Arkadaşım aynı durumdayız kisti öğrendiğimde daha 3 aylık evliydim ama hiç aklıma beni çok ugrastiracagi gelmezdi ilk ay basit kist diye doğum kontrol hapina başladım çikolata kisti olduğunu öğrendiğimde devam ettim
1 sene kadar kullandım hiç küçülmedi sonra rahim filmi yapıldı tüpler açık çıkınca dört ay kadar normal yolla denedim olmayınca tüp bebeğe başladım benimde mayısta iki sene olacak evleneli devletin tüp bebek yardımından faydalanalamiyorum üç sene evlilik şartı + ameliyat+ 2 veya 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorsun ben ilk denemeyi özelde denedim olmadı maalesef şimdi 2.deneyecegim maddi olarak bittik Rabbim bu sefer olur inşallah senin tüpler sorunlu diyorsun bu durumda 3 sene şartı aramadan tüpe başlarlar ameliyat olmuşsun zaten devletteki hakkını kullanabilirsiniz maddi durumun iyiyse özeldede yaptırabilirsiniz yeni evligim diye düşünme biran önce tedaviye başla canım seneler çabuk geçiyor ben kısaca anlatım yaşadıklarımı bu rahatsızlık ilerleyici olan sağlıklı yumurtalarimizi biran ön
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese kalbinden geçeni versin RABBİM bende 3 sene değil 1 sene şartı varmış canım 1sene evlilik+ tüpbebek dışında imkanı olmayan annelik + ameliyat + başka çocuğunun olmaması işte böyle kuzum

1 sene olmadı daha bizim beklesem 2 ay oldu ameliyata 2ayda 4 cm kistlerim oluşmuş (günahlarını almayım ama tamamen temizlemedilermi diye aklımdan geçmiyor değil) ben her halikarda o parayı vericem bekleme lüksüm yok

((( devlettemi özeldemi yaptırsam bunu bilemedim AMH çarşamba çıkacak sen ankaradandın galiba düzen polikiliniğinde yaptırdık orda çarşamba sonuç alınıyormuş sadece