Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

Recai bey iyi bir doktor fakat çok kalabalık olduğu için hastalarla birebir ilgilenemiyor ne yumurta toplamaya kendi giriyor nede ultrason takibini kendi yapıyor..asistanlarıyla muhattap oluyorsunuz kendisini görmek çok zor ben tedaviye başladığım ilk gün birde tedavinin son günü transfer zamanı görebildim..ilaç dozunu ayarlayıp hemşireler haber veriyor telefonla.yani devlet hastahanesi gibi özel ilgi alaka beklemeyin..ama tecrübesine bişey diyemem bende ona güvenip gittim bu orada 3 denemem..30bin harcadım toplamda dondurulmuş embriyolarım olmasa değiştirirdim sanırım...

Ama yine de kafa karıştırmak istemem ben memnun olmadığım şeyleri paylaşmakla mukellefim sonuçta bilerek gidilirse hayal kırıklığı yaşanmaz..inşallah hayırlısı olsun herkes için

Recai bey iyi bir doktor fakat çok kalabalık olduğu için hastalarla birebir ilgilenemiyor ne yumurta toplamaya kendi giriyor nede ultrason takibini kendi yapıyor..asistanlarıyla muhattap oluyorsunuz kendisini görmek çok zor ben tedaviye başladığım ilk gün birde tedavinin son günü transfer zamanı görebildim..ilaç dozunu ayarlayıp hemşireler haber veriyor telefonla.yani devlet hastahanesi gibi özel ilgi alaka beklemeyin..ama tecrübesine bişey diyemem bende ona güvenip gittim bu orada 3 denemem..30bin harcadım toplamda dondurulmuş embriyolarım olmasa değiştirirdim sanırım...

Nebiliyim üç deneme çok değilmi sadece taşıyıcı olduğun için tüp bebek yaotutiyidun sanirim bir en fazla ikincisinde tutması gerekirdi iyimidegil acaba bilemedim

Herkesin farklı sıkıntıları var bizim havuz yöntemi yapılıyor yumurta biriktirip pgt yapılacak o yüzden hiç transfer olamadı maalesef olumsuz Bi sonuç almadık henüz ama tek olumsuzluk burayla ilgili dru görememek hep başkalarıyla muhattap olmak..bekliyoruz bakalım

Recai Hoca hakkında çok çok iyi şeyler de duydum, çok çok saçma şeyler de duydum.
Tüp Bebekteki başarı oranları söylendiği gibi iyiymiş. Çok yakın bir arkadaşımın, Recai Hoca sayesinde dünya tatlısı ikiz bebekleri oldu ki Ankara'da birçok doktora gitmişlerdir..

Azıcık paragöz deniliyor ama kadın doğum uzmanlarının hepsi için aynı şey söylenir. Ben buna katılmıyorum. Hastasının sağlığı ve iyiliğini düşündüğünden eminim.

Saatlerce sıra bekleyip ve çoğu zaman doktorla konuşmak için vakit bulamadım sabahın 10undan öğlenin 15-16ya kadar beklemek insanı daha da strese sokuyor üstelik hastaların hiçbirini tanımıyor doktor sadece kağıtlara bakıp ilaç dozu ayarlıyor..bir kez başladıktan sonra da yarım bırakamıyorsunuz..iki iş yapayım derken insanları mağdur ediyorlar..Allahım şu kadir gecesi hürmetine bitsin artık şu sınavımız hayırla sonuçlansın inşallah çok yoruldum

Gördüğüm en iyi Dr 15 günlük bir tedavi sonucunda hamile kaldm hic asilama yaptirmadim ilk tüp bebek denememde tuttu smd 2 yasinda kizim var :)

Mrb lar ben de yeni katıldım araniza centrum ve novart arasında kaldim bende
Merhabalar, ben 2016 başından bu yana Novaart'ta tedavi gördüm. Eşimde de bende de bir sorun yok, sebepsiz infertilite. 2 kere tüp bebek yaptırdık. En iyi kalite falan herşey iyi olmasına rağmen olmadı. Histeroskopi yapıldı birşey çıkmadı. En son neden diye gittiğimizde çok tatmin edici cevaplar alamadık. Genetik test önerdi Mehmet hoca şimdi onu yaptırmayı bekliyoruz. Ben de Recai hocayı araştırıyorum. İlginçtir ki, bizim durumumuzdaki hastalara Recai hoca kesinlikle PGT önerirken Novaart gereksiz bulduğunu söyledi. Mehmet hoca çok iyi biri, merkez de güzel ama ekstra bir çaba gösterilmiyor neden araştırılması için, tekrar tekrar deneme öneriliyor. Maddi manevi çöktük artık. Son şansımı Recai hocadan yana kullansam diyorum ama ben de çok karışığım :/

