Canım çok kısa degil saç boyun 1 yılda beline kadar gelir .benim gecen yıl bu zamanlar senin saçının boyundaydı şimdi belimeyaklaştı,V kesimden sonra düz kestirdiğim zamanki hali, 2 ay öncesi'
Canım çok kısa degil saç boyun 1 yılda beline kadar gelir .benim gecen yıl bu zamanlar senin saçının boyundaydı şimdi belimeyaklaştı,
Benim saclarim da aksine hic kabarik degilken bonus gibi olmustu bu ilaci kullanirken,hic bi krem yag etki etmiyodu toka dayanmiyodu saclarima. İlaci birakinca normale donduler neyse ki.
Saclarin bana incelmis azalmis gelmedi ama eski halini bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Sampuanina bi kapak cam terebentin at hem cok hizli uzatiyo hemde sac cikariyo
Ama her sac farklıdır belki seninki daha cabuk uzuyordur,
Benim saclarim da aksine hic kabarik degilken bonus gibi olmustu bu ilaci kullanirken,hic bi krem yag etki etmiyodu toka dayanmiyodu saclarima. İlaci birakinca normale donduler neyse ki.
Saclarin bana incelmis azalmis gelmedi ama eski halini bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Sampuanina bi kapak cam terebentin at hem cok hizli uzatiyo hemde sac cikariyo
2 ayda bir 2cm kadar uçlarını kestim.argan yaglı sac kremi, keratinli saç kremi ve en sonda restorex şampuanla elseve mucizevi yag ve saç kremşni kullanıyorum, hepsini farklı zamanlarda kullandım, saç uçları birz nemli olunca daha saglıklı oluyor onun için saç uçlarıma mucizevi yag sürüyorum saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra,
Sogan kuru sac mi uzatiyomus ki? Ben baska bisey icin yapmistim o kuru ama sac uzatma gibi bi etkisini gormedim.
Sinemaki kuru cok etkili olmustu bende onu da bi arastir istersen
Ama once saclarini kestirmelisin biraz
Canımcıım yeni topiğin hayırlı olsun
benim yaptığım şeyleri biliyosun zaten ama şu sıralar yağ bakımı yapmaya benimde vaktim olmadı o yüzden şampuanımın içine 2 tane bemix ve yılan yağı kattım tabi yanlış şampuan seçimi saçıma kepek yaptı o ayrı bi konu ama saçı en çok besleyen çok fazlaya kaçmadan dozunda yap bakımı yapmak benceyoutube ta falan zeytinyağı yumurta ve bal karışımı yapanlar oldukça fazla bi bak derim şu sıralar aklımda var bişeyler saç çıkaran kür olarak sığır iliğini duymuştum çok etkiliymiş onada bi göz at isterseen
Teşekkür ederim bebeğim, yağ bakımından cidden uzak durmaya calısıyorumama bakalım bi çaresi vardır elbet, arastırmalara başladım en kısa zamanda bakımlara başlayacağım zaten, ama ilk kırıklarımdan kurtulmalıyım.
Saçlarımı baya kestirdim kızlar, resmini sizinle paylaşacağım. En ufak kırık bile yok, bakımlardan suanlık uzagım kendi halinde uzamasını beklicem. Kuaforde keratin bakımı yaptırmak istiyorum yaptırsammı ne dersiniz cok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?