Saç Uzatma Yöntemleri rapunzel olmak isteyenler buyursun

Ben de şampuanıma bemiks evigen bepanten kattım şimdilik saç diplerime yağlı bakım yapmıyorum artık daha soft bakımlar yapıcam . soğan kürü lavanta kürü temizlemesi kolay diye :)))))senin saçının boyu nerede canım
eşim bemiksin kokusuna laf ediyordu birde soğan sürdümmm müü adam temelli cinnetlerde olur artıkk :KK70: yani şaka bi yana söylediğiiin iyi tatlım mutlaka durularım ozmannn :)) zaten bi türlü aktara uğrayıp lavanta alamadım en azından evde soğan hep var ona başlayımmm mademm :) benim saçlar omuz hizamda ama biras katlı 1 yıldır boyamıyorum nadasa bıraktım yağlı bakım yapamıyorum bende çok dökülme yapıyor o yüzdenn seninle soğan kürüne varımmmmm:KK19:

Teşekkürler canım
Yok canım doğal değil kendim boyuyorum :))) hemen sonuç aldım aslında sonrada akışına bıraktım ilk üç ay çok yoğun bakım yaptım sonradan ayda bire indi şimdi yapmıyorum hatta. emin ol sonuç alırsınız üç ayda sonuç aldım belirgin uzama oldu ,6 ayda tamamen uzun bir saçım olmuştu.

Nerdeydi ilk baslarda ?

eşim bemiksin kokusuna laf ediyordu birde soğan sürdümmm müü adam temelli cinnetlerde olur artıkk :KK70: yani şaka bi yana söylediğiiin iyi tatlım mutlaka durularım ozmannn :)) zaten bi türlü aktara uğrayıp lavanta alamadım en azından evde soğan hep var ona başlayımmm mademm :) benim saçlar omuz hizamda ama biras katlı 1 yıldır boyamıyorum nadasa bıraktım yağlı bakım yapamıyorum bende çok dökülme yapıyor o yüzdenn seninle soğan kürüne varımmmmm:KK19:
Bence de iyi edersin kullananlar hemen uzama olduğunu yazmış parlak yumuşak oluyormuş aynı zamanda,duştan bir saat önce sacına soğan suyu komple diplere uçlara sür sonra yıka canım,benim saçlarımda omuz hizamdaydı ve daha fazla uzamıyordu senin de uzar inşallah

Bemiks bana da cok kokuyo ya sacima suruyorum ama agzimda hissediyrm tadini ben ilk tarifi uyguladm sinamekili benm sacim ck cabuk yaglanirdi o azaldi baya

Bence de iyi edersin kullananlar hemen uzama olduğunu yazmış parlak yumuşak oluyormuş aynı zamanda,duştan bir saat önce sacına soğan suyu komple diplere uçlara sür sonra yıka canım,benim saçlarımda omuz hizamdaydı ve daha fazla uzamıyordu senin de uzar inşallah

aminn canım çok teşekkürr ettiimmmm :KK68:

Omuz hizamın üç cm asağısı diyim canım ama 4-5 yıl hiç uzamadı aynı boyda kaldı.fotografları açıp karşılatırınca anladım bunu ,o zaman bakımlara başlamıştım.:)))

Darısı başıma ya
Benimkinin boyunda böyle

Eklentiler

• IMG_20151002_141908.webp
    IMG_20151002_141908.webp
    16 KB · Görüntüleme: 118
Bemiks bana da cok kokuyo ya sacima suruyorum ama agzimda hissediyrm tadini ben ilk tarifi uyguladm sinamekili benm sacim ck cabuk yaglanirdi o azaldi baya

bemiksin evet ağır bi kokusu var ama ben pek etkilenmiyorum canım hatta şampuanımada kırıyorum bitane eşim hiç sevmiyor kokusunu eee yapacak birşey yok katlancak mecbur söz konusu saç bakımı yanii :)) sinamekili kür bi kaç yıl önce uyguladım ama pek sevmedim çok saç dökülmesi olmuştu havuç suyu kürü uyguladım o baya güseldi uzmayıda hızlandırmıştı şimdi soğan kürünü merak ediyorum bakalım bi o eksikti onuda tamamlayım kafa kafa değil zaten yemek tenceresine döndü bende :))

Maşallah cok güzel saçların var darısı bana :-) bu da benim saçlarım

Eklentiler

• IMG_20151103_152909.webp
    IMG_20151103_152909.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 164
Saç bakımıyla ilgili bakımların çoğunu denemişimdir,saçlarımda boya olduğu halde uzatabildim yaptıklarımı anlattım. Bu sitedeki bakımlarla uzattım saçımı ve bundan sonra uzatacaklara yardımcı olması için yaptıklarımı yazdım. saçımın son hali
Eki Görüntüle 1648067 5ekim 2015
bi böyle olmadı saçım ya

Back
X