Raporla tüp bebek yaptıranlar

Ben Acıbadem de yaptırdım normal fiyatı 8450 TL dediler rapor olunca 6000 düştü ilaçlar da da baya düşüş oluyor

Ege hanımdı ama benim tedavimde sürekli hasta olunca sadece transfer işlemine girebildi o yüzden özel hastası olarak gittim ama işlemlerimi bayan bi doktor yaptı ama yapilacak olan işlemlere ege hanım karar verdi ki herk3sin dosyasını ege hanım takip ediyor

Merhaba bende şuan egeye gidiyorum. Cuma günü doktorla konuşmaya gideceğiz tese işlemini hangi doktor yapsın transferi kim yapsın ücret ne die. Rapor nasip çıkartılıyor bunun için kaç yıllık evli olmak gerekiyor birde hangi doktoru secmekitim sizle.

Özel gidecekseniz ege hanım var ama bence hiç gerek diğer doktorların yaptığı herşey ege hanımın onayından geçiyor ve o karar veriyor ben sadece erken sıra alabilmek için ege hanıma gittim ki zaten tedavi surecimehasta olduğu için giremedi uzman doktor yaptı sadece transferi yaptı...rapor için amh 0 altında ise yada eşinizin sperm sayısı 5 milyon altı ise sadece 900 gün primin olması yeterli diğer şartlar aranmiyor ama bunlarda sorun yok ise devlette yapılmış 2 yada 3 iğneli asilama 3 yıl evli olma şartı 900 gün ssk prim şartları aranıyor malesef

Benim eşim azosperm prim günüde tutuyor. Özelden gitmeyeceğiz ama bilmiyorum yinede

Benim eşim azosperm prim günüde tutuyor. Özelden gitmeyeceğiz ama bilmiyorum yinede
Ozaman rapor çıkar canım gerekli evraklari hemşire istiyor zaten eşinize orada tekrar test yaptiricak 2 defa özelde olsa evraklar testler bi kaç ayı buluyor

Ben Adana da bu işlemi yaptıracağım ve net bir Bilgim yok toplam ne kadar gidiyor ilaçlara bilenler lütfen yardımcı olabilir mi

İlaçların dozu ve ne kullanacağınız doktorunuza göre belli oluyor aslında net birşey söylemek zor olur ben 150 doz yaparım siz 300 bi diğeri 75 e ona göre de ilaç gidiyor tabi. Ama genel olarak kendi tedavi masrafımı söyleyeyim
Rapor çıkardıktan sonra merkezin ücreti 7000 TL düştü bir de embriyoskop istedik (bir gelişmiş cihaz embriyolar orada duruyor ) + 950 onun için ilaçlar 1200 civarında tuttu benim arada aldığımız da oldu tabi yani 10.000 rapor olunca transfere ödeme yapmıyorsunuz. Ama ilk transfer negatif sonuçlanınca ikincisi için 1500 TL ödeme yaptık yine ilaç vs kullanımı oluyor 12-13 bin tutuyor oda negatif oldu ve başka embriyom kalmadığı için sıfırdan tedaviye başladım tekrar aynı ödemeleri yaptım yani benim iki tedavim neredeyse 30.000 buldu

raporlu tedavi olanlardanım bende üniveriste hastanesi olsuğu için tüp bebek işlemine 800 küsür bir ödeme yapacağız,
ilaçlar 3.500TL tuttu o da hastanenin hatası yüzünden
ilaçlarımı fazla yazmışlar 6 kutu gonalf kaldı elimde mesela
nereden baksan 1.400TL onlar yapar
yani ilaçları falan doğru yazmış olsalardı maksimum 3.500TL tutardı benim tedavim

Mrb siz hangi acibademde yaptırdınız ve doktorunuz kimdi acaba ? Acibademde rapor geçtiğini bilmiyordum

raporlu tedavide hastanenin raporlu ücretinden ödeme yapıyorsun. Ben bahçecide tedavi oldum mesela her hastanenin ücreti sanırım farklı. Sonra ilaçlarında %80ini devlet karşılıyor ben düşük doz ilaç kullandım o yüüzden eczaneye çok az para ödedim nerden baksan normal tüp bebeğe göre 5 bin falan daha az para ödedim

Yazın Bahçecide 8500 civarıydı ama raporlu 6300 oldu. Daha çok ilaçlar indirimli oluyor. 4-5 bin yerine 1000-1500 civarı ödedik hatırladığım kadarıyla. Biz raporu Erciyes Üniversitesi Tüp Bebek Merkezinde çıkarttık. İki aşılama olduğuna dair yazı götürdük. 900 gün prim gerekiyor. 3 yıllık evlilik şartı vardı sanırım. Sağ olsunlar. Çok yardımcı oldular, kolaylık sağladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…