Rapor vermeyin olayini iyice abartan doktor

Konu mu silindi ya da değiştirildi?

Bunun neresi sahtekarlık ki,çocuğum hasta bakacak kimse yok anne refakatinde bakılması için 1 günlük rapor istiyorum demek mi sahtelik

Iyi de bu hakkımız zaten var.

Çocuğu hasta, ben hastayım diye doktordan rapor almak istemiş. Hasta olmadığına göre adına hastaymış gibi rapor düzenlenmesi ilaç yazılması evet, sahtecilik. Refakatçi raporları, mazeret izinleri mevcut bu durumlar için onları kullanabilir. Doktor haklı burada şikayet edilmesini gerektirecek bir durum yok.

Ben anlatamadım galiba rapor istemedim o gun bende ishalim.zaten covuk ta hasta bakacak kimse yok.Ilac yazip bana normalde muayene oldugumu gosteren calisabilir kagidi verecek bu hep boyledir zaten ama adam vermesi gerekn kagidi vermek istemedi ilac yazmadi yani benim hasta olmadigimi soylerek ishal ilaci yazmadi.

Ya rapor degil ben rapor istemedim bana ishal ilaci yazıp okula verdigim calisabilir kagidini istedim her zaman verilir bu kagit

İstirahat raporu, hastalık durumunda verilir. Eşiniz, çocuğunuz,yakınınız hasta diye değil siz hastaysanız.
Memurların istirahat raporlarını sanki yıllık izin gibi hak saymalarını anlamıyorum.Hastaysak evet ama değilsek hakkımız değil.

Ayrıca şu amirlerin de herşeyi doktorların üstüne atmasına da kızıyorum, mazeret izni diye birşey var. İnsiyatif kullanıp vermeyi göze alamıyorlar, git doktordan rapor al diyorlar.

Ama doktorun da çocuğunuz muayene ettirdiğinize dair belge vermemesi de çok saçma.

Ben hala tam anlamadım ama ortada kendisine istediği rapor yok ki.yanlış mı anladım

Ya rapor degil ben rapor istemedim bana ishal ilaci yazıp okula verdigim calisabilir kagidini istedim her zaman verilir bu kagit

Rapor istiyorum yazmamış mıydınız ben yanlış anlamışım o halde kusura bakmayın. Hasta olduğunuz halde ilaç yazmayı reddettiyse BİMER'e şikayet edebilirsiniz ya da Türk Tabipler Birliği'ne falan ama neden muayene etmediğini anlayamadım.

Ben hala tam anlamadım ama ortada kendisine istediği rapor yok ki.yanlış mı anladım

Çocuğundan ve rapor olayından bahsetmiş de mesaja baktım silinmiş o kısımlar. Yanlış anlama ihtimalim üzerine duruyorum ama herkes aynı konudan bahsetmiş herkes mi yanlış anladı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…