Tüp Bebek Merkezleri Recai papuccu mu timur gürgan mı?

Sorununuz neydi onemli bisi yoksa devlette asilama falan deneyim derim ama buyuk sorun varsa direk tup bebek
Canım ben 2yıldır hiçbirşekilde hamile kalamadım.klomen fln kullandım birsüre sonra hsg çekildi sağ tüpüm kapalı solda çok az açıklık oldugu söylendi.buradaki doktorum aşılama denenebilir dedi ama düşük bir ihtimal direk tüp dene bence dedi.bende aşılama yapıp yapmama konusunda kararsızım buhafta ankaraya geliyorum eşimin işi dolayısıyla oyüzden bir görüşme yapmak istiyorum aslında.ikisinden biriyle inşallah hayırlısı olur hepimiz için...

Canım ben 2yıldır hiçbirşekilde hamile kalamadım.klomen fln kullandım birsüre sonra hsg çekildi sağ tüpüm kapalı solda çok az açıklık oldugu söylendi.buradaki doktorum aşılama denenebilir dedi ama düşük bir ihtimal direk tüp dene bence dedi.bende aşılama yapıp yapmama konusunda kararsızım buhafta ankaraya geliyorum eşimin işi dolayısıyla oyüzden bir görüşme yapmak istiyorum aslında.ikisinden biriyle inşallah hayırlısı olur hepimiz için...
Anladim cnm hayirli olur insallah.

450 tl aliyolar ucretsiz gorusme yok malesef.

Canım naptınız tedavide ne aşamadasınız.. Benim sonucum pozitif çıktı fakat değerim her gün düşüyor. Kimyasal gebelik yani.4. Denemede ilk defa gebe kaldım o da kimyasal oldu nasip artık.

Canım naptınız tedavide ne aşamadasınız.. Benim sonucum pozitif çıktı fakat değerim her gün düşüyor. Kimyasal gebelik yani.4. Denemede ilk defa gebe kaldım o da kimyasal oldu nasip artık.
Canim ya uzuldum allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Benim bu ay tedavim iptal oldu. Adetin 3. Gunu 12mm yumurta gordu cok buyumus riskli olur ilac verirsek bu kiste donusur sivi almak zorunda kaliriz vucudundan dediler. Dogum kontrol hapi verdi onu kullanip bitince adetle tekrar gidicem. Ocagin 16-17 si gibi tekrar baslicam.

Canim ya uzuldum allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Benim bu ay tedavim iptal oldu. Adetin 3. Gunu 12mm yumurta gordu cok buyumus riskli olur ilac verirsek bu kiste donusur sivi almak zorunda kaliriz vucudundan dediler. Dogum kontrol hapi verdi onu kullanip bitince adetle tekrar gidicem. Ocagin 16-17 si gibi tekrar baslicam.

Allah razı olsun canım geçmiş olsun. İnşallah önümüzdeki ay çok güzel yumurtaların oluşur kaliteli embriyolar elde edersin. Ben de ilk defa bu kadar rahattım olacağına çok inandım oldu ama malesef böyle sonuçlandı.Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. Senin kaçıncı denemen olacak bu

Allah razı olsun canım geçmiş olsun. İnşallah önümüzdeki ay çok güzel yumurtaların oluşur kaliteli embriyolar elde edersin. Ben de ilk defa bu kadar rahattım olacağına çok inandım oldu ama malesef böyle sonuçlandı.Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize. Senin kaçıncı denemen olacak bu
4.olacak canim. Benimde bir kimyasalim var. Amin insallah hayirlisiyla kavusuruz evlatlarimiza.

Arkadaşlar buraya başımdan geçenleri yazmak istiyorum.bu cümleyi vurgulamak istiyorum..ankara dışında yaşıyorum.ankaraya eşimin iş dolayısıyla gittim.buraya kadar gelmişken recai pabuçcu ya muayene olmak istedim ismini çok duydum.bi yakınım vasıtasıyla randevu aldırdım hemen.gittim çok bekledik.hem beklemek hemde oradaki çalışanların lakayt ve umursamaz tavrı yüzünden içimize sinmemişti.olumsuz bazı şeyler yaşadık.neyseki görüştük hemen hsg ye yönlendirdi.ben daha önce çekilmiştim sağ tamamen kapalı sol da az açıklığım oldugu söylenmişti.kabus gibi bir hsg yaşamıştım.recai bey tekrarlanmasını isteyince kaçınılmaz denge laboratuvarında tekrar çektirdim verdiğim para sonuna kadar helal olsun çok basit geçti hiç bir acı hissetmedim kanamam hiç olmadı.hsg sonucuma göre iki tüpümde açık çıktı şok oldum.recai bey yaşın genç ne yapabiliriz sana fln dedi.snr tüp yapalım dedi.fakat biz istemedik madem açık biraz beklemekten yanayız.bilgisine asla birşey diyemem onun sayesinde açık oldugunu öğrendim.fakat klınıgı hasta bakım tarzı çalışanlar berbat.hijyenik biryer değil düzensiz.ben ordayken kapı açık konuşuluyor kimin nesi var hepsini öğrendik sende sperm yokmuş diye bağırıyor adamlara fln.ben içeri girinxe kalkıp kapıyı ben kapafım hemşireler zaten ne okadar rahatlarki anlatamam.biri içerde giyinirken bir diğer hasta koltukta biri soyunuyor fln böyle bir sistem.konuşma çok az.benim eşimde doktor embriyo transferini kim yapıyor dedi recai bey yada bir doktor yapmıyormuş ozaman ne anlamı kaldı dedik.hiç güven vermedi.sadece sonucumun iyi çıktıgına seviniyorum okadar.

Back
X