Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel olmak istiyorum:)))

Bir gelişme yok sanırım canım veya var ben göremiyorum, özel yaptıgım bi bakım yok şuan. Ama sanırım sinamekine başlayacağım

saçın kuruysa tekrar düşün canım kurutuyor çünkü genellikle şampuanına çam terebentin + badem yağı ekleyebilirsin internette hep oranları yazıyor google amca sağolsun

saçın kuruysa tekrar düşün canım kurutuyor çünkü genellikle şampuanına çam terebentin + badem yağı ekleyebilirsin internette hep oranları yazıyor google amca sağolsun

Kuruluğu açısından artık pek sıkıntı çekmiyorum avonun argan yagı ve glissin açıcısı sayesinde zaten ona baslarsam daha yumusatıcı şeyler kullanırım bebiş ama yinede teşekkür ederim bilgilerin için

benimde aklımda yeni düşünceler var elimdeki şampuan bitti sayılır restorex alıp içine çam terbentinle badem yağı katıcam, duş önceside az biraz saç diplerime dax supergro sürücem zaten saç kirli olduğu için sıkıntıda olmaz hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…