- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
- Konu Sahibi tatatataaa
-
Arkadaşlar raporunuz var ama tüp bebeği SGK anlaşması olmayan bir hastanede yaptırmayı düşünen ve ya yaptırmış olanlar var mı ? İlaç reçetenizi kim yazdı ? Raporun alındığı hastanede yazdirabilecegimizi söylediler ama biz raporu alırken sorun yaşadık reçeteyi yazacaklarını pek sanmıyorum acaba herhangi bir kadın doğumcu yazabilir mi ilaclarimizi ?
Eğer raporun varsa ve kullanmak istiyorsan, anlaşmalı bir yer bulduktan sonra orada tüp bebek yaptıracağın doktora yazdırman gerekiyor. Daha sonra da reçeteyi tekrar rapor aldığın hastaneye gelip onaylatman gerekiyor. Sonra ilaçları alıp, tedaviye başlayabilirsin.
Eğer raporun varsa anlaşmalı bir yere gitmediysen raporun kullanılmadan yanar.
yani ben anlaşmalı bir yerde de tüp bebek yaptirsam yinede reçeteyi aldığım yere onaylatmam gerekiyor öyle mi ?
arkadasim ben onaylatmadim.rapor aldigim hastane zatwn bana kagit verdiginde hangi ilac degilde icinde bulunan maddeleein icerigini verdi doktor yazdi ben eczaneden aldim.raporun varsa sakin harcama arkadasim.fiyatta farkediyor.kolayda cikmiyor bu rapor
evet raporum var raporda da sizin rapordaki gibi ilaçların icerigi yazıyor tüp bebeği yaptıracağım hastanenin sgk ile anlaşması yok ama raporunu gosterene indirim yapıyorlar ilaclarimida raporumla almak istiyorum ama sgk anlaşması olmayan hastanenin yazdığı reçete olmaz diye çözüm bulmaya çalışıyorum raporu alırken fakülte hastanesiyle sorun yaşadık raporu dışarı vermeyiz dediler bizde şikayet edip öyle aldık şimdi recetemizi yazarlarmi onun için endişeliyim
doktor yazdimi tekrar hastaneye gitmene gerek yok bence ben gitmedim.ama yaptiracagin hastanenin anlasmasi yoksa doktor yazmsz ilaclari bence.istanbuldamisin.
istanbulda değilim ama tüp bebeği istanbulda yaptıracağız insaAllah raporu yasadigim şehirdeki araştırma hastanesinden aldım
istanbulda nerede cnm metak ettim burada cogu hastane karsiliyor!!!
anladim cnm.belki guzwl bi indirim yaparlar ama ilac konusunda sansin yok.benim raporlu ilaclarim 300 tl tutmustu.sadece bana gerekli olan bi ilaci devler yazmamis onu parayla hastaneden 100 tl verip aldim
tüp bebek merkezindeki doktor reçeteyi yazdı sende raporunla eczaneye gidip direk aldin öyle mi oldu canım ya ?
yani ben anlaşmalı bir yerde de tüp bebek yaptirsam yinede reçeteyi aldığım yere onaylatmam gerekiyor öyle mi ?
Ben ilk raporumda reçeteyi anlaşmalı merkezdeki doktora yazdırdıktan sonra eczaneye gittim. Reçeteyi rapor aldığım merkezde onaylatmamı yoksa sistemin veremediğini söyledi. Reçetemle tekrar hastaneye gittim, reçeteye bakıldı ve sistemden onay yapıldı. İlaçlarımı sonra aldım.
İkinci raporumu aldım ama anlaşma olmayan merkeze gittiğim için kullanmadım. İlaçlarımı tanıdık vasıtasıyla neredeyse raporlu fiyatına bir eczaneden aldım.
Bazı yerlerin de (Memorial gibi) anlaşması yok ama raporu olanlara bir miktar indirim yapıyor. Ama o durumda rapor hakkını kullanmamış sayılıyorsun. Sonucun olumsuz olması durumunda aynı raporu süresi dolmadıysa başka yerde kullanabiliyorsun.
Allah inşallah ilk denemenizde sizi evlat sahibi yapar.
Bende memorial şişlide yaptırmıştım sonuç negatif sana tavsiyrm iki embriyo teansferine ikna et ben transfere girmeden hemen önce iki adet transfer edilecek dedi embriyolog içeri girdim dr kabul etmedi transferden önce mutlaka dr unla konuş derim bana da rapor getir indirim yapalım dediler ben özel bir hastaneden hastanın tüp bebek yapmasında sakınca yoktur yazısı aldım üç hekim imzalı kabul ettiler tüp bebek rapor hakkımı kullanmadım böylece senin gerçek bir raporun var madem istanbul umut tüp bebek merkezi raporlu kabul ediyormuş sanırım en aon duyduğum 2000 liraydı sen bilirsin tabii ben ikinciyi denersem bir çok konuda tecrübeli olacağım dr larım müsteceb bey ve nurhanımdı transferi nur hanım yaptı ama ordaki bir çalışan transfere semra hanımı iste demişti ben istememiştim ama sen her gittiğinde semra hanımı talrp et mutlaka bir iki keregörsün seni son olarakta ilaçlarını yavaş yavaş al hepsini bir arada aldım ben yazdıkları halde kullanılmayan ilaçlarım kaldı elimde inş sonucun pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?