selam arkadaslar ben 7 senelik evli bir bayanim daha once bir asilama yaptim ve bir cok kadin dogum doktoruna gittim bu konu hakkında ve en son gittigim kadin dogum doktoru esimin tahlillerini istedi ve sonuc olarak sen cok zaman kaybetmissin normal yollarla cocugun olmaz tup bebekten baska sansin yok dedi ve bende arastirmaya basladim. ve internet uzerinden buldugum bir kac doktor hakkinda oldukca dusundum ve arastirdim ve recai beyi tercih ettim. yorumlarin cogu cok yersiz ama dogru olanlarda var tabiki. ilk muayenemi recai bey yapti sonrasinda ikinci gun gittigimde ilac dozlarim ayarlandi yine recai bey ayarladi. kendisini cok seviyorum cok sicak kanli ve isinde gercekten iyi doktorlardan bir tanesi. bunu soylememin sebebi cok fazla doktorla muhattap olmamdir. evet bir arkadasin yorumuna katiliyorum ultrason takiplerini kendisi yapmiyor yaninda bulunan diger doktor yapiyor evren bey ve ondanda oldukca memnunum basta bende cok sasirmistim ama kendisi gercekten cok guler yuzlu ve esprili bir kisilige sahip. hemsirelerdende oldukca memnunum.hic bir sikinti yasamadim personel ve doktorlar acisindan. yumurta toplama islemimi yine evren bey ve gurhan bey yapti arkadaslarin soyledigi gibi bu beni hic germedi aksine cok rahattim anestezi doktoru da gayet nazik ve sempatik biri. transfer islemini recai bey kendi gerceklestirdi. ilk denememdi iki embriyo transferi yapildi sonuc 4.5 aylik ikiz bebeklere hamileyim. klinik cok asiri titiz degil bu bir gercek ama ameliyathane kisminda sıkıntı oldugunu dusunmuyorum. su anda aylik takiplerime gidiyorum tek sorunu randevularin saatinde olmamasi biraz bekleye biliyorsunuz cunku gercekten kalabalik ama sonuc olarak recai bey ve ekibine guveniyorum. en azindan diger doktorlar gibi bana sadece musteri gozuyle bakip muamele yapmadilar. ve isini hic sansa birakmadi recai bey. bu surec oldukca sikintili baslarda bu bekleme ve bilgilendirmeme olayini kafama cok takiyordum nedeni bizler kendimizi ozel olarak dusunuyoruz. sadece kendimizi ama durum boyle degil dunyada tek biz değiliz zamanla bu kadar ustune dusmenin dogru olmadiginin farkina vardim. ve hastalari tanimama konusu 4.5 aylik hamileyim hala benimde dosyama bakiyor ki hak veriyorum gunde kac hastasi oluyordur hepsini hatirlamasi mumkun degil sonuc olarak yeniyetme bi doktor degil dosyalara bakmasi hata yapmamasi acisindan bence gayet makul. benim soyleyeceklerim bu kadar umarim sizlere biraz olsun yardimci olmustur aciklamalarim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Allah hepinize yardım etsin bu yolda kolaylıklar nasip etsin bebek bekleyenlerede saglikla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Ben de merkez ve doktor arayisindayim yalnız bu süreç nasıl işliyor şehir dışından geleceğim icin ön gorusmeye mi gelmeliyim yoksa adetken mi gitmem lazım bi yardımcı olursanız çok memnun olurum Recai beyin yıllar onceki bir hastası yakınım ondan etkilendim açıkçası bu yüzden tercihim o olacak sanırım

merhaba arkadaşlar. ben de bu merkeze gitmeyi düşünüyorum. önümüzdeki ay.ama doğru seçim mi bilmiyorum.bu benim 5.denemem.tsefem28 bence adetliyken git.hem de 2.günde git.hem görüşürsün hem de ikna olursan hemen de başlamış olursun. herşey yolunda ise de 16 günde herşey bitiyor. tüm işlemler vs.

merhaba arkadaşlar. ben de bu merkeze gitmeyi düşünüyorum. önümüzdeki ay.ama doğru seçim mi bilmiyorum.bu benim 5.denemem.tsefem28 bence adetliyken git.hem de 2.günde git.hem görüşürsün hem de ikna olursan hemen de başlamış olursun. herşey yolunda ise de 16 günde herşey bitiyor. tüm işlemler vs.
Anladım canım gittigin zaman haberdar et olur mu sanırım cok yoğunmuş ve randevuları istege gore dilidir sanırım Allah yardimcin olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan gelir bebeğin

Back
X