Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

yok bee gülüm bekleme lüksüm yok altınları bozdurucaz artık :(( en verimli dönem ilk 6 aymış inşallah olur çok altın falanda yok zaten ayvayı yedikkk :))))

canım benim rabbim yardımcın olsun bitanem ya seninle aynı durumdayız ama önce amh testini bir öğren o çok önemli ondan sonra denersiniz keşke üç ay daha bekleme zamanın olsaydı devlette raporla yaptırırdın Allahım yardımcın olsun gelişmelerden haber et

yok bee gülüm bekleme lüksüm yok altınları bozdurucaz artık :(( en verimli dönem ilk 6 aymış inşallah olur çok altın falanda yok zaten ayvayı yedikkk :))))

canım benim rabbim yardımcın olsun bitanem ya seninle aynı durumdayız ama önce amh testini bir öğren o çok önemli ondan sonra denersiniz keşke üç ay daha bekleme zamanın olsaydı devlette raporla yaptırırdın Allahım yardımcın olsun gelişmelerden haber et

evet canım zekai tahirde oldum ameliyatı açıktı endonun 4. evresiydi her tarafta yapışıklık olmuş yaktık vs demediler temizledik dediler bende anlamadım eğer işlerine geleni yapıp bıraktılarsa öbür dünyada ben sormazsam RABBİM sorar.. evet azalıyormuş yumurtalıkların rezervi oynandığında:( ama kistlerim büyüktü ameliyat olmasam bebek olması çokk zordu.. devlette sana bağlı 4 le 7bin arasında değişir dediler 5 ay bekleyemiyorum 2 ay oldu böyle büyüdü ayrıca o iğneleri kimseye tavsiye etmiyorum tamamen menopoza soktuğuda oluyormuş haplarıda bırakınca kimi hemen kalıyor kimi 3 ay hamile kalamıyor ayrıca bekleme ihtimalim yok kuzum yaa doktorlar bana en başından beri ameliyatı olduktan sonraki 6 ay hamilelik şansı için en verimli dönem diyorlar RABBİM inşallah evlat kokusuna hasret bırakmaz bizleri en yakın zamanda o meleklerden bizlerede gönderir :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben geçen sene bir prof dr gittim kapalı ameliyat başlarım duruma göre açığa dönerim demişti sonra 6 ay normal yola olmazsa hemen tüp bebeğe geçmelisin demişti 3000 lira + 1000 hastane tutacaktı ama olmadan recai pabuçcuda tüp bebek denedim ilk deneme olmadı şimdi dondurulmuş embiryo deneyeceğim buda olmazsa düşünmesi bile çok can sıkıcı benim kistim büyük hamile kalsak kistler baskilanacak rahatlayacağız çok deneme yapmak zorunda kalırsam kistler büyümeye devam edecek maddi manevi daha çok yipranacagiz Rabbim şifamizi versin ikimizin kaderinde aynı evlendigimizden beri bir rahat edemedik kistler yüzünden :5:

Son düzenleme:
Ben geçen sene bir prof dr gittim kapalı ameliyat başlarım duruma göre açığa dönerim demişti sonra 6 ay normal yola olmazsa hemen tüp bebeğe geçmelisin demişti 3000 lira + 1000 hastane tutacaktı ama olmadan recai pabuçcuda tüp bebek denedim ilk deneme olmadı şimdi dondurulmuş embiryo deneyeceğim buda olmazsa düşünmesi bile çok can sıkıcı benim kistim büyük hamile kalsak kistler baskilanacak rahatlayacağız çok deneme yapmak zorunda kalırsam kistler büyümeye devam edecek maddi manevi daha çok yipranacagiz Rabbim şifamizi versin ikimizin kaderinde aynı evlendigimizden beri bir rahat edemedik kistler yüzünden :5:

canım beni unutmayın bende varım allahım inşaallah hepimize nasip eder Allahım yüzümüzü güldürür transferin oldu mu canım merak ettim

canım beni unutmayın bende varım allahım inşaallah hepimize nasip eder Allahım yüzümüzü güldürür transferin oldu mu canım merak ettim

Unutmadım canım inşAllah alt edeceğiz kistleri bizlerde anne olacağız ilaç kullanmaya başladım transfer Allah nasip ederse 25 martta olacak :4: sen neler yapıyorsun atamadan bahsetmiştin gerçekleşti mi tedavi konusunda neler yaptın :16::16:

Unutmadım canım inşAllah alt edeceğiz kistleri bizlerde anne olacağız ilaç kullanmaya başladım transfer Allah nasip ederse 25 martta olacak :4: sen neler yapıyorsun atamadan bahsetmiştin gerçekleşti mi tedavi konusunda neler yaptın :16::16:

canım farklı gelişmeler var rabbim inşaallah yüzümüzü güldürür dua et adetim gecikti test verdim 24,07
çıktı

canım farklı gelişmeler var rabbim inşaallah yüzümüzü güldürür dua et adetim gecikti test verdim 24,07
çıktı

Canım ne güzel haber 5 ve üzeri hamilelik değerin güzel :nazar::nazar: kat be kat artar inşAllah :49::49: çok sevindim bu habere mucizen tedaviye gerek kalmadan geldi :52::52::65::65::64::64: kan testini ne zaman tekrarlayacaksın

kızlar bende dr. recai papuccuya gitmeyi düşünüyorum. bu zamanlarda giden var mı muayene ücreti falan ne kadar ve tüp bebeği kaça yapıyor bileniniz var mı haftaya gitmeyi düşünüyorum. bu benim 3. tüp bebek denemem olacak. yada önerdiğiniz başka doktorlar da var mı ankara da?

canım bugün gideceğim bakalım hayırlısı

güneşşşşşşş canım yaa çok mutlu oldum senin adına RABBİM inşallah mutluluğunu yarım bırakmaz ama ben inanıyorum senin de :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:cennet ayaklarının altında olacak tüm anneler gibi :))))))))))) süperrr yaaa bol dua et canım inan tanımasamda ben bile çok sevindim senn adına sen ve eşin çok mutlusunuzdur güzel düşün güzel olsunn:))) hadi bakiimmm bizede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :)))

kızlar amh 4,2 çıktı çok şükür :))) kandaki tümör markerım ca19,9 olan normalde max 30 bende 90 yapmış doktor adet gününde tekrar gel dedi o zamanda tahlil vs yapıcaklarda ne yapacaklar bilmiyorum :SSS kızlar yaa ne yapıcaklar o haldeyken ağrımda oluyor zaten offf vajina lultrasonmu yapıyorlar:SSSSS

Back
X