- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
- Konu Sahibi elifzeynep2008
Rabbim yardımcımız olsun canım söylediklerinin hepsine katılıyorum odadan çıkarılmayı bende yaşadım tercih sebeblerinden biride konaklamaydı şehir dışından geliyorum cuma transfer oldum sabahına kapı çalındı odadan çıkın burası transfer hastalarının bir gün kalınıyor başka oda yok mu diyoruz boş oda yok alt katta bir yere gönderdiler ordanda çıklarıldık 2 defa 5 saatliğinine ama para ödedik genede gıcık olduğum konulardan biriside idrar sondasının erkek hasta bakıcının çıkarması aynı şeyleri yaşamışızsabah gene bir proğramda çıktı ve embiryoların embiryolaklar tarafından evden bile izlendiğinden bahsetti güzel reklam yapıyorlar benim dondurulmuşlarım var mecburen gideceğim birde levent hoca eski doktorum o ilgileniyor gelen diğer hastalarla konuşuyoruzya 3-4 denemesini başka yede yapıp oraya gelmeleri beni korkutuyor yeni gideceğim yer daha kötü olrsa diye sen konyada mı oturuyorsun yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşallah
canım ben niğdedeyim memurum eşim konyalı yakında konyaya geçeceğim kısmet olursa reklam olan yerden mümkün olduğunca aslında kaçmak gerekiyor bayan doktor deneyeceğim bir de ilahiyat mezunuyum o kadar okuduk ettik erkeklerin orada ne işi var anlamıyorum ben devlette laporoskopi oldum odadayım bir tane hastanın eşi gelmiş oturuyor kimse bir şey diyemiyor aslında o sırada doktorumuz geldi ve adama dediki burada hemen çık burası kadın hastalıkları bölümü fazla durma kadınların üzeri açılır bir şey olur rahatsız olurlar diye adamı çıkarttı ben bu hocanın şimdi elini öperim bu hassasiyeti için olması gereken bu bence tamam hastayız buna diyecek lafım yok fakat bayan da çalışabilir en azından bayan değiştirebilir sondayı öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama o gün gelirken kaza atlattık eşimle bilmediğim yere bir daha gitmeme kararı aldım canım ya