- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
teşekkür ederimmHeeyyy maşallah saca bakbaska soze gerek yok :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimmHeeyyy maşallah saca bakbaska soze gerek yok :)
eşim bemiksin kokusuna laf ediyordu birde soğan sürdümmm müü adam temelli cinnetlerde olur artıkkBen de şampuanıma bemiks evigen bepanten kattım şimdilik saç diplerime yağlı bakım yapmıyorum artık daha soft bakımlar yapıcam . soğan kürü lavanta kürü temizlemesi kolay diye :)))))senin saçının boyu nerede canım
Teşekkürler canım
Yok canım doğal değil kendim boyuyorum :))) hemen sonuç aldım aslında sonrada akışına bıraktım ilk üç ay çok yoğun bakım yaptım sonradan ayda bire indi şimdi yapmıyorum hatta. emin ol sonuç alırsınız üç ayda sonuç aldım belirgin uzama oldu ,6 ayda tamamen uzun bir saçım olmuştu.
Bence de iyi edersin kullananlar hemen uzama olduğunu yazmış parlak yumuşak oluyormuş aynı zamanda,duştan bir saat önce sacına soğan suyu komple diplere uçlara sür sonra yıka canım,benim saçlarımda omuz hizamdaydı ve daha fazla uzamıyordu senin de uzar inşallaheşim bemiksin kokusuna laf ediyordu birde soğan sürdümmm müü adam temelli cinnetlerde olur artıkkyani şaka bi yana söylediğiiin iyi tatlım mutlaka durularım ozmannn :)) zaten bi türlü aktara uğrayıp lavanta alamadım en azından evde soğan hep var ona başlayımmm mademm :) benim saçlar omuz hizamda ama biras katlı 1 yıldır boyamıyorum nadasa bıraktım yağlı bakım yapamıyorum bende çok dökülme yapıyor o yüzdenn seninle soğan kürüne varımmmmm
![]()
eşim bemiksin kokusuna laf ediyordu birde soğan sürdümmm müü adam temelli cinnetlerde olur artıkkyani şaka bi yana söylediğiiin iyi tatlım mutlaka durularım ozmannn :)) zaten bi türlü aktara uğrayıp lavanta alamadım en azından evde soğan hep var ona başlayımmm mademm :) benim saçlar omuz hizamda ama biras katlı 1 yıldır boyamıyorum nadasa bıraktım yağlı bakım yapamıyorum bende çok dökülme yapıyor o yüzdenn seninle soğan kürüne varımmmmm
![]()
Omuz hizamın üç cm asağısı diyim canım ama 4-5 yıl hiç uzamadı aynı boyda kaldı.fotografları açıp karşılatırınca anladım bunu ,o zaman bakımlara başlamıştım.:)))Nerdeydi ilk baslarda ?
Bence de iyi edersin kullananlar hemen uzama olduğunu yazmış parlak yumuşak oluyormuş aynı zamanda,duştan bir saat önce sacına soğan suyu komple diplere uçlara sür sonra yıka canım,benim saçlarımda omuz hizamdaydı ve daha fazla uzamıyordu senin de uzar inşallah
Omuz hizamın üç cm asağısı diyim canım ama 4-5 yıl hiç uzamadı aynı boyda kaldı.fotografları açıp karşılatırınca anladım bunu ,o zaman bakımlara başlamıştım.:)))
Canım seninkisi uzunmuş zaten :)))Darısı başıma ya
Benimkinin boyunda böyle
Canım seninkisi uzunmuş zaten :)))
Uzar canım merak etme,saç uçlarında incelmeler görüyorum o bende de çok oluyor evde olduğun sürece ve mutlaka uyurken saçını ör,kırılmasını önlerAma dahada uzasın istiyorum :$
Uzar canım merak etme,saç uçlarında incelmeler görüyorum o bende de çok oluyor evde olduğun sürece ve mutlaka uyurken saçını ör,kırılmasını önler![]()
Bemiks bana da cok kokuyo ya sacima suruyorum ama agzimda hissediyrm tadini ben ilk tarifi uyguladm sinamekili benm sacim ck cabuk yaglanirdi o azaldi baya
Teşekkür ederimmOohhh maşallah .. Ne kadar güzel saclariniz.
Teşekkür ederimmsaçlarınız çok güzel![]()
bi böyle olmadı saçım yaSaç bakımıyla ilgili bakımların çoğunu denemişimdir,saçlarımda boya olduğu halde uzatabildim yaptıklarımı anlattım. Bu sitedeki bakımlarla uzattım saçımı ve bundan sonra uzatacaklara yardımcı olması için yaptıklarımı yazdım. saçımın son hali
Eki Görüntüle 1648067 5ekim 2015