıkan görmedim valla. Ücretsiz izin almayıp çocuğunu heyet raporları vs ile nerdeyse 2 yaşına getiren insanlar biliyorumYani 25 gün çalışmayacaksin, ama sgk'dan bir aylik memur maaşını kesintisiz alacaksın, öyle mi?
Bunun senden cikmayacagina inanıyorsan al. Ama kul hakkına girer, belki de sen olmadığın için tüm iş yükü sırtına binen bir iş arkadasinin bedduası tutar , yeni işe başladıktan sonra merdivenden duser , 25 gün rapor almak zorunda kalırsın. Vallahi ben böyle düşünüyorum her zaman. Kendi hayatımda da ne zaman bir uyanıklık yapmaya kalksam hep sonrasından pişman olmuşumdur. Bence değmez.
Kimse evliliğin en cicim aylarını kocasından ayrı geçirmek istemez ama iş bu... En kötü ücretsiz izin almaya çalış ama sakın bunu yapma
Ekleme*Kim diyor rapor alınca maaş kesiliyor diye? Ptt'den o para geri yatıyor. 3 günden uzun süren raporlarda. Bir kere ben de almıştım, 75 lira yatirmislardi günlük,ki kaç sene önce.
covid oldugunuzda kesilen parayı almak için edevlete ibaninizi güncelleyin,bir haftaya kalmaz yatar paranız. Öyle şey olmaz
Hayır kendine aşırı güveniyor izin konusunu ayarlamış belli ki. Bende anlayamadım.Akıl var mantık var.
Mesele kul hakkı değil zira 25 gün rapor alamazsınız.
Almayın demiyorum oraya gelemedik bakın basitçe alamazsınız.
Hiçbir doktor heyeti (evet heyet gerekir) siz evde oturun diye 25 gün rapor verip kariyerini yakmaz.
Yıllık izin kullanacaksınız, madem ki aileden uzak durmak istiyorsunuz balayına çıkın.
Minicik bir pansiyon ayarlayın orada 1 hafta kalın, en güzeli yeni evinizde kalın. Ücretsiz izin olanaklarını işyerinizle konuşun.
Hayır daha basit çözümler varken niye suç teşkil edecek üstelik daha zorlu işlere giriyorsunuz ki?
al raporu geç bosver o lar seni magdur ederken dusundu mu ?
Hayır kendine aşırı güveniyor izin konusunu ayarlamış belli ki. Bende anlayamadım.
Maaşınızı tayin olacağınızı söyleyen kişi ödemediğine göre hayır haksızlık olmuyor.Kul hakkı olmasından korkuyorum bende bu sebeple içim rahat etmiyor ancak nasıl bir çözüm bulmalıyım onu düşünüyorum bu sebeple buraya yazdım ancak bana tayinim olacağı soulendikten sonra bunu bir ay iptal etmek ve benim bu süre zarfında her işimi halletmem bana haksızlık olmuyor
25 gunluk full rapor almasina gerek yok zaten alabilirse alir . alamazsa her hafta 0ndan rapor alir belkide tanidugi vardir bilemiyorum ama alabiliyosa alio gecsin yani kadin belki evde baski icinde belki baska bisey herseyini ise gore ayarlamis simidi hayir olmaz demisler . okurmu oyle sey .ben olsam evlilik iznimi kullanirdim ustunede 1 hafta rapor alirdim sinra en fazla bi hafta gekir calisirim gidecegim yere giderdimEvet doktorlar da sıraya dizildi konu sahibine raporu vermek için. Bayılıyorlar kariyerlerini yakmaya.
İşyeri mağdur etmiş hastanenin suçu ne yahu?
hatta sehir disina gidecegi icin bide tasinmaz izni falanda alir 3 gun gakuba oda25 gunluk full rapor almasina gerek yok zaten alabilirse alir . alamazsa her hafta 0ndan rapor alir belkide tanidugi vardir bilemiyorum ama alabiliyosa alio gecsin yani kadin belki evde baski icinde belki baska bisey herseyini ise gore ayarlamis simidi hayir olmaz demisler . okurmu oyle sey .ben olsam evlilik iznimi kullanirdim ustunede 1 hafta rapor alirdim sinra en fazla bi hafta gekir calisirim gidecegim yere giderdim
25 gunluk full rapor almasina gerek yok zaten alabilirse alir . alamazsa her hafta 0ndan rapor alir belkide tanidugi vardir bilemiyorum ama alabiliyosa alio gecsin yani kadin belki evde baski icinde belki baska bisey herseyini ise gore ayarlamis simidi hayir olmaz demisler . okurmu oyle sey .ben olsam evlilik iznimi kullanirdim ustunede 1 hafta rapor alirdim sinra en fazla bi hafta gekir calisirim gidecegim yere giderdim
Konu sahibi firar ettiçok kabasınız hanımlar.