- 19 Nisan 2015
- 47
- 12
- 38
- 39
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
Iyi aksamlar.neden olmadi diye sormak sacma biliyorum...kismet degilmis hayirlisi olsun sozleri de sana metanet verir mi onu da bilmiyorum...ama inan her sey guzel olacak ...Benim ki malsf negtif oldu yine koskocaaa bo negatof
Ben tedaviye başladım ancak sonuçlanmadı daha başlık açtım Recai hocaya gidenlerler yardımlaşmak adına başlık açtım ama kimse yazmadıTam karar vereyim diyorum aklım daha da karışıyor..yok mu yakın zamanda tedavi olan ve sonuçları.
Ben tedaviye başladım ancak sonuçlanmadı daha başlık açtım Recai hocaya gidenlerler yardımlaşmak adına başlık açtım ama kimse yazmadı
Benim bebeklere ve bize yapılan genetik testlerimde sorun çıkmadı o yüzden pgt yapılmasını öngörmedi genetik proff.u.. Ama ben yine de yaptırmak konusunda tereddütteyim..kafam oldukça karışık.. Başkentteki doktorum son muayenemde durumumu iyi gördü şubat reglsinde gel başlayalım dedi ama hem regl olmadım hem de bu ay gitmek istemiyorum.. Sanırım martta gidicem recai beye de görünüp bi karar vermek istiyorum artık.. Bu arada kızlar tüp bebek tedavisi ve akabinde kürtaj geçirdikten sonra adet periyodumda değişiklik oldu sanırım benim geçen ay 7-8 gün gecikmem olmuştu bu ay da yine gecikmemin 3. günümdeyim.. İlaçlar mı böyle yaptı acaba başına gelen var mı?Arkadaslar aranizda tup bebege basliycak olan vardi noldu acaba
Sonucunu bizimlede paylasırmısınHerhangi bir sorun yok canım çok şükür. Donduruldular adetimle birlikte hazırlık yapıcaz ve transfer olacak inşallah.
Sen centrum da tedaviye başladın mı? Yoksa araştırıyor Musun?
geçmiş olsun canım biraz anlatabilir misin noldu?Sakın gitmeyin sakın.Ben gittim beni maffettiler sağlığımdan ettiler..sizde gitmeyin.rezalet ötesi.Hersey.
Haklısın canım... Elbette herşey dört dörtlük diyemem ama onlarda bazı sıkıntıların farkında. Özellikle çevre şartlarını iyileştirmek için merkezin yerini değiştireceklerini söyledi Recai hoca. Recai hoca ve Gürhan Beyin ilgisi ve embriyoloğuna güvenim aslında bu merkezi tekrar seçmeme neden oldu. 2012 yılında tüp bebek denemem sonucu bir kızım var. Şimdi de sol yumurtalığımdaki kisttin çikolata kistine dönüşmesiyle ikinci bir bebek deneme kararı aldık. Evet bazen özellikle sinir bozucu olabilecek durumlarla karşılaşılabiliniyor ama bu durumun yoğun ve aşırı stresle alakalı olduğun düşünüyorum. Örneğin benim transfer edilen embriyom ne 3.gün ne de 5. Gün embriyosu. 4. Günde apar topar gidip transfer oldu. Ama Recai hocam transfer öncesi, embriyonun durumunun iyi olduğunu ve ertesi güne bırkarak riske atmak istemediğini belirtti. Ayrıca pıhtılaşma sorunum da vardı ki beni hala unutuyor hocam derken bana özel tedavimi de uygun şekilde verilmesi için hemşirelerini uyardı. Ben hemşireyim. Ona rağmen elbette her aşamada stresim fazlaydı. Bazı ekip üyeleri ve üyeler arasındaki iletişim kopukluğunun onlar tarafından da bilindiğini tahmin ediyorum. Belki arada çok iletişimi koparak deneyimli ve orayı çevirecek bir elemanları olursa bu sorunların daha azalacağını düşünüyorum. Ama ne olursa olsun hocamın ilk toplantıda söylediği gibi her hasta için elinden geleni yaptığına inanıyorum. Bu güven de bana yetiyor!Merhaba arkadaşlar;
Ben ilk muayene için gittim. Memnun kaldım. Hoca dahil herkes çok ilgiliydi. Çok yoğun olmasından kaynaklı beklemeler oluyor. Fakat hocanın özellikle genetik konusunda bilgisi çok fazla. Bizimde spermde sorun var. Çok şey duydum. yazdıklarınızdan da etkilendim. Labaratuvar da çok iyi imiş. Embriyolog doktormuş. Bizim sorunumuz genetik olduğu için Semra hanımla görüştük. Çok açıklayacı konuştu. Biz artık karar verdik. Denememizi centrum da yapacağız. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